Alister tuż przed zetknięciem się z nim promienia przechodzi w Tenuzar Equip i osłaniając się przyjmuje go dosłownie na klatę. Jednakże, daje się temu promieniowi przezwyciężyć na tyle, by wypchnął on go z jaskini. Jeśli to będzie wciąż możliwe, poza jaskinią odrzuca promień w innym kierunku, a jeśli przeciwnik nie widział przejścia w Equip, schodzi z tej formy z powrotem do T. Fusion.
Alister wiedział, że już po pierwszym "ciosie" //third party facepalm, ale niech będzie// wkurzył przeciwnika na tyle, by ten za nim podążył z chęcią zabicia go, więc jedynie czekał na niego na zewnątrz, machając i śpiewając refren piosenki "I'm still standing".
//Idzie tak, jeśli nie pamiętacie:
Don't you know I'm still standing better than I ever did?
Looking like a true survivor, feeling like a little kid!
I'm still standing after all this time,
Picking up the pieces of my life without you on my mind!
To, ile zdąży, zależy tylko od przeciwnika xd
//
Hej, jestem na zewnątrz. Mogę spokojnie przywołać Tetvarina. Już mu współczuję. ]]
Alister wiedział, że już po pierwszym "ciosie" //third party facepalm, ale niech będzie// wkurzył przeciwnika na tyle, by ten za nim podążył z chęcią zabicia go, więc jedynie czekał na niego na zewnątrz, machając i śpiewając refren piosenki "I'm still standing".
//Idzie tak, jeśli nie pamiętacie:
Don't you know I'm still standing better than I ever did?
Looking like a true survivor, feeling like a little kid!
I'm still standing after all this time,
Picking up the pieces of my life without you on my mind!
To, ile zdąży, zależy tylko od przeciwnika xd
//
Hej, jestem na zewnątrz. Mogę spokojnie przywołać Tetvarina. Już mu współczuję. ]]