Nie wrzucacie to sam wrzucę
Zapraszamy do obejrzenia dwudziestego dziewiątego odcinka Dragon Ball Super!
Zbliża się turniej sztuk walki! Kapitan drużyny silniejszy niż Goku.
Jak wrażenia? Zachęcamy do komentarzy!
[j]Decyzję co z tym zrobić pozostawię Yohowi, bo on się zajmował wrzucaniem nowych odcinków, ale już raz Cię upominaliśmy w związku z pisaniem w tym dziale...[/j]
[y]
w taki sposób, jakby zgoda na jego stworzenie została przeze mnie przyznana. Przestrzegam natomiast przed pisaniem innych tematów, bądź powtarzaniem niusa
z jednym odcinkiem po dwa, trzy razy przez różnych użytkowników. Szybka zasada:
Temat z nowym odcinkiem DBS może zostać napisany przez użytkownika forum po wtorku, jeżeli nie dodałem go wcześniej. Na jeden odcinek przysługuje jeden temat.[/y]
[j]Uh, musiał mi umknąć ten cytat. Apologize[/j]
Zapraszamy do obejrzenia dwudziestego dziewiątego odcinka Dragon Ball Super!
Zbliża się turniej sztuk walki! Kapitan drużyny silniejszy niż Goku.
Jak wrażenia? Zachęcamy do komentarzy!
[j]Decyzję co z tym zrobić pozostawię Yohowi, bo on się zajmował wrzucaniem nowych odcinków, ale już raz Cię upominaliśmy w związku z pisaniem w tym dziale...[/j]
[y]
Sam to napisałem w tym poście. Niusy dotyczące nowego odcinka DBS, których nie byłem w stanie napisać do poniedziałku i w tygodniu zrobi to użytkownik są traktowaneJedynym wyjątkiem może być wrzucenie przede mną ewentualnego niusa z odcinkiem DBS - wtedy traktuję to tak, jakby user dostał ode mnie zgodę.
w taki sposób, jakby zgoda na jego stworzenie została przeze mnie przyznana. Przestrzegam natomiast przed pisaniem innych tematów, bądź powtarzaniem niusa
z jednym odcinkiem po dwa, trzy razy przez różnych użytkowników. Szybka zasada:
Temat z nowym odcinkiem DBS może zostać napisany przez użytkownika forum po wtorku, jeżeli nie dodałem go wcześniej. Na jeden odcinek przysługuje jeden temat.[/y]
[j]Uh, musiał mi umknąć ten cytat. Apologize[/j]