Sprit jest ładnie wykonany, i nie będę się tutaj z tobą spierał.
Co z tego że włosy nie mają stylu DB? To nie ważne, bo są Sprity i bez takiego stylu.
Dobrze, a teraz konkrety.
Głowa ma dziwne cienie. Nie mam na myśli włosów, a skórę głowy. Po zbliżeniu wygląda dziwnie, ale z daleka jeszcze bardziej. Nie podoba mi się. Nie mówię też że są brzydkie, a dziwne :^^:
Włoski naprawdę ładnie wykonane, ale szkoda że to robota Sołtysa. Cóż...
Jak wspomniał ktoś wyżej, idąc w dół, można zauważyć, iż podkoszulka jest zbyt "ciasna", albo "obcisła". Nie chcę Cię urazić, ale daje to taki efekt, jakbyś stworzył Sprita w stylu "Gay"
Pasek i ciężarki na rękach są normalne. Nic w nich nadzwyczajnego.
Kolejna rzecz to spodnie. Kolor mi się podoba, ale cieniowanie jest słabe. Z daleka nie wygląda to źle, ale po zbliżeniu, te cienie nabierają w ogóle innego znaczenia niż powinny.
Buty są jakby lekko "podkradzione" ode mnie :^^: Jednak, to nie dziwne. Nie mało osób robi takie butki, więc się nie czepiam :^^: .
Ciekawe ataki, ale powinny mieć inny kolor. Co z tego że KI Rexia, jest zielone. "KaMeHaMeHa" zawsze powinna być niebieska, tak samo "Rasengan". Niema znaczenia jaka jest twoja KI. Te ataki, zawsze muszą być niebieskie.
Zresztą, dobrym przykładem jest tu Vegeta. Jego KI jest najprawdopodobniej fioletowe. Ale atak "Big Bang Attack" jest niebieski, a "Final Shine" zielone. Tak samo, "Final Flash", które jest złote.
Jak widzisz, kilka ataków musi zachować bez względu na całość, swoją oryginalną formę :^^:
Ocena - 5/10.
Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3kp.
/f