Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 3]

46#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:18 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
[Cholera!...Co to było?! Technika moja zarówno jak toshiego zniknęły... czyżby to była jego zdolność? A gdy zaatakował, byłem zupełnie bez mocy...to pewnie też jego umiejętność...cholera jak by go tu podejść...]Chłopak stał obserwując, czy potwór nie ma czasem słabych punktów, równocześnie będąc przygotowanym na obronę ataku bestii.

@Edit
//:perfect:Fuck yea.:evil2: 666 post pro zło! :evil2:Fuck yea.:perfect: ///

Ostatnio zmieniony przez Sameyaro dnia Sro Gru 29, 2010 10:23 pm, w całości zmieniany 1 raz

47#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:21 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Czy mi się zdaje, czy to coś pożera naszą energię? Ale czy ją wykorzystuje...
- Mam pomysł... - powiedział, lądując.
- Możemy go albo tak napchać energią, żeby pękł, albo odwrócić jego uwagę i poszukać tego miecza. Gdy komuś się to uda to spadamy stąd.

48#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:29 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Róbcie jak chcecie, ja w każdym razie spróbuję go zatrzymać.
Chłopak włożył rękę do kieszeni. Pogrzebał trochę poczym wyciągnął kapsułkę.
Pojawiła sie mała chmurka dymu poczym w ręce chłopaka pojawił się miecz.

Teleportował się za smoka//przypuszczam ze on wolno kapuje.//zamachnął się z całych sił próbując odciąć ogon gadowi.
Cały czas był gotowy na unik oczywiście bo nie chciał dostać od tak wielkiej bestii.

49#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:31 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Maximus otrzepał się z kurzu.
- Chło.. Dziewczyny, on ma chyba jakąś barierę z anty magią, czy coś takiego!
Maximus czekał na ruch smoka, w razie czego był gotowy na unik.

50#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:39 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy Sameyaro szukał słabych punktów gada, Toshi wyjął miecz i teleportował się za smoka. Uciąłeś mu jedynie kawałek ogona, ale dostałeś z taką siłą że miecz wbił się w ziemię dalej, a Ty wylądowałeś na ścianie ledwo stojąc. Smok wystrzelił ze złością w twoją stronę kulę ognia, która po trafieniu zadała Ci pewne obrażenia. Jesteś lekko poparzony i wszystko Cię szczypie..

Smok natomiast bardzo wkurzony ruszył w stronę Sameyara.

51#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:43 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
-Jeb.... gad. Dziewczyny dopóki my go zajmujemy lećcie poszukać tego pieprzonego miecza !
Odlepił się od ściany//:D//Poczym podszedł do miecza i go podniósł.
Zaczął biec w stronę smoka, podskoczył a właściwie wzleciał nad smoka odbijając się od ściany poczym próbował przebić jego głowę ewentualnie szyję, przelewając trochę energi do miecza. Jeśli mu się nie udało odskakuje gdzieś na bok.

52#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 10:44 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
- Eh... Odwróćcie jego uwagę! - krzyknął i pobiegł w głąb groty.
Chłopak korzystał z okazji, że smok się nim na razie nie interesuje i zaczął szukać miecza chłopca.

//Żeby nie było... Tego posta pisałem wtedy co Ykmo, żeby nie było, że "dziewczyny" odebrałem do siebie XD//

53#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 11:14 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Chłopak dalej siedział, jednak przestał medytować. Nudząc się, położył się w powietrzu i przyglądał w niebo.
- Całkiem tu przyjemnie, ale wymiary tego typu są zdecydowanie nie dla mnie. - powiedział spokojnie, po czym usłyszał hałasy dochodzące z groty. Teleportował się używając Instant Transmission do Silvii.
- Co jest? - zapytał głupio patrząc się na gada. Kiedy Silvia wyjaśniła mu że nie działa na niego żaden atak energetyczny, chłopak nieco się zawiódł. Był w posiadaniu głównie takich.
Gemmei i Ayano poszły szukać miecza, zaś Yoh i Silvia wyjęli swoje Zanpakutou.
- Gotowa? - zapytał spokojnie.
- Oczywiście. - odpowiedziała dziewczyna.
Oboje zniknęli używając Shunpo i starali się ranić smoka ciągle znikając i pojawiając się w innym miejscu. Skoro ten nie należy do szybkich, takie coś zada mu odpowiednie rany. A widać że tylko broń na niego podziała.
- Toshi, rób to co My! Znikaj i pojawiaj się gdzieś za nim na tyle szybko by nie mógł nadążyć! - krzyknął do chłopaka z dość dużym mieczem.

Zanpakutou Yoha cały czas było w formie Bankai. Od czasu walki z Shigenem nie wróciło do normalnej postaci.

54#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Gru 29, 2010 11:48 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Posłuchał rady Yoha, ponownie odbił się od ściany poczym zaczął kaleczyć smoka.

55#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Gru 30, 2010 7:57 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
W ręku Maximusa pojawiło się Axe Atlantis. Ruszył na smoka starając się go ranić, szybko znikał i pojawiał się w innym miejscu, żeby smok nie nadążył za nim.

56#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Gru 30, 2010 8:27 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Chłopak widząc, że inni wyciągają swoje bronie ten też postanowił to uczynić.
-Kotonashi Kaihou- Otworzyła się mała garganta z której wyciągnął swojego zanpaktou, następnie zamknął gargantę.
Chłopiec mając juz swą broń ruszył na smoka, szarżując, kilka metrów przed bestią przeniósł się za smoka z zamiarem odcięcia ręki, machnął ostrzem w ręke smoka poczym przeniósł się do miejsca z którego ruszył.

57#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Gru 30, 2010 10:11 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Umm?
W dłoni Ketsa pojawiła się z pozoru zwykła, biała katana.Ruszył na smoka zadając mu silne cięcia i co chwile znikając.Starał się unikac jego ciosów.

58#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Pią Gru 31, 2010 6:39 am

NPC

NPC
NPC
NPC
Po kilku minutach szybkiego poruszania się i teleportowania bez celu udało Wam się powalić gada. Co się okazało, po przeszukaniu jaskini nic nie znaleźliście. Miecz światła po dłuższym poszukiwaniu odnaleźliście w paszczy gada, między zębami.
- Dziękuję Wam.. Jestem pewny że gdyby nie Wasza pomoc, nie miałbym już możliwości odzyskania mojego miecza.. A teraz przepraszam, ale się śpieszę! - krzyknął po czym otworzył sobie portal i się do Was odwrócił.
- Tak na marginesie.. Nazywam się Gauri Gabriev. - krzyknął na odchodne i zniknął w portalu, zamykając go za sobą. Nic Wam nie dał w nagrodę czyli najprościej mówiąc zostaliście wykiwani.

Smoku nie mogąc wydostać się z tego cholernego wymiaru wrócił do Was wkurzony i widząc gada wyrwał mu kilka zębów. Każdy z Was dostał po jednym smoczym ząbku na pamiątkę.. A może te się kiedyś przydadzą? Nie wiadomo.

Nagrody:
* Po Smoczym Zębie na osobę.
* Strój kobiety i samo zachowywanie się jak ona zapamiętacie do końca życia. Dlatego też dodatkowo macie od teraz umiejętność przebrania się za kobiety, bez możliwości rozpoznania przez innych że jesteście facetami.

Po całym tym jakże dziwnym zajściu wyszliście z groty i akurat spotkaliście królową.
- Musiałam się wyrwać.. Dziękuję Wam za pomoc z tym smokiem. Niszczył wioski i właściwie żaden Jigen Tankenka jaki przybywał, nie wiedział co z nim zrobić. Skoro wracacie cali i "prawie" zdrowi, to musi oznaczać że ten nie żyje.. Dziękuję. - odpowiedziała królowa, po czym wystawiła palec wskazujący przed siebie. Otworzyła portal, a Was normalnie zatkało.
- Możecie być pewni że uzyskacie z Naszej strony pomoc w razie naprawdę dużego zagrożenia na Waszej planecie.. I przestańcie do cholery udawać już kobiety! - powiedziała, pod koniec lekko wkurzona.
Portal cały czas był otwarty, a kiedy wchodziliście do niego wszyscy, dziewczyna pomachała i jedynie dodała na koniec:
- Mimo że nie ma u Nas mężczyzn, to Wy jesteście zawsze mile widziani, zadbam o to! Do zobaczenia! - krzyknęła.

Portal się zamknął. Jesteście wszyscy.

//Korytarz - temat ogólny.//

59#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 2:00 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Kaylin, Damensaya i Tetro wylądowali gdzieś na powierzchni.
- To co robimy? Lecimy szukać tego, po co przyszliśmy? Czy może najpierw poszukamy tej twojej znajomej?
- Wolałabym raczej niczego nie robić tutaj, bez pogadania z królową. Wolę nie robić jakiejś afery. Tetro, nie mów za dużo.
- (regularnym głosem, bez akcentu) Tak jest.
Poszli w kierunku pałacu, którego nie sposób nie zauważyć.

Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Sro Sie 03, 2011 8:00 pm, w całości zmieniany 1 raz

60#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 2:48 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Doszliście do zamku i zostaliście zatrzymani przez strażniczki.

61#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 5:01 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Kaylin, czyżbyśmy miały kłopoty?
- Nie, to było pewne. Królowa ma tu dobrą ochronę, a mnie nie było na tyle długo, że mogę nie zostać poznana. Poczekajcie tutaj.
Kaylin podeszła bliżej do strażniczek.
- Hej, jestem Kaylin Cemineya, Jigen Tankenka. Coś czuję, że tutaj powinnam spotkać moją dawną znajomą, ma na imię Sakamae, tutaj była, gdy się spotkaliśmy ostatnio kilka lat temu. Nie chcemy wszczynać tu jakichkolwiek walk. A koleżanka i nasz robot przyszli ze mną, jak widać.

62#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 6:24 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Strażniczki wyglądały na nieco zaskoczone. Jedna pobiegła do pałacu i po kilku minutach wróciła.
- Przepraszamy. Musimy dbać o bezpieczeństwo królowej. - powiedziała spokojnie i wpuściła Was do środka. Byliście zaskoczeni że poszło tak łatwo - zwłaszcza że Kaylin nie spodziewała się tego, iż Sakamae jest już królową.

Tą rozmowę słyszał już tylko „Tetro”:
- Czemu je wpuściłaś? - zapytała jedna ze strażniczek.
- Ta z długimi, fioletowymi włosami to znajoma królowej. - odpowiedziała lekko przerażona.
Później za daleko odeszliście, ale „robot” usłyszał jeszcze kawałek rozmowy o masowaniu się... //xDD Reakcja musi być świetna, dalej Viego xD!//

63#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 7:02 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
//Może reakcja nie będzie widoczna teraz, ale na pewno przy wyjściu z tego wymiaru. Spokojnie xd//
- Żaden problem. Hm, Saki została królową. Ciekawy rozwój wydarzeń. Damensaya, Tetro, chodźmy.
Poszli, ale Tetro szedł trochę powoli.
- Tetro, wszystko w porządku?
- Bllbllbblbllbbl...
Inni jeszcze nie wiedzą, ale Alister wie aż za dobrze, że duża ilość krwi w hełmie nieco przeszkadza w mówieniu.

Ostatnio zmieniony przez Viego dnia Sro Sie 03, 2011 7:59 pm, w całości zmieniany 1 raz

64#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 7:39 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Kiedy doszliście do dużej sali, na tronie siedziała młodo wyglądająca królowa. Od razu przykuła uwagę męskiej części ekipy czyli.... Zbroi i robota?

W każdym razie, królowa przywitała się z Kaylin dosyć luźno - kiedyś dobrze się znały.
- Co Cię sprowadza do tego wymiaru, Kaylin? - zapytała z uśmiechem na twarzy.

65#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 7:59 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Cześć, Saki. Gratuluję zostania królową. Muszę komuś pomóc, a do tego potrzebny mi pewien kryształ o ciekawych właściwościach energetycznych. Nie wiem, w którym wymiarze mógłby być, więc sprawdzamy kilka różnych. A przy okazji, to Damensaya, zarządza naszym statkiem, a to Tetro, nasz robot. Ma tylko lekkie problemy z mową.
- Blblllbll... //mówią, że niebieski oczojebny, niech wam będzie//
- A, przy okazji. W wymiarze, w którym ostatnio wiele się dzieje, a gdzie ja na chwilę obecną mieszkam jako reprezentantka Beralzy, pojawił się jakiś gość, który twierdzi, że wróci za kilka lat i zniszczy wszystko. I raczej "wszystko" nie odnosiło się tylko do tamtego wymiaru. Ten, komu muszę pomóc wrócić do formy, na pewno by miał spory wkład w załatwienie tamtego czuba.
[Rany, jakie pochlebstwa...]
Ty jesteś nieżywy na statku, więc dla każdego spoza naszego zespołu JESTEŚ nieżywy na statku. Przy okazji... Czy ta zbroja nie powinna być pozbawiona wystających do środka elementów? Jest odrobinę niewygodna w tym miejscu. ]]
[...milcz.]

//NO CO.//

66#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Sro Sie 03, 2011 11:59 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Królowa rozkazała strażniczkom wyjść i zamknąć salę. Kiedy zostaliście sami, usiadła na luzie na tronie i się uśmiechnęła.
- Spokojnie, Kaylin. Domyślam się że ten Wasz robot to mężczyzna - w przypadku rozmowy ze mną, nie ukryjesz tak istotnych faktów... Ale mniejsza o to. On chyba się... topi? - dziwnie spojrzała na robota Aliego, ale ostatecznie postanowiła go zignorować na rzecz ważniejszych spraw. Kiedy dziewczyna wspomniała o między-wymiarowym turyście, który obiecał zniszczyć wszystkie wymiary, uśmiechnęła się.
- Tydzień temu był u Nas - bez problemu pozbył się strażników oraz zabił kilka Naszych strażniczek. Nieprzyjemny koleś. Również przybył Nas tylko ostrzec - później się zmył. - powiedziała spokojnie.
- Odwiedziło mnie kilka miesięcy temu kilku mężczyzn przebranych za kobiety - szukali jakiegoś miecza. Chyba pochodzili z tego wymiaru o którym mówisz... Z tego co również wiem, niejaki Yoh Atsuko dostał pewien dokument, który uprawnia Wasz wymiar do rządzenia w razie jakiejś większej potyczki. - kobieta wiedziała więcej niż Wy, najwyraźniej wojownicy na Terrze nie ufają sobie na tyle by zwierzać się sobie ze wszystkiego. Lepiej niektóre naprawdę ważne fakty trzymać w tajemnicy i nie wspominać o nich w ogóle - dopiero wtedy kiedy będzie za późno.

- A o jaki kryształ chodzi? - zapytała z ciekawości kobieta.

67#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Sie 04, 2011 9:29 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Kaylin spojrzała na Alego.
- Tak szczerze mówiąc, jak dla mnie to w tej chwili robot. No i dopóki trwa jego przemiana, niektóre cechy biologii ludzkiej są wyłączone. A czemu nie mówi, tak naprawdę nie wiem. Czyli u was też już był ten świr?... Nie wiem jeszcze, czy był na Beralzie, ale oni już o tym wiedzą. Jeśli mówisz, że był tu Yoh Atsuko, to na pewno byli oni z Terry. I myślę, że słusznie z tym dokumentem, Beralza powstała nie dla walki, ale dla pacyfizmu, na Terrze jest wystarczająco chaotycznie...
- I tak to nie rozwiąże wszystkich problemów. Dowodzi nasz wymiar... Ale kto dowodzi naszym wymiarem?
- Ja bym zaproponowała Unicrona, chyba że znajdziemy Opiekuna Terry w Anteques. A ten kryształ... Nie wiem, czy kiedykolwiek słyszałaś o Tekkamanach. Utworzeni przez obcą technologię imperium Radam, każdy ma swój kryształ umożliwiający przemianę w uzbrojonego wojownika - Tekkamana. W wielu wymiarach jeden czy dwóch Tekkamanów się uwolniło i stanęło w obronie swojej planety przeciw imperium. Później udało im się odtworzyć dane technologii przemiany w Tekkamana i stworzyć "syntetycznych". Myślę, że podobne kryształy mogą istnieć "dziko" i dałoby się je pozyskać.
Nagle pojawił się dźwięk. //jak SMSa, pi-pip pi-pip//
- Niedobrze.
- Bardzo niedobrze.
- Zbroja, miałeś się nie odzywać. Co się dzieje?
- Unicron przysłał nam wiadomość... Nightmare się pojawił na Terrze.
- ... NO SUPER MOMENT SOBIE WYBRAŁ... Oby Maximus, Ketsu, Ray i reszta byli w stanie walczyć, my i tak nie mamy po co wracać...
- To nawet lepiej, jakbym teraz w walce z nim użył Quantum Firestorm i też się rozsypał, dopiero byłoby kiepsko.
- Może i lepiej, ale narażamy Terrę na niebezpieczeństwo...
- Jesteśmy Jigen Tankenka, nie mieszkańcami Terry. Nie jesteśmy w stanie pilnować każdego wymiaru z osobna. A przy okazji, Gemmei, Ayano i Silvia powinny być w stanie w razie czego sprowadzić większość miast, przynajmniej na Palan do Geofrontu. Dobrze, że w tym roku nikt nie może korzystać z Kul, bo jakby Nightmare się do nich dorwał... to szukamy innego wymiaru do zamieszkania.
- Ehh... Gorsze od takiej sytuacji jest tylko bycie bezsilnym w takiej sytuacji... A może byś mi dał całą swoją energię i ja bym poszła walcz...
- NIE. Dopóki jesteśmy poza Terrą, bądźmy poza Terrą. W razie czego, jeśli będzie konieczność, możemy zaatakować z zewnątrz... A Unicron jest cholernym Przedwiecznym. Może jest trochę mniejszy, niż powinien, ale nie lekceważ jego siły. A przy okazji, wielu ludzi z Gidayu wciąż tam jest i żyje spokojnie. Jeśli będzie potrzeba ratowania własnego tyłka, na pewno wejdą do akcji.
- No, masz rację... A, Saki, zapomniałam ci przedstawić mojej gadającej zbroi. To Viego Taimatsu, dołączył do mnie na trochę po tym, jak byłam tu ostatnio, nauczył mnie lepiej kontrolować ogień i potrzebuje pewnego kryształu, żeby jego ciało znowu się nie rozsypało przez brak kontroli nad swoją mocą.
- Miło mi, Wasza Wysokość. Jeśli będziecie potrzebowały kiedyś jakiegoś uzbrojenia czy technologii, na pewno będę w stanie coś znaleźć.

68#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Sie 04, 2011 3:03 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
Królowa spojrzała na Was krzywo.
- Nightmare? Chyba nie macie na myśli jednej z istot Vida? - zapytała spokojnie.
- Mniejsza... Zależy jak ten kryształ się nazywa. Wiem o co Ci chodzi, ale byłabym wdzięczna za nazwę. - nagle kobieta wstała i podeszła do Kaylin, lekko się schylając. Dwa razy puknęła w Viegowatą zbroję w miejscu piersi. Następnie podrapała się po głowie.
- Nie jest Ci zbyt ciasno w tej zbroi, nie mając miejsca na piersi? - zapytała bez większych przeszkód. Ali się przewrócił.

69#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Sie 04, 2011 3:13 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
- Tak, jeden z Vida. Zamknięty w Yohu Atsuko. To daje naprawdę nieciekawe sytuacje. A ten kryształ... W postaci obrobionej i sprzężonej już z jedną istotą po całym procesie mówi się na niego Tek System Box. A "surowy" nie mam pojęcia, jak może się nazywać.
Ali próbował się jakoś podnieść. Kaylin się tylko uśmiechnęła na pytanie koleżanki.
- Właściwie, to nie. Z zewnątrz może się tak wydawać, ale zbroja dopasowuje się do tego, kto ją utworzył. Hmmm... Z tej perspektywy też się tak wydaje?
W tym momencie Kaylin się obróciła, żeby stanąć bardziej profilem. Alemu zaczęło się lekko kręcić w głowie.
- Hm, jak tak pomyślę, powinno się ją chyba dać nawet regulować.
Wyjęła WDG z "kieszeni" //w elemencie na udzie jest coś w stylu kieszeni. Hmmm... pasek z kunaiami zakładany na udo przez ninja z Naruto może jako przykład?// i otworzywszy program podłączony do zbroi, przesuwała palcem po ekranie, co sprawiało, że zbroja się na bieżąco przekonfigurowywała i rozmiar części osłaniającej biust najpierw się trochę zwiększył, a potem zmniejszył poniżej pierwotnego rozmiaru. Gdy puściła palec, sam wrócił do poprzedniego, może odrobinkę większego, bo nieco "poluzowała" zbroję. Ali znów upadł.
- Za duże mogą przeszkadzać, a mniejszych się zwyczajnie nie da.
Cały czas mówiła z uśmiechem. Damensaya w tym czasie myślała, czy mogłaby tak regulować zbroję w swoim Trybie Armada.

70#492 - Womans Dimension - Page 3 Empty Re: #492 - Womans Dimension Czw Sie 04, 2011 4:20 pm

NPC

NPC
NPC
NPC
- Aha, sprytne urządzenie. - odpowiedziała spokojnie, uśmiechając się i siadając na tronie.
- Tek System Box... Tek System Box... Hm... Coś mi ta nazwa mówi. - kobieta wstała i podeszła do drzwi za tronem. Te po jej dotyku się otworzyły - był to przeogromny skarbiec. Kobieta po kilku minutach wróciła z jakimś niewielkim pudełkiem.
- Mam jedynie coś takiego. - kobieta otworzyła pudełko - choć kryształ który tam był znaliście z jakiegoś wymiaru, nie był tym czego szukaliście.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum: