Postanowiłem trochę poćwiczyć opary :awesomeface:
credit for
-AngryBoy [za base]
credit for
-AngryBoy [za base]
Idź do strony : 1, 2
KP: 2 /Feli |
KP: 3 /Feli |
HestiNN napisał:
Włosy - Kształt tych włosów jest dziwny i nie estetyczny... wygląda to trochę na wojnę z nożyczkami bądź kłótnie z saiyańskim fryzjerem ale poważnie... fryzura jest zbyt "sztywna" musisz to koniecznie poprawić.
KP: 1 /Feli |
SmokuXD napisał: powinieneś uczyć się od podstaw, poczytaj poradniki.
Najwyraźniej nie czytałeś ze zrozumieniem lub w ogóle nie stosowałeś się do sugestii w nich zawartych. Gdybyś to zrobił, Twoje prace już na początku wyglądałyby nieco lepiej - byłyby bardziej podobne do tych dostępnych w tutorialu.Orzeszek napisał:SmokuXD napisał: powinieneś uczyć się od podstaw, poczytaj poradniki.
:72: czytałem
HestiNN napisał:
Ubranie - Jego ubiór jest "trochę" lepszy od poprzednika jednak nadal widzę tą odstraszająca mnie wycinkę na klacie... ja rozumiem że to są saiyanie i że po każdej bitwie mieli podarte ubrania no ale kurcze... tutaj widać nie ma żadnego przeciwnika w pobliżu a on dalej ma podarte ubranie (Przynajmniej ja to tak odbieram) moim zdaniem powinieneś to zmienić.
Fryzura - .. gdyby się tak lepiej temu przyjrzeć to na prawdę wygląda to tak jak by miał "Świątecznego Kurczaka/Indyka" na głowie xD wiem że chciałeś dobrze dlatego cie za to chwale bo jest na prawdę lepiej
KP: 1 /Feli |
Ostatnio zmieniony przez HestiNN dnia Pią Wrz 21, 2012 6:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
HestiNN napisał:W nowej pracy nie ma za dużo do oceniania. Zmieniła się tylko twarz (oczywiście na lepsze) co nie zmienia faktu ze reszta jest dobra. Wszystko inne zostało tak samo bez zmian jak poprzednio. Wreszcie widać upragnione czoło i usta chociaż jego drugie oko wygląda tak jak by go nie miał ^^. Popraw to i spróbuj stworzyć jakąś inną postać bo ocenianie jednej i tej samej bywa nudne ^^
Ostatnio zmieniony przez Orzeszek dnia Pią Paź 12, 2012 4:24 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Orzeszek dnia Nie Wrz 30, 2012 3:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
KP: 2 /Feli |
HestiNN napisał:
Włosy - Włosy wyglądają dziwnie... są tak jak by "Mokre ?" dla mnie wygląda to tak jak by ktoś mu na łep wylał kubeł zimnej wody hehehe , popraw ten fryz bo jest on dziwny i nie ładny :<.
Yoh.. Relax. /Feli |
Ostatnio zmieniony przez Orzeszek dnia Sro Paź 03, 2012 10:58 am, w całości zmieniany 1 raz
Idź do strony : 1, 2
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: