How Many Ways To Say "I Love You", Dziewczyno?A mnie się podoba. Tak, bo nie mam prawa narzekać xd. Wiem, że miałaś kilka problemów z pracą, więc nie chciałbym jej krytykować. Nawet nie wiem od czego zacząć :<
No więc jak wspomniałem już po samym szkicu poza jest wręcz świetna. Idealnie pasuje do charakteru Shigeru. No kurde... jaram się bardzo, bo to moja postać i nie mogę racjonalnie myśleć. Dobra, Bercik ogar. Poprawiona jest ta pustka we włosach co się bardzo ceni. Został stary strój, ale i tak jest świetnie. Klamra od paska jest wręcz świetna. Te światło i blask.
Cieniowanie bardzo mi się podoba. Może jedynie twarz nie wyszła tak super jak reszta. Co mam na myśli? Niektóre kosmyki mają odrobinę dziwne proporcje, ale ich cieniowanie bardzo mi się podoba. Czoło wydaje mi się trochę za duże, ale może tylko mi się zdaje. Oczy też mają w sobie coś takiego dziwnego, tylko niezbyt wiem jeszcze co. Ale mniejsza o to...
PRaca bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba i jestem ci bardzo wdzięczny. Zasysam ją na lapka i od razu pojawia się pytanie, czy mogę jej używać?
Tak wiem, krótka ta ocena, ale jestem zbyt podjarany xdd
@Ykmo
Shigeru ma swój bezrękawnik, ale Kisie było wygodniej tak i po prostu tak już zostało. Poza tym to może za mało znasz Nakatoniego, że go nie poznałeś?