Siema potrzebuję EGA (Easy Gif Animator) Ponieważ mam nowego kompa uff... dużo lepiej się będzie robić gify.A na forum Dase dawał ale link wygasł all wygasło jak szukałem ;/
2 Re: Potrzebuje EGA Wto Cze 19, 2012 1:31 pm
siiwuha
Super Saiyan 2
Ja bym ci radził usunąć 2 tematy i edytować jeden pierwszy bo jak admin wejdzie to dostaniesz warna albo nawet dwa :)Mówie ci to tak dla reguły.A zresztą tam ci już napisałem co i jak. A ega masz w tym dziale...popacz po forum troche
3 Re: Potrzebuje EGA Wto Cze 19, 2012 3:00 pm
Yoh
Site Admin
Ad. I
Napisz do Heshera prywatną wiadomość i poinformuj go o tym, iż link wygasł. Jeżeli będzie on posiadał plik na komputerze, najprawdopodobniej go odświeży.
Ad. II
Myślałem, że ktoś zrobi z tym porządek, ale najwyraźniej się przeliczyłem.
Dwa takie same tematy w jednym dziale, o jednakowej treści - #2 WARN. Tematy zostały zablokowane.
Zamykam temat.
Napisz do Heshera prywatną wiadomość i poinformuj go o tym, iż link wygasł. Jeżeli będzie on posiadał plik na komputerze, najprawdopodobniej go odświeży.
Ad. II
Myślałem, że ktoś zrobi z tym porządek, ale najwyraźniej się przeliczyłem.
Dwa takie same tematy w jednym dziale, o jednakowej treści - #2 WARN. Tematy zostały zablokowane.
Ostrzeżenie słowne.b) W przypadku wygaśnięcia linków do obrazków lub paczki z materiałami, można napisać posta informującego autora tematu o problemie.
Zamykam temat.
4 Re: Potrzebuje EGA Sro Cze 20, 2012 6:47 am
Feli
Zasłużony
Mój upload: http://speedy.sh/ECfhA/Easy-GIF-Animator-Pro-4.5.033-Portable.exe
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: