Spodziewałem się tego że skoro oceniasz mi prace, to sam masz zapewne coś do oceny. Nie pozostanę wobec Ciebie obojętny i odwdzięczę się za ocenkę w moim O-S-W
Włosy mają ogólnie ciekawy kształt, są co prawda mocno "rozczochrane", ale nie wyglądają źle. Mimo to ich cieniowanie pozostawia trochę do życzenia. Nie cieniuj w ten sposób, zobacz jak cieniuje np. Smoku albo ja. Teraz wygląda jakby niezależnie od tego gdzie pada światło, jego włosy zawsze błyszczą się na każdym kosmyku. Nawet żel, którego i tak zapewne nie użył nie daje takich efektów xD
Cieniowanie twarzy zdecydowanie do poprawy. Styl jakiego używasz jest dość amatorski. Tak jakby cieniowane od niechcenia. Polecam także zmianę koloru oczu, ponieważ zbyt zlewa się ze skórą dając efekt pustych oczu jak u Brolly'ego ^^'
Mięśnie jak na twój poziom wyglądają dość dobrze. Jeżeli dalej będziesz tak robił jak teraz, myślę że się poprawisz. Mimo to ćwicz, jeszcze długa droga przed Tobą.
Klata nie wygląda zbyt ciekawie. Niektóre elementy są słabiej widoczne od drugich, niektóre dają efekt jakby straciły potrzebne px. Popracuj jeszcze nad klatką piersiową i jej umięśnieniem.
Jeżeli chodzi zaś o czarną koszulę to może być. Cieniowanie jest jednak żałosne i stoi na dość niskim poziomie. Popracuj nad nią.
Rękawice są wykonane w miarę pomysłowo i pasują kolorystycznie do postaci. Nie mam większych zastrzeżeń, przynajmniej dopóki jesteś na takim, a nie innym poziomie. Pasek w dwóch wersjach pomijam. Może być, ale cienie przydałoby się zmodyfikować.
Buty ujdą, choć ciekawie nie wyglądają.
Cieniowanie spodni naprawdę słabe. Wydaje się mocno amatorskie i koniecznie musisz je poprawić. W innym wypadku nie powiem że będziesz dobrym spriterem
A tak serio, popraw je. Mogą być z Ciebie ludzie żołnierzu! Ale musisz się postarać pokazać im że jesteś warty tego by ludzie Cię akceptowali jako dobrego grafika LSW, żołnierzu!