No więc, czekałem aż stworzysz i pokażesz mi dobrego Sprite'a. Można powiedzieć że się doczekałem, choć wrażenia takiego na mnie nie wywarłeś.
Dobra, ale od początku.
Trochę póz widzę od AngryBoy'a.
Całość wygląda jakby był niewyspany i miał jakieś wory pod oczami.
Cieniowanie, właściwie poza głową jest całkiem niezłe. Nie wygląda źle.
'Stances' są ciekawe, jednak o co chodzi w tej ostatniej pozie? Nie rozumiem.
'Movement' mogą być. A jednak używa jakieś energii dzięki której się przemieszcza, co? Niekoniecznie musi to być KI, ale może nią być.
'Jump'.. Ogólnie, nie byłoby źle gdyby fakt że stoi i już leci. A gdzie wybicie z ziemi? W drugiej pozie, jego noga wygląda jakby był jakąś atomówką.
'Blocks' mało. Szkoda, bo mogłeś dać więcej skoro już go robiłeś.
'Basic Melee' jest całkiem dobre, ale już widzę błędy. Trzeci rząd, pozy 4 i 5. Ich nogi są dziwnie grube. No, ale to się zdarza. Kolejny błąd to jednak co innego. A właściwie błędy.
Czwarty rząd, pozy 1, 2 i 6. Dlaczego te nogi wydają się tak jakby o jeden px za wysoko? Nie da się ich obniżyć? Teraz wygląda jakby miał dziwnie grube nogi, które podczas kopnięć jeszcze bardziej się pogrubiają. Kolejny, głupi błąd w tym samym rzędzie dot. póz 3 i 4. Czemu nogi tak nagle mu schudły? Dziwnie to wygląda.
Podobna noga jest w rzędzie niżej w pierwszej pozie. No, ale to już zostawię.
Uderzenie z wyskoku wygląda cudownie. Serio.
'Hurts' ogólnie wyglądają całkiem nieźle. Nie podobają mi się pozy klęczące, bo naprawdę mało w tych nóżkach zmodyfikowałeś. Zdradzę Ci błąd tej pozy. Prawa noga zbyt słabo przykrywa lewą i wygląda to dziwnie, kiedy powstanie na tym Base, Sprit.
'Stand Up' może być.
Ogólnie, dalej jest dobrze. Kurewsko podobają mi się u Ciebie pozy z mieczem. Tyle tylko że wszystkie mają zasadniczy błąd. Skąd on ten miecz do cholery wziął? Nie widzę żadnego nagłego pojawienia się czy czegoś w tym stylu.
Mieczyk wygląda cudownie. Po prostu, jest cudownie wykonany.
Ten avatar w górnym rogu jest jego FaceSet'em? Jeżeli tak, to zmień go czym prędzej, bo nie pasuje.
Ogólnie.
Sprit wygląda cudownie. Zwłaszcza dodaje mu uroku to, że niema w nim póz z Base ShadowHunter'a.
Są mimo wszystko błędy w proporcjach. Dobrze byłoby gdybyś je poprawił.
Tak czy siak jednak, sam Sprit prezentuje się dobrze.
8/10
+3kp