Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat... Niechaj żyje nam, niech żyje nam, niech żyje nam...Ekhem.. Dobra. Sezu, życzę Ci wszystkiego najlepszego w dniu twoim urodzin :>
3 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 11:14 am
Yoh
Site Admin
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i fajnych panienek, dużo kasy i udanej imprezki, bo zapewne taka się szykuje - niekoniecznie jakaś wielka : D
Jeszcze raz, najlepszego. Jak znajdę chwilę może zrobię jakiś prezent, ale nic nie obiecuję.
Jeszcze raz, najlepszego. Jak znajdę chwilę może zrobię jakiś prezent, ale nic nie obiecuję.
4 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 11:40 am
Rayem
KOX
Wszystkiego najlepszego!
Dla ciebie, Seziu, mam coś specjalnego. Rower z silnikiem... em... jakimś tam...
Kask gratis. Tylko się nie poobijaj, robiąc na nim akrobacje
Dla ciebie, Seziu, mam coś specjalnego. Rower z silnikiem... em... jakimś tam...
Kask gratis. Tylko się nie poobijaj, robiąc na nim akrobacje
5 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 12:02 pm
Aki
Jounin
Heppi Berzdej Sezu Dużo prezentów, szczęścia i w ogóle wszystkiego naj
6 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 12:04 pm
Death
First Child
WSZYSTKIEGO SEZU!
Prezent to ogromna myszka laptopowo-samochodowa. Możesz na niej jeździć, jak i grać z jej pomocą na komputerze. Pali tylko 1l na 100km.
Prezent to ogromna myszka laptopowo-samochodowa. Możesz na niej jeździć, jak i grać z jej pomocą na komputerze. Pali tylko 1l na 100km.
7 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 12:07 pm
Ykmo
Sniper
Wszystkiego najlepszego Sezu ! Mam nadzieję że dostałeś/dostaniesz to co chciałeś :: D No i mam nadzieję że będzie gruba impreza z której zdasz na jakąś tam relacje(o ile będziesz w stanie).
8 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 4:40 pm
Sezu
Shaman
Oooo, so sweat... Dziękuje wam (>*.*)> To teraz dawać kasę! A imprezki ja nie robię(na razie), zrobię dopiero jak dziewczyna wróci z Niemiec... Teraz za trzy dni zaś kumpel ma 19, więc on wyprawia i tam będzie biba! NAK....Nakarmić go...
9 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 4:51 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Jesteś takim koxem, że każdy prezent byłby dla ciebie za słaby więc nie dam ci żadnego bo zwyczajnie nie wiem co miałbym ci dać. Najlepszego Sezowaty.
10 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 5:10 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Sezu napisał:To teraz dawać kasę
No to proszę bardzo.
A przy okazji, jako że często się bawię tym niedawno wgranym układem klawiatury, oto używając diakrytyków zrobiłem kilka alternatywnych wersji jednej z najsłynniejszych tutaj emotek. :awesomeface:
(>ˆ·ˆ)>
(>˜·˜)>
(>`·´)>
(>¯·¯)>
(>-.-)>
11 Re: Sezu ;) Sro Sie 10, 2011 5:34 pm
Feli
Zasłużony
Wszystkiego najlepszego Sexu! I od Shinea: Najlepszego.
13 Re: Sezu ;) Sob Sie 10, 2013 12:46 pm
Jata
Moderator
Sezu, staruszku! To już 22 lata, niedługo ćwierćwiecze!
Ale nie jestem tutaj, żeby Cię pognębiać - wszystkiegonajlepszego najivulniejszego! Pal dusze i zdobywaj władzę nad światem!
Jednym słowem - HAVE FUN!
A propos, taki mały prezencik - zwierzątko domowe .
Ale nie jestem tutaj, żeby Cię pognębiać - wszystkiego
Jednym słowem - HAVE FUN!
A propos, taki mały prezencik - zwierzątko domowe .
- Spoiler:
14 Re: Sezu ;) Sob Sie 10, 2013 8:12 pm
Versil Perihelion
Site Admin
Hepjowego berzdeja.
Skoro mamy pozostawać w kategoriach ivulu i zajebistǫści, dzierżyj oto najbardziej epicko uosabiającą te dwie cechy postać, jaką Japonia mogła stworzyć.
...zobaczymy, czy się wyrobię na dwudzieste trzecie.
Skoro mamy pozostawać w kategoriach ivulu i zajebistǫści, dzierżyj oto najbardziej epicko uosabiającą te dwie cechy postać, jaką Japonia mogła stworzyć.
- Spoiler:
- https://2img.net/r/ihimizer/img5/7288/gyib.jpg
...zobaczymy, czy się wyrobię na dwudzieste trzecie.
15 Re: Sezu ;) Pon Sie 12, 2013 10:28 pm
Sezu
Shaman
Dziękować za pamięć ludzie i to zdjęcie pasuje idealnie.
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: