Ohayo !
(Pomysł na nazwe posta Rizuka xd)
Ekhm Ekhm ... Panowie i...Panowie !
Zauważyliśmy że forum zaczęło powoli podupadać(mniej aktywnie jest niż zawsze...było) . I tak oto pomyślałem że mimo wszystko mając mało czasu mogę wejść napisać posta , dwa. Ocenić coś , zrobić jakąś pracke od czasu do czasu. Bo nie chce żeby forum upadło , żeby upadło coś nad czym tak długo przesiedziałem i nad czym tak długo wszyscy pracowaliśmy (ale oficjalnie o kurwa xd). Więc postanowiłem i nie tylko ja że wrócę by wspomóc forum w tych ciężkich chwilach.
Tak więc oto lista załogi wielkiego powrotu legend ! :
Ja
Cineg
Rizuke -
Sage - "..."
Woogy -
Mam nadzieje że jakoś wszyscy razem rozruszamy forum ! My jak i wy.
(Ej kto zrobił ten komiks ? XD)
@Down
Ale jeszcze jest czołg Cineg !
(Pomysł na nazwe posta Rizuka xd)
Ekhm Ekhm ... Panowie i...Panowie !
Zauważyliśmy że forum zaczęło powoli podupadać(mniej aktywnie jest niż zawsze...było) . I tak oto pomyślałem że mimo wszystko mając mało czasu mogę wejść napisać posta , dwa. Ocenić coś , zrobić jakąś pracke od czasu do czasu. Bo nie chce żeby forum upadło , żeby upadło coś nad czym tak długo przesiedziałem i nad czym tak długo wszyscy pracowaliśmy (ale oficjalnie o kurwa xd). Więc postanowiłem i nie tylko ja że wrócę by wspomóc forum w tych ciężkich chwilach.
Tak więc oto lista załogi wielkiego powrotu legend ! :
Ja
Cineg
Rizuke -
Tray'Krótko mówiąc - odchodząc wciąż mamy w głowie to co przeżyliśmy w LSW więc nie damy mu tak szybko upaść' xD
Sage - "..."
Woogy -
Mam nadzieje że jakoś wszyscy razem rozruszamy forum ! My jak i wy.
(Ej kto zrobił ten komiks ? XD)
@Down
Ale jeszcze jest czołg Cineg !
Ostatnio zmieniony przez Pucolini dnia Sob Mar 19, 2011 8:13 pm, w całości zmieniany 1 raz