Bar jak każdy inny. Miejsce libacji alkoholowych i rozrywki. Można znaleźć tu najróżniejszych ludzi. Zaczynając od tych z marginesu społecznego kończąc na naprawdę wykształconych i inteligentnych. Nie wiadomo, co ściąga tu tych wszystkich ludzi i dlaczego pomimo różnic społecznościowych są w stanie wytrzymywać ze sobą. Cały bar jest zbudowany z drewna w dość starym stylu. Za barem znajduje się ogromne lustro i półki z różnej maści alkoholami z całego świata. Barman jest bardzo wysoki, wyglądem przypomina zwalistego drwala, który straszy wyglądem, jednak tak naprawdę jest bardzo miły.
Keiji pojawił się w barze. Od razu zaczął się rozglądać za Wzolem. Jeśli nie jest w stanie znaleźć mężczyzny zaczyna pytać ludzi o niego. Kiedy ktoś mu go wskaże, lub gdy sam go dostrzeże zwyczajnie podchodzi.
- Witaj, jestem Keiji. Zapewne już słyszałeś o The Fate. Jeśli nie, to pozwól, ze cię uświadomię. Jestem liderem tej organizacji. Organizacji, która jednoczy ludzi z potencjałem, chęcią stania się potężnym, chęcią szacunku, zrozumienia czy zemsty. Głównym celem jest jednak równość, zatarcie granic między ludźmi. Jesteś człowiekiem inteligentnym, wiec pewnie zauważyłeś, że ten świat potrzebuje gruntownej zmiany, a The Fate jest w stanie tą zmianę zapewnić. Dlatego przychodzę do ciebie z propozycją przyłączenia się do nas. - tłumaczy.