No cóż kolejny Majin do oceny ... tym razem kox
. Po pierwsze ten ogonek na głowie jest za gruby ,za to ma całkiem ładne cienie. Reszta głowy oraz twarzy także jest ok ,jednak mógłbyś mu zrobić czarno czerwone oczy zamiast użyć kombinacji białego i czerwonego. Niżej barki i okolice szyi wyglądają okropnie. Rozumiem ,ze miał to być ABS ,ale to co Ty zrobiłeś wygląda okropnie ,niestety ;/.
Jeżeli chodzi o tors ,to o ile cyce wyglądają w miarę ładnie ,to mięśnie brzucha skopałeś. Zabłąkały Ci się tutaj 2 dziwne pixele po prawej stronie. Chyba ,że one miały tam być ...
Mięśnie barku wyglądają średnio ,a biceps jest jakby zbyt nisko osadzony i wygląda na sflaczały. Dłoń wygląda na zmasakrowaną ,nawet ja takiego czegoś nie robię
. Oprócz tych błędów ręka jest jakby wydłużona ( już 2 raz dzisiaj coś takiego zauważyłem ... może to ja mam jakiś problem ,a nie te prace >.< ). Jeżeli chodzi o cieniowanie spodni ,to jest już lepiej zrobione ładne zgięcia ... podobają mi się. Natomiast jeżeli chodzi o buty ,to są strasznie słabo pocieniowane ,z daleka zdaje się jakbyś w ogóle ich nie cieniował ,tylko pokolorował i zostawił.
Ogółem dość cienko Ci to wyszło ,mam nadzieję ,ze następnym razem pokażesz coś lepszego. Na teraz ,aaaah zapomniałbym o tym lewym barku ... porównaj go z prawym i sam sobie odpowiedz jak to skopałeś.
No i wreszcie ocena 4/10
KP: 2
/f