Jedna z tych klasycznych nut dzieciństwa
A ja za to podzielę się czymś, czego tekst ma przesłanie a nie jak to te pseudoraperskie, discopolowe i inne pioseneczky.
EDIT
A ja za to podzielę się czymś, czego tekst ma przesłanie a nie jak to te pseudoraperskie, discopolowe i inne pioseneczky.
EDIT
Nie napisałem że rap nie ma sensu, przez "pseudoraperskie" miałem na myśli właśnie te o których mówisz w następnym zdaniu. Dla Mnie tekst np. o dupie czy o tym jakie mam zajebiste air maxy i golfice jest bez sensu i tyle. Więc Roy źle zrozumiałeś moją wypowiedź i tyle. Sam słucham czasem rapu i wiem że są też artyści nawiązujący do innych tematów. To tyle co miałem do powiedzenia.Royalz napisał:Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka. Te niektóre "pseudoraperskie pioseneczky" mają głębszy sens niż niejeden tzw. "hit"... Owszem, są mainstreamowe grupy raperskie, które w kółko nawijają o alko, dziwkach, marichuanaen, waleniu w nos, pieniądzach itd itd. Tego się nie tyka nawet kijem.
Ostatnio zmieniony przez Erik dnia Pią Wrz 05, 2014 10:20 pm, w całości zmieniany 1 raz