Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 418 Kreatywne Punkty : 91
Jak na pierwszy raz to nie jest żle,zauważyłem błąd jak oni stali obok siebie z pod nóg leciał im kurz a tu nagle są daleko od siebie nawet nie było widać tak dziwnie troszkę,walka dosyć ciekawa nawet bardzo jak po uderzeniu Goku odleciałeś na kilometr wygląda dobrze.Ucz się i może dorównasz maxiowi ;d,ale długa prac przed tobą ;p
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1925 Kreatywne Punkty : 912
Nie chwal mnie tak
Gif bez przeskoków, git. Bez dźwięków, nie git xD. Walka dobrze wygląda, chociaż te stanie obydwu gapiących się na siebie zepsuła trochę gifa. Pamiętaj o jakości, to też bardzo ważne. Ustaw na Draft przed renderingiem i będzie lux. Robisz postępy w gifowaniu, to dobrze, w końcu nie tylko ja!
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 3217 Kreatywne Punkty : 219
Początek jest nawet ciekawy, fajne rozwiązanie z rozpoczęciem walki. Dymek at 0:19, nie oszukujmy się nieco pójście na łatwiznę i efekt nie powalający. Bez jakichkolwiek odgłosów walki, a szkoda szczególnie przy takiej jednorazowej produkcji. AE jest potężnym programem i mam nadzieje że niedługo zobaczę jakąś bardziej rozbudowaną produkcję ;P.
Zero walki - ogólnie aura , wyładowania elektryczne, dźwięk i bawienie się kamerką.. Ale chodziło tu o to że ucze się modyfikować zwykłą aure w coś takiego i nie wiem jak to wygląda licze na wasze ocenki. Credit for S-H and Map Maker
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 1925 Kreatywne Punkty : 912
W sumie fajna ta aura, ale powinna być trochę żywsza. Jakoś tak słabo się porusza, ale sam pomysł jest dobry. Gdybyś trochę przyciemnił background wyszłoby o wiele lepiej, efekty byłyby bardziej widoczne. Lecisz w dobrym kierunku, oby tak dalej!
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 418 Kreatywne Punkty : 91
Nono dźwięki są,aura wygląda dosyć ciekawie chociaż mogła by być wyższa błędów nie widzę bo się na tym za bardzo nie znam ale jest coraz lepiej,nie ma za bardzo co oceniać bo jest bardzo krótki.Rób dalej i zrób coś dłuższego
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 260 Kreatywne Punkty : 10
https://www.youtube.com/watch?v=YcqgiShDRbY&feature=youtu.be Credit for Angrybody , C17 maker and map maker ; ]
Nowy Gif przedstawiający walke Goku i C17.. nie wiem czemu akurat oni ale jakoś tak ich ''użyczyłem'' do gifa . Szczerze mówiąc walką to tego się nie da nazwać bo jest bardzo krótkie , miałem problemy z programem nadal nie wiem co się działo ale parę razy miałem crashe aż w końcu samo się naprawiło ; ] Liczę na ocenki ludziska!
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 3217 Kreatywne Punkty : 219
Nawet spoko. Dość płynna animacja, miło się to ogląda. Powtarzanie ruchów at 0:17 jest zbyt zauważalne i to w sumie jeden z większych błędów tego gifa. Ogólnie znowu nie ma za bardzo czego oceniać, zrób coś dłuższego.
Poziom ostrzeżeń : Liczba postów : 2763 Kreatywne Punkty : 38 Smocze kule :
Bercikovsky Theme!
Nie ma co ukrywać - gif jest krótki. Muzyka jakoś nie przypadła mi do gustu. Moim zdaniem nie pasuje do takiego klimatu. Sama animacja zdaje się być płynna, jednak... jednak wykorzystałeś naprawdę mało póz. Powtarzalność podczas walki jest masakryczna. Właściwie to sama walka opiera się na powtarzaniu. Pierw tych samych ciosów, potem na zderzaniu się. Niezbyt jest tu co oceniać. Cóż... czekam na coś dłuższego z twojej strony.