Dzięki, dzięki Bloodowi i bubu odchodzę , bo gadają wszystkim o moich prywatnych sprawach.Nie dam się ośmieszać, śmiejcie się ze mnie beze mnie.Naprawde miło było was wsyzstkich poznać, gdybym miał dziękować każdemu z osobna to zajęło by to więcej niż limit jednego posta.Także podziękuje : Viego,Feli,Cineg,Dase,Rizuke,Sołtys,Yoh,Ketsu,Katayachi,Rexio,Bilet,Smoku,Bercik,Sage,Sezu,Shine,Akagi_Shigeru,Coolt,Szark,Rekinxxl,Maro,Marek,Krycha95,Niss,Raziel,Hihori,Niss.Danioss,Talian,nawet miałem przyjemność poznać V_S,Beast_666,
Mam nadzieję że nikogo z was nie pominąłem, naprawde dziękuje za ten rok przyjaźni i wsyzstkiego.Mam nadzieję że forum się nieźle rozwinie i beze mnie.
P.S Teraz możecie mnie obgadywać w spokoju, nikt wam nie zabroni bo mnie już tu nie ma.
Pikaczu pozdrawia, i napisze jeszcze kiedyś.Pa :*
Mam nadzieję że nikogo z was nie pominąłem, naprawde dziękuje za ten rok przyjaźni i wsyzstkiego.Mam nadzieję że forum się nieźle rozwinie i beze mnie.
P.S Teraz możecie mnie obgadywać w spokoju, nikt wam nie zabroni bo mnie już tu nie ma.
Pikaczu pozdrawia, i napisze jeszcze kiedyś.Pa :*