No więc Yoszu życzę ci wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, kasy i wytrwałości w tym co robisz. Zdaje mi się, że mówiłeś, iż nie chcesz dziewczyny więc takowej ci nie życzę. Jeśli jednak jest inaczej, bierz i dy**j każdą bracie. Na prezent nie miałem zbytnio pomysłu, zapewne jedynym na jaki bym wpadł byłaby Haruhi Ale zapewne każdy wpadnie na coś podobnego wiec im to zostawię. Dam ci wszystko co mam z tobą związane. Niektóre rzeczy możesz źle odebrać, ale one nie mają na celu cię urazić tylko udowodnić, że niepotrzebnie się wściekasz.
- Yoh jest najlepszym cziterem, początkowo temu zaprzeczał, jednak pogodził się ze swoją naturą i już się z tym nie kryje.
*I'm not a cheater!
*I'm cheater
- Jego nazwisko z PBF'a jest znane w anime jak i hentaiach.
*Atsuko!
- Niepotrzebnie wścieka się o 29Yohodtyłu - czyli H-o-y co w języku hiszpańskim oznacza "dzisiaj". Jest to też nazwisko legendarnego zawodnika baseball'u.
*Dummy Family
*Dummy H-o-y - A Hero
- Yoh jest także świetnym tancerzem i aktorem.
*Yoh and friend's Dance
* Czas wspomnień: Sylwester - Film jest stary gdy wszyscy trzej byliśmy jeszcze głupsi niż jesteśmy teraz więc...
Chciałbym jeszcze raz życzyć ci wszystkiego najlepszego.
- Yoh jest najlepszym cziterem, początkowo temu zaprzeczał, jednak pogodził się ze swoją naturą i już się z tym nie kryje.
*I'm not a cheater!
*I'm cheater
- Jego nazwisko z PBF'a jest znane w anime jak i hentaiach.
*Atsuko!
- Niepotrzebnie wścieka się o 29Yohodtyłu - czyli H-o-y co w języku hiszpańskim oznacza "dzisiaj". Jest to też nazwisko legendarnego zawodnika baseball'u.
*Dummy Family
*Dummy H-o-y - A Hero
- Yoh jest także świetnym tancerzem i aktorem.
*Yoh and friend's Dance
* Czas wspomnień: Sylwester - Film jest stary gdy wszyscy trzej byliśmy jeszcze głupsi niż jesteśmy teraz więc...
Chciałbym jeszcze raz życzyć ci wszystkiego najlepszego.