Tutaj sprawa jest prosta. Konkursów na digitale nie robimy bo praktycznie nikt nie wrzuca prac z tejże dziedziny. Gdyby było większe zainteresowanie tym nurtem to sprawa by wyglądała całkiem inaczej.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4
77 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Lis 26, 2012 5:57 pm
Feli
Zasłużony
Nie skomentuję ostatniej frekwencji w konkursach. Może macie jakieś pomysły, sugestie co do przyszłych konkursów?
78 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Lis 26, 2012 7:22 pm
Jata
Moderator
Może pytać się userów (nawet nieoficjalnie, na cb, czy coś) jakie chcą tematyki Awardsów? Bo głównie od tego wszystko zależy - jeśli tematyka im przypasuje, z pewnością będzie więcej prac. Aczkolwiek nie wiem czy userzy zdołają podjąć w miarę jednolitą decyzję.
79 Re: „Konkursy” - dyskusja Wto Lis 27, 2012 6:15 am
HestiNN
Gold Saint
Fajnie by było zobaczyć konkursik na temat AMV (chociaż z tego co widziałem to tylko ja i czasami Feli coś wrzucamy)więc wydaje mi się ze pomimo zaproponowania czegoś takiego to i tak jest za mało ludzi by tego typu konkurs wypalił no ale... czemu mam go nie wymienić? Może kiedyś weźmiecie to pod uwagę i taki rodzaj konkursu powstanie ^^. Co do tych "istniejących" to fajnie by było widzieć więcej SADS bo jest to dziedzina grafiki w której (tak mi się wydaje) niemal każdy się bawił tylko pracę mogły by być z bardziej znanych anime bo ostatnio trochę schodzi się z tematu strony/forum. No cóż tyle ode mnie ^^
80 Re: „Konkursy” - dyskusja Wto Kwi 30, 2013 11:10 am
Aki
Jounin
Wielokrotnie była kwestia tego 'konkursu' poruszana na CB, jednak tak tu zerknąłem, no i widzę, że tu nic o tym nikt nie pisał, więc może... Wybory 2012? ;o
Nie sądzę, że jest na nie za późno (no może troszkę), w końcu ostatnie też były organizowane pod koniec kwietnia.
Nie sądzę, że jest na nie za późno (no może troszkę), w końcu ostatnie też były organizowane pod koniec kwietnia.
81 Re: „Konkursy” - dyskusja Sob Maj 04, 2013 1:31 am
Mr.Bercikovsky
KOX
Moim zdaniem już trochę za późno. Proponowałem to na CB w lutym, ale zostałem olany. To samo Woogy jakiś czas temu. No cóż... można spróbować.
82 Re: „Konkursy” - dyskusja Sob Maj 04, 2013 10:01 am
Jata
Moderator
Szczerze mówiąc, combo poszło poważne.
Bercik - olanie.
Ja - olanie.
Aki - olanie.
Taaaa... I to tylko userzy olewają .
Bercik - olanie.
Ja - olanie.
Aki - olanie.
Taaaa... I to tylko userzy olewają .
83 Re: „Konkursy” - dyskusja Sob Maj 04, 2013 10:18 am
Versil Perihelion
Site Admin
Jacy userzy, taka administracja. I cóż, jakoś tak wyszło.
Besides, dobrze już powinniście wiedzieć, jak bardzo nieefektywne jest rzucanie propozycji na c-boxie, zarówno na poprzednim, jak i na tym - szybko znikają. Najwyraźniej nie zainteresowało to was wystarczająco, skoro mówiliście o tym w lutym (ja osobiście nie pamiętam. Ale wtedy raczej wszystko na c-boxie się działo tylko pod moją nieobecność. Nie żeby teraz się cokolwiek działo, gdy tam jestem) i pozostawiliście to tylko w obrębie c-boxa.
Kwestia jest teraz tylko tego, czy naprawdę byście takie coś chcieli, czy proponujecie to tylko dla samego proponowania.
Besides, dobrze już powinniście wiedzieć, jak bardzo nieefektywne jest rzucanie propozycji na c-boxie, zarówno na poprzednim, jak i na tym - szybko znikają. Najwyraźniej nie zainteresowało to was wystarczająco, skoro mówiliście o tym w lutym (ja osobiście nie pamiętam. Ale wtedy raczej wszystko na c-boxie się działo tylko pod moją nieobecność. Nie żeby teraz się cokolwiek działo, gdy tam jestem) i pozostawiliście to tylko w obrębie c-boxa.
Kwestia jest teraz tylko tego, czy naprawdę byście takie coś chcieli, czy proponujecie to tylko dla samego proponowania.
84 Re: „Konkursy” - dyskusja Sob Maj 04, 2013 9:56 pm
Shine
Jounin
A teraz pytanie - czy zmieniłby się zakres tych samych osób? Czy tylko zmiana osób, które wygrały w poszczególnych dziedzinach?
85 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Cze 10, 2013 9:58 pm
Feli
Zasłużony
Ostatnie konkursy to jakaś porażka, co jest z wami?
Może zapodajcie jakieś swoje propozycje, tematyki, kategorię prac jakie chcielibyście ujrzeć w konkursach bo mam wrażenie że się nie rozumiemy.
Może zapodajcie jakieś swoje propozycje, tematyki, kategorię prac jakie chcielibyście ujrzeć w konkursach bo mam wrażenie że się nie rozumiemy.
86 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Cze 10, 2013 10:04 pm
Royalz
Shaman
Mało osób ogólnie na forum to i mała frekwencja w konkursach, nic dziwnego. Mało kto interesuje się już LSW, ba. To forum żyje tylko dzięki kilku osobom, które wstawiają coś z innych dziedzin.
#zboczyłem trochę z tematu
OADS: fuzja jakaś może?
SADS: może coś z nowszych gier ?
DADS: jakiś OC ?
Gads/inne - brak pomysłów
#zboczyłem trochę z tematu
OADS: fuzja jakaś może?
SADS: może coś z nowszych gier ?
DADS: jakiś OC ?
Gads/inne - brak pomysłów
87 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Cze 10, 2013 10:07 pm
Jata
Moderator
Tematyki niezłe, popieram.
Ale nie zgodzę się z:
Ale nie zgodzę się z:
Fakt - kilku osobom. Ale jakich innych dziedzin? W zasadzie ostatnio pojawiają się tylko opary, rzadko kiedy jakieś sygny.To forum żyje tylko dzięki kilku osobom, które wstawiają coś z innych dziedzin.
88 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Cze 10, 2013 10:21 pm
Feli
Zasłużony
Gdyby chociaż połowa osób z tej listy coś zrobiła, to już można byłoby coś podziałać. Tematyki spoko, na pewno wezmę je pod uwagę. Czekam na więcej?Members connected during last 24 hours :
90 Re: „Konkursy” - dyskusja Sro Cze 12, 2013 12:08 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Feli napisał:Members connected during last 24 hours :
Gdyby chociaż połowa osób z tej listy coś zrobiła, to już można byłoby coś podziałać. Tematyki spoko, na pewno wezmę je pod uwagę. Czekam na więcej?
Gdyby tak było obawiam się, że nie byłoby komu głosować. Jest tylko kilku/kilkunastu aktywnych userów. Gdyby oni wszyscy wzięli udział w konkursie to każda praca miałaby zero głosów.
Wiedziałem że ktoś to napiszę. Dlatego napisałem 'chociaż połowa'. Dzięki że informujesz mnie że jest kilku/kilkunastu aktywnych userów. \f |
91 Re: „Konkursy” - dyskusja Nie Lip 28, 2013 5:43 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
Spoko Feliaszku, na mnie możesz liczyć. Bercik Prawdomówny.
Nieważne... może jakiś konkursik? Dawno nic nie było. Tylko jakaś lajtowa tematyka i kategoria, by frekwencja była podobna do ostatniej. Coś prostego na rozruszanie kości.
Nieważne... może jakiś konkursik? Dawno nic nie było. Tylko jakaś lajtowa tematyka i kategoria, by frekwencja była podobna do ostatniej. Coś prostego na rozruszanie kości.
92 Re: „Konkursy” - dyskusja Pon Wrz 09, 2013 2:06 pm
Royalz
Shaman
Co z konkursem "Pimp my OPAR/etc" ? Jest nadal prowadzony czy został całkowicie olany ?
93 Re: „Konkursy” - dyskusja Wto Wrz 10, 2013 4:06 pm
Yoh
Site Admin
Jest to konkurs tworzony i prowadzony wyłącznie przez Feliego - wraz z Versilem, staramy się nie dotykać "Pm~'ów". Jeżeli Feli w najbliższym czasie wejdzie na forum, być może wypowie się w tym temacie. Wtedy dowiesz się, dlaczego owe wydarzenia nie są aktualnie organizowane. Od siebie mogę powiedzieć, że prawdopodobnie chodzi tutaj bezpośrednio o marną aktywność użytkowników w jakichkolwiek konkursach.Co z konkursem "Pimp my OPAR/etc" ? Jest nadal prowadzony czy został całkowicie olany ?
94 Re: „Konkursy” - dyskusja Wto Sie 04, 2015 2:36 pm
Mr.Bercikovsky
KOX
https://anrevosprites.forumpl.net/t4569-17-dads - dostanę za to te odznaczenie w profilu? w czerwonej otoczce. Czy już sie nie liczy tych konkursów, w których jest tylko jedna pracka?
[z] Chciałbym pomoc, ale nie mam uprawnień :<. Yoh?[/z]
[z] Chciałbym pomoc, ale nie mam uprawnień :<. Yoh?[/z]
95 Re: „Konkursy” - dyskusja Sro Sie 05, 2015 2:26 am
Yoh
Site Admin
Napisz mi prywatną wiadomość. Jak wstanę w południe, to zrobię znaczek i wrzucę Ci go do profilu.
Idź do strony : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: