1.[1] Kolor sygnatury ładnie się komponuje z render'em, plus niebieski mój ulubiony kolor. C4D/Tekstury?(Tak się to nazywało?) szczególnie przypadło mi do gustu. W sygnaturach lubię ten efekt, że jasny kolor jest w centrum i rozchodząc się jest coraz ciemniejszy. Napis nie krzyczy: "Hey, NOTICE ME SENPAI", ładnie... yyy... wtopiony? Chociaż to raczej nie jest wtopienie, chodzi raczej o kolor? tego napisu. Dunno, nie znam się na tym aż tak. Także, do tej pracy leci mój głos.
2.[1] Sygnatura sama w sobie nie jest wcale taka zła. Tyle, że:
Wydaje się z deka pusta? Nie żeby 1 praca była jakaś pełna czy coś, ale autor 1 pracy dobrze sobie poradził ze wstawieniem C4D/Tekstury co dało fajny efekt. Oczywiście nie wiem co się kryje pod warstwami pracy numer 2, może i było tam wiele rzeczy wstawianych, ale efekt końcowy tego nie pokazuje, przynajmniej dla mnie.
Następną rzeczą jest render, a raczej jego wtopienie. Wygląda z deka, niechlujnie? (Nie wiem jakich słów użyć do opisania tego więc nie bierzcie tego dosłownie.) Nie wiem... jakoś mi nie pasuje.
Napis mi się podoba, pasuje do tła, całkiem fajną czcionką zrobiony i podoba mi się jego wypełnienie. Bo wydaje mi się, że ta czcionka normalnie jest biała w środku, a ty ładnie to wypełniłeś.