Ukończony projekt po 5 godzinach pracy
komentujcie, oceniajcie .
Tutaj źle mnie zrozumiałeś. Zamiast znaków zapytania, mógł być jakiś gest/ruch Kakashiego, a nie tekst nad nim.A co do tych znaków zapytania nad Kakashim to jak byś ogladał po klatkowo to byś zauważył że zanim Sasuke sie pojawił to był szybki teleport a Kakashi to zauważył i dla tego są znaki zapytania bo coś podejżewał
Nie przesadzaj, wymieniłem błędy i wymieniłem to co mi się podobało, nie porównywałem Cię do żadnych innych gifów.
widziałem na tym forum Gify innych userów i trwały one bardzo krotko przeskoki ogromne i tam piszecie że jest dobrze a u mnie że nie jest źle to ja tego nie rozumie
Ja zrobiłem gifa z 750 klatkami, masz go w tym dziale wystarczy że odszukasz mój temat. Wiadomo że gify to czasochłonna praca.,Gif ma ponad 500 klatek wyobraź sobie ile nad tym siedzałem .
Spokojnie, akurat w tym gifie tego nie pokazałeś, co nie oznacza że nie możesz się poduczyć.A co do tych obrazków i dzwieków postaci to zmontuje i Ci udowodnie że nie mam aż takiego braku umiejętności w montażu filmu .
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: