Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 2]

26PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU - Page 2 Empty Re: PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU Sob Paź 27, 2012 1:45 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Postać z daleka jest trochę dziwna, jakby miała złamanie w biodrach. Włosy są jak najbardziej ok, ale nie podoba mi się ich kolor. Twarz proporcjonalnie jest ok, ale cienie już takiego dobre nie są. Brakuję mi tu ciemnego odcienia. Strój jest taki "gejowaty" jakby rozciągnął niebieski rurki, zrobił 2 dziurki w założył na siebie. Ręce są jak najbardziej ok, ale wg. mnie są trochę za małe, a ta prawa jest odrobinę za krótka. Przez nałożone "niebieskie rurki" na siebie ma wcięcie w brzuchu, nie wiem czy to było zaplanowane. Nie wiem czemu ale nogi wydają mi się być skrzywione i za daleko od siebie. Cieniowe pracy jest na słabym poziomie. Rozumiem, że to jest custom base lecz lepiej będzie pracować na jakimś innym base stworzonym przez kogoś. Przez te parę miesięcy skilla trochę straciłeś, więc lepiej będzie jak będzie robić na jakimś innym base. ;) Tyle ode mnie. ;)

/2KP
/@Yoh

27PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU - Page 2 Empty Re: PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU Sob Paź 27, 2012 9:44 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Pisząc fabułę do 2 sagi komiksu wymyśliłem demonów mroku każdy z nich będzie inaczej wyglądał i będą mniej lub więcej silni będzie ich 13.A o to pierwszy

PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU - Page 2 81329294399003842753

28PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU - Page 2 Empty Re: PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU Pon Paź 29, 2012 9:54 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Przede wszystkim, pomysł na postacie – szczerze mówiąc, nazwa trochę oklepana, ale sama idea wprowadzenia czegoś takiego do komiksu jest całkiem interesująca. Demon mroku, którego Nam pokazałeś nie jest najwyższych lotów. Głowa ma bardzo dziwne proporcje; miejscami nieodpowiednio pocieniowana. Róg, który jest bardziej oddalony nie powinien zawierać jasnego odcienia, a jedynie średni i ciemny. Proporcje pracy są całkiem dobre, aczkolwiek patrząc właśnie pod tym kątem, nie podoba mi się ta wystająca, lewa dłoń oraz miejscami, usunięty kontur. Mięśnie nóg wykonane amatorsko – ogon zaś zgina się zbyt nagle. Złota zbroja pocieniowana nijak – śmiem twierdzić, że stać Cię na uzyskanie zdecydowanie ciekawszego efektu. Kosa słaba, cieniowanie nienajlepsze, proporcje odpowiednie dla broni tego typu. W przypadku drugiej pracy, niepocieniowane ostrze oraz dłoń postaci. Ogólnie rzecz biorąc, wiem, że stać Cię na coś ciekawszego, ale poczekam na pozostałe 12 demonów.

/2 KP
/@Yoh

29PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU - Page 2 Empty Re: PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU Pią Lis 09, 2012 8:59 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
PROŻBA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU

Tuffle

"Prośba" się pisze przez "ś".

Ale proszę bardzo, skoro akurat się pojawiłem, to ci to przerzucę do archiwum. Powinieneś już wiedzieć, że rzadko kiedy kasujemy tematy.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 2]

Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-

» Proźba do TVN 7

Pozwolenia na tym forum: