3. Czy lepiej byśmy mieli dobrego dyktatora, takiego jak Viego?
Nie chcę Viega jako dyktatora X< Chyba że dostałbym od niego prawo do stworzenia własnej religii, gdzie Haruhi jest Bogiem. Jak ludzie przyjęliby go jako dyktatora to i w Haruhi by uwierzyli
O ile nie będzie dawania na tacę czy mieszania się w życie publiczne, masz wolną rękę.
1. Twoje imię, grzeszniku.Ya'qub.
A bo tak sobie chciałem napisać.2. Wierzysz w Haruhi?Jest różnica między wiarą w coś i wyznawaniem/czczeniem czegoś. Mimo to oba tu nie pasują.
3. Jeżeli nie to w co wierzysz? A jeżeli tak to dlaczego wierzysz?Wierzę, że ludzkość nie jest jeszcze na absolutnym dnie umysłowym i da się z niej wykrzesać racjonalne myślenie, dzięki czemu obecny popierdolony system upadnie i zwycięży rozum, dlatego zakładam zawsze, że rozmawiam z istotami inteligentnymi (a że się zawodzę to inna sprawa).
A czemu w to wierzę? Bo niestety jestem człowiekiem i każdy człowiek najwyraźniej musi mieć jakąś własną głupotę, bo powyższe jest jak na razie absolutnie nierealne.
4. Kanapka z szynką i serem czy z serem i szynką kanapka?Nieważne, dopóki będzie kilka tysięcy jednostek Skali Scoville'a
6. Dlaczego nie pięć?BECAUSE SEVEN ATE NINE
5. Które ciało niebieskie z naszego układu jest najzajebistsze i dlaczego Słońce?
4. Rozumiesz grę słów z mojego obecnego avka?
3. Ulubiona litera alfabetu (można wybrać inny alfabet niż łaciński)?
2. Chciał(a)byś poznać język erfelański (ten, który tworzę)?
1. Zaraz nastąpi wybuch! Weź pierwszą rzecz, jaką zobaczysz po swojej lewej i rozbrój nim bombę! (a, pytanie. Co to za obiekt?)
0...