[...] robią te opary starałem się dopasować proporcje,jak i poprawić swój styl,jak mi wyszło?
Zaraz się dowiemy, a tymczasem chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie poprawiłeś żadnego błędu z tych, które wymieniłem we wcześniejszej wypowiedzi? Uświadamiasz mi po prostu, że dokładne oceny Twoich prac są nic nie warte bo i tak nie stosujesz się do tego co napiszą użytkownicy. Warto byłoby to zmienić, wiesz?
Tendo NarukazaPracy nie oceniam bynajmniej ze względu na to, że żadnych stosownych poprawek nie wprowadzałeś. Jeżeli chcesz się zabrać za to teraz to wystarczy przeczytać moją wypowiedź, która znajduje się nad Twoim postem.
Haruyasu SakamotoWłosy wyglądają zbyt prosto. W oczy rzuca się zbyt mała ilość kosmyków, które są dodatkowo pocieniowane dosyć amatorsko. W przypadku twarzy radzę zwiększyć ilość ciemnego odcienia po lewej części twarzy OPAR'a. Nos i usta tworzone średnim odcieniem nie prezentują się tutaj zbyt dobrze. Tak jak już wspominałem we wcześniejszej wypowiedzi, masz zbyt mało przestrzeni na to by ten nos i usta wyglądały w miarę dobrze. Cała czerwona część ubioru została pocieniowana byle jak - nie ma nawet co tutaj oceniać, bowiem całość wymaga wprowadzenia poprawek. Przynajmniej na moje oko. To samo dotyczy kamizelki, która wygląda co najmniej dziwnie. Po pierwsze, skasuj outline z jej wnętrza. Zamiast niego użyj po prostu ciemnego odcienia jaki zastosowałeś do pocieniowana całości. Po drugie, zmień cieniowanie. W przypadku dłoni, proponuję zerknąć do mojej poprzedniej wypowiedzi, dotyczącej poprzedniej pracy.
Kinjiro SawamuraZdecydowanie lepiej jeżeli chodzi o ilość kosmyków, podobnie jeżeli chodzi o ich pocieniowanie. Zbyt duże oczy, twarz pocieniowana niechlujnie i zwyczajnie 'byle jak'. Powtarza się błąd z nosem oraz ustami. Jeżeli chodzi o strój to nie wiem za cholerę o co chodzi z jego górną częścią. Haruhi, widzisz, a nie grzmisz... Ręka wydaje się zbyt gruba. Powtarza się również błąd z dłonią. Prawa nogawka OPAR'a została pocieniowana niezbyt ciekawie, jednak tutaj potrzebne są jedynie drobne poprawki w postaci kilku pixeli. Do lewej nie mam zastrzeżeń. Nie zmienia to jednak faktu, że jest to najsłabiej wykonana postać z tych wszystkich.
Naosuke TatsuyaW przypadku włosów, patrz wyżej. Ilość kosmyków dobra, ale cieniowanie mogłoby być lepsze. Cieniowanie twarzy... Patrz wyżej. Odcienie zastosowane na podkoszulce są dosyć dziwne. Postaraj się je do siebie dostosować. W tym przypadku nie zostały one jednak źle rozłożone. Chodzi o same kolory. Lewa dłoń wygląda dosyć dziwnie. Nie zmieniaj na przyszłość tego czego w base zmienić nie potrafisz na lepsze. Szalik ujdzie. Lewa noga mogłaby być o jeden pixel chudsza, jeżeli już postanowiłeś odkryć kawałek skóry. Spodnie wykonane całkiem ładnie. Ogólnie, OPAR może być. Nie jest wykonany najgorzej, ale wiele błędów się cały czas powtarza.