Mmm.. Najpierw ocenię smoczka, bo od razu rzuca się w oczy i jest dobrze wykonany.
Skrzydła- Pierwszoplanowe skrzydło jest zdecydowanie najlepszą częścią smoczka. Drugie skrzydło natomiast jest dziwnie wygięte w nieodpowiednią stronę(Chyba, że mam coś nie tak z oczami)
Ogon- bardzo fajnie wykonany, jedynie między tylnią nogą a ogonem cieniowanie sprawia , że ogon wygląda na doczepiany? a może bardziej jako oddzielna część smoka.
Nogi- Przednie nogi są jak najbardziej w porządku, jednak nie wiem do końca co jest elementem między tylnimi nogami i skrzydłem
Głowa- Również pozytywnie. Cieniowanie miłe dla oka, samo oko też fajne.Gdyby się przyjrzeć, widać wystający z tyłu głowy kolec lub ucho, fajnie by było gdyby od razu rzucało się w oczy jaka to część postaci, bo jak widać nie każdy będzie wiedział.
Kolce- Dają dobry efekt uzupełniający całą prace.
8++/10
Pierwsza pracka
krótko: postać wygląda przyjemnie , jednak odrazu w oczy rzuca się moim zdaniem prawa kita, a dokładniej jej cieniowanie. Od góry kitki kolor jest jasny jak całokształt włosów, i następuje gwałtownie przejście na ciemny ton koloru, nieciekawie to wygląda.
Kosa bardzo fajna, ogolna ocena 8/10
trzeciej pracki nie ocenię gdyż czas goni. ( wybacz, że w odpowiedniej kolejności ocenki) :-)