Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 3 z 3]

51Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Pią Mar 15, 2013 4:40 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Bleach_oc_by_royalz_bho-d5xm1yv

52Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Pią Mar 15, 2013 10:19 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Armor wygląda elegancko ,bardzo mi się podoba. Ziomek z aurą - super. Co do Goku ... zwyczajnie nie przepadam za czysto tibijskim stylem spritow. Ostatni ziomek mi się nie podoba ,a to pewnie głównie z tego względu ,że dosłownie NIC tam nie widzę. Przydałoby się mocniej podkreślić rysy ,czy to twarzy ,czy mięśnie.

KP: 1
/Feli

53Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Pią Kwi 05, 2013 7:44 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Changelings__by_royalz_bho-d60iznz

C: VTK

54Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Sob Kwi 06, 2013 9:16 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
„Bleach OC” prezentuje się dość słabo, jeżeli chodzi o samą postać. Przede wszystkim, naprawdę ciężko dostrzec w jej przypadku cokolwiek. Nie mam dodatkowo pojęcia „czym” jest owy bohater. Mamy do czynienia z przedstawicielem Shinigami? Wnioskuję po haori oraz uwolnionym shikai. Z drugiej strony, przyglądając się na spodnie , odnoszę wrażenie, że to postać wyciągnięta z uniwersum Naruto.
Changeling prezentuje się natomiast naprawdę dobrze. Odpowiednie proporcje zostały zachowane; cieniowanie przyjemne dla oka oceniającego. Spróbuj popracować jeszcze nad cieniami ogona w drugiej formie. Może warto sprawdzić w jaki sposób będzie prezentował się przy cieniowaniu dwu-tonowym?
Oby tak dalej, Royalz.

KP: 2
/Feli

55Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Sob Kwi 06, 2013 1:09 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Wzorowałem się pracą Rtenza:
http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/074/8/3/bleach_oc__yukiko_senzai_bankai_by_rtenzo-d4shwog.jpg

(tak, zrobiłem inne włoski ;3)

/changeling poprawiony na dA

56Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Sob Kwi 27, 2013 6:57 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Helmet_by_royalz_bho-d6382ymPixeloza. [Royalz] - Page 3 Yondaime_cloak_by_royalz_bho-d62a1s3

C: Hanzo, Naruto Story

57Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Sob Kwi 27, 2013 8:23 pm

Qulob

Qulob
Zbanowany
Zbanowany
Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Tibia2zk9.th
Hełm jest nawet ładny. Ma trochę dziwny kolor, ale to twoja twórczość więc prawdopodobnie kolor miał taki być i nie będę w to ingerować. Wydaje mi się, że nie pasuje to kółko na górze hełmu i to tylko tyle co do hełmu według mnie. Po prostu spróbuj coś zrobić z tym kółkiem.

Szata jest dobra. Kolory pasują do siebie. Cienie są raczej dobre choć mogę się przyczepić do tego, że ten ciemniejszy kolor w środku jest dziwnie rozłożony. To tyle.
Pozdrawiam, Qulob!

58Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Empty Re: Pixeloza. [Royalz] Wto Wrz 24, 2013 9:24 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Sand_shadow_by_royalz_bho-d6npdip Pixeloza. [Royalz] - Page 3 Akuma_pixel_art_by_royalz_bho-d6mwgn3

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum: