Dobra, no to tak: autor pracy numer 1 dał absurdalnie przegiętej wielkości (11 pikseli wyższy od obecnego, liczę to jako różnicę między wysokością, na której są oczy przy ułożeniu stóp na tym samym poziomie) pixelart tak jakbym nigdy nie napisał czegoś w stylu..
Ja żem napisał:Napisałem o "w miarę blisko LSW", bo z takim czymś, co właśnie dojebałem, może być odrobinkę ciekawie próbować się trzymać LSW. Dlatego nie jest to absolutny wymóg, ale odradzałbym wrzucanie czegoś większego i absurdalnie od LSW odstającego. Czyli w skrócie, żadnych przesadnie kolosalnych pixelartów, które równie dobrze mogłyby być spritami z P4 Arena.
o właśnie takim. Albo jakbym pisał co najmniej po erfelańsku pismem metalowym.
Dlatego poszedłem wybitnie na rękę i pozwoliłem mu zrobić nową pracę.
A że po dwóch dniach jeszcze mnie zapytał, w jakich rozmiarach powinien się zmieścić. Nie, naprawdę. A czy się zmieścił, to wy ocenicie. Ja bym powiedział, ale tego nie zrobię. Nie muszę i może nawet nie powinienem.
Po co wam o tym mówię? Żebyście znali sytuację. A czy weźmiecie to pod uwagę przy głosowaniu, czy nie, to już tylko i wyłącznie wasz problem.
1.
2.
1. [0]
2. [0]
Z kim ja pracuję. Jakbym pisał o interpretacji kopenhaskiej, efekcie Casimira albo promieniowaniu Hawkinga, to zrozumiem brak... cóż, zrozumienia. Naprawdę chcecie, żeby każda walka czy konkurs dostawały absolutnie ścisłe wymogi? Bo jak raz dostaję jakąś walkę czy konkurs do prowadzenia, tak raz dostaję... a z resztą. Po prostu głosujcie i miejmy tę walkę i kule z głowy.
A, btw.
Po tym, jak odpowiedziałem czystą pogardą na drugą pracę, autor pracy 1 ogłosił swój walkower, bo nie chciało mu się robić trzeciej pracy. Jednak przeczytałem to pw dopiero po wysłaniu tego posta, bo cóż, pisałem tego posta. Jak mu o tym powiedziałem, zmienił zdanie. Z kim ja pracuję.