Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 5 z 40]

101[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Mar 23, 2010 7:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Macie.
Shine, jeżeli takie cieniowanie na mordzie Ci nie pasuje, to ja już nic innego nie wymyślę.

[O-S-W] by Yoh - Page 5 54308059238582647511

102[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Mar 23, 2010 7:18 pm

Rexio

Rexio
Bronze Saint
Bronze Saint
Nie wiem za bardzo kto/co to jest ale ok.. xd
Włosy dziwnie wyglądają, są takie pixelowate.. Miecza zbytnio nie widać.. Ukrył się za włosami.. skubany :D. Ubranko Shinigami dobre, lecz popraw Cienie na klacie, bo wygląda jakby w ogóle mięśni nie miał =/. Twarz jest pocieniowana dobrze, lecz ręce są jakieś takie.. Blade. Buciki są takie zwykłe.

10/10 :D

/S
1KP

103[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Mar 23, 2010 8:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Poprawiony Ken-chan ;D!

[O-S-W] by Yoh - Page 5 48851666687156431869

104[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Mar 23, 2010 9:03 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Tutaj już widać spore wzorowanie na AB, głównie strój Szinigami. Włoski mogą być, cieniowanie jeszcze ujdzie, łapka zwalona. Nadal za dużo walisz CC, w niepotrzebnych miejscach. Co do cieniowania mordy, po prostu ty dajesz proporcjonalnie - wszystko po równo, a wystarczy najciemniejszy odcień i kilka pojedynczych pixelów troszeczkę jaśniejszego od najciemniejszego, ale ciemniejszego od najjaśniejszego xD. Co do AB i jego stylu LSWi - owszem, krzywe nogi są u niego straszne ;x.

Ktoś mądry napisał kiedyś w tym temacie,że lepiej robić dobra prace na base niż syfiaste customy. I miał rację.
To chyba byłem ja XD.

//Każda osoba ma inny styl, i niestety nie zrobi w 100 takiej samej pracy jak ktoś inny. Niestety, ja z siebie nic więcej nie wyciągnę, jeżeli chodzi o Customy. Może zmienię cieniowanie, ale nie wydaje mi się by nie było błędów. One u każdego, kto robi prace od zera, są, były i będą. Ale.. Po to mamy komentarze xd
/Yoh92

105[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Mar 23, 2010 9:28 pm

Impact

Namekian
Namekian
A wiec jedyne do czego sie przyczepie to to ze widze ze cieniowanie angryboya stalo sie niestety popularne.

On cieniuje tak jakby co kawalek czarny pixel u ciebie tez to widze... A taki 1 pixel psuje duzo.
A cieniowanie niestety teez! Robisz tak chaotycznie cieniowanie ze omagad!
tu masz co zrobic

PRZESTAN UZYWAC +3-5 Kolor
Uzywaj 2 kolory. Jasny i ciemniejszy mocno.
Bardzo ladny efekt.
jesli pozwolisz zrevampuje ci tego opara. I ci pokaze oco chodzi.

106[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Mar 24, 2010 1:09 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra.. Zrobiłem fuzję Hihoriego i Yoh'a. Dwa inne Base, świadczą o tym kto ma większą kontrolę nad fuzją. No i kolor włosów także.

Te OPAR'y musiałem zrobić na Base, gdyż .. jest to fuzja dwóch Spritów robionych na tym base.
[O-S-W] by Yoh - Page 5 07056513648675893110
Credits:
S-H

Drugi, ciekawszy dodatek, to mapka z domkiem Yosza ;d Zrobiłem z nudów. Może Wam się przyda do komiksów czy gifów.
[O-S-W] by Yoh - Page 5 86922913986059541183

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sro Mar 24, 2010 4:51 pm, w całości zmieniany 1 raz

107[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Mar 24, 2010 4:39 pm

Curzio

Curzio
Saiyan
Saiyan
Strasznie podobają mi się cienie włosów,lecz nie wiem dlaczego ^^ .
Kolejna sprawa to kolczyki,mają w sobie coś co mnie przyciąga :D .
Cieniowanie spodni w tej pozie z gołą klatą jest eleganckie,natomiast w drugiej nie podoba mi się tylko ten pas niebieski(wygląda trochę jak majtki).
Hmm...myślę że ten sayan armor mógłby być troszkę ciemniejszy,lub byś mógł dobrać do niego inny kolor ;p
9/10 :twisted:

108[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Mar 24, 2010 6:05 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
te oparki są bardzo dobrze wykonane szkoda że na base bo wolę twoje customy ale cóż
włoski są ok we dwóch oparkach cienie na nich też nie mam się znowu do niczego przyczepić
ale dalej oceniajmy spodnie też są zarąbiste
moja ocena to 10/10

/S
1KP

109[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Mar 25, 2010 5:15 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Wolisz moje Customy? Niech będzie : )

Custom Natsu - Fairy Tail
[O-S-W] by Yoh - Page 5 80238991577045586772

110[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Mar 25, 2010 5:31 pm

Curzio

Curzio
Saiyan
Saiyan
Nie mam za bardzo do czego się przyczepić,więc powiem szczerze że ładnie Ci wyszedł.
Jedyne co mi się nie podoba to cienie prawej ręki,oraz te ciemne wygrubienia na prawej nodze.
Pomijając te dwie rzeczy,cieniowanie twarzy mogło by być lepsze ! ;p
Mój wzrok najbardziej przyciąga klata oraz ta kamizelka,no to jest sweetaśne po prostu,cienie pierwsza klasa,chyba lepszych nie jesteś w stanie zrobić ;p bo te są idealne :D.
Moja ocena dla Ciebie to 8/10.

/S
2KP

111[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Mar 28, 2010 4:50 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Mam chwilowy zastój na OPAR'y, natomiast prace nad Spritem posuwają się na przód!
Ale żeby nie było że tu nie piszę, to daję podrasowaną wersję starego Base S-H.

[O-S-W] by Yoh - Page 5 90184629118848049565
Credits:
S-H

112[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Mar 29, 2010 6:53 am

Death

Death
First Child
First Child
NO to jedziem!

kiepsko ci wyszedł ten oparek w porównaniu do innych. Mięśnie na rękach są tak hol... nie wyraźne ,że prawie ich nie widać. Klata ma prawie tak samo tylko jest troszkę lepsza.Poza tym oparek jest ok , kolorki są dobrane , cienie w porządku , fajnie wyglądają te bandy gdy są zwiększone i ten zwisający pasek.Szkoda że butki i pasek mają tylko 2 stopniowe cienie , a poza tym wszystko jest ok.

6+/10

Pozdro

P.S

oceń mojego oparka

/S
1KP

113[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 03, 2010 6:03 am

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Zacznę od tego co najbardziej mi się nie podoba, czyli spodnie. Szczerze nie lubię za dużo "rozświechtanych" kontur tzn, że dużo pikseli jest wewnątrz spodni. Buty tak samo. Nie wiem po co to jest. Fajna szarfa. Bardzo podobają mi się bandany. Cienie skóry są za lekkie. Nie widać mięśni, no chyba tylko na klacie są do zauważenia. W ogóle spróbuj zmienić ton skóry na mocniejszy. No i głowa. Wszystko wydaje się być ok, ale to oko. Po co wywaliłeś ten piksel? Mi się to nie podoba. Jeszcze wrócę do dolnej części ciała tzn. jej cieniowania. Wszystko jest ok, lecz wywal te niepotrzebne piksele z spodni i butów.

/S
2KP

114[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 03, 2010 9:13 am

Takesori

Zbanowany
Zbanowany
No to w końcu ja muszę w tym temacie napisać.
Cienie na głowie to zrobiłeś za mocne wyglada, jakby był w Afryce i tam było 50 stopni, za mocne światło, jakbyś to trochę poprawił to by wyglądało dobrze.
Teraz klata, która jest źle zrobiona, wszędzie porozrzucałeś piksele, już niektórzy amatorzy lepiej klate zrobili, cienie są ok, ale nie widzę tu mięśni, a i + za to, że w klacie nie ma czrnych pikseli.
Ręka też ma słabo pokazane mięśnie, 2 ciemno-brązowe piksele nie wystarczą.
Spodnie są słabo pocieniowane, 2-tonówka, powkładałeś tylko szary w kąty tych spodni, tu się nie postarałeś, ale przynajmniej je rozstawiłeś zgodnie ze światłem.
Nie wiem co ty masz za manie usuwania pikseli konturów? Wszędzie brakuje po pikselu, lub po 2 piksele w ręce, w spodniach, w butach? Tak wygląda jak poszarpany, co on stoczył 5 minut temu bójkę z panterą?

Daje ci 6/10

/S
1KP
Twoje porownania są beznadziejne x/

115[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 04, 2010 1:18 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
@Up
Nie musisz, a chcesz. Proszę, nie pisz tutaj już nigdy.

@Topic
Daję kolejnego Customa. Po chwilowym zastoju, naszło mnie na zrobienie kogoś z Gotei 13. A tym kimś był nikt inny, jak.. Kuchiki Byakuya.

[O-S-W] by Yoh - Page 5 Byakuyao

116[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Kwi 05, 2010 8:19 am

Filike

Filike
Zbanowany
Zbanowany
ŁO CIE PANIE! Byakuya? o kur** Jest zawalisty. A teraz do rzeczy. Włosy są dobre, lecz jak dla mnie jest ich troszkę za mało.Ten biały tenteges mógłby być gęstszy ale ujdzie. Szata?! Brak słów! Ten jakby szal jest idealny! Wszystko po prostu : ułożenie, kształt i wszystko co na nim jest idealne. ! Szata czy co to tam jest. Ładne fałdki. Szczególnie podobają mi się rękawy. Te ręce lepiej by wyglądało, żeby było ich widać mniej niż w tych dolnych tych no... a nie ważne xd.Sialala Japonkii :D Drewnianee i troche mało widoczne ale i tak są kox.
Yohu cieniowanie bez zastanowień jest supeR! Tylko popraw je na szalu.. wiesz wzmocnij odcienie. Ogólna ocena 9/10. ! I bardziej podoba mi się 2 wersja tylko tak jak mówiłem te ręce troche schowaj :).
Pzdr. Filike ;*

117[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 06, 2010 11:35 am

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
włosy są dobre cienie na nich też kensenkai są dobrze zrobione i w dobrych miejscach położone
szata jest zajekurwista cienie też ogólnie bardzo dobre wykonanie 10/10

118[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Kwi 08, 2010 4:48 pm

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No dobra, no to zacznijmy ! :FUCK YEA:
Pierwsze co mi się rzuca w oczy, to jego kosmyki spadające na twarz. Fajnie, że je zrobiłem, ale według mnie powinny być one nieco węższe i inaczej zakończone. No i raczej bardziej na środku twarzy. Co do cieni na włosach nie mam zastrzeżeń. Następnie to tej jego 'płaszcz' kapitana. Z lewej strony (Naszej) jest za bardzo tak wygięty. W środku powinien być bardziej prosty niż taki krzywy (Przy tym jego szaliku). Te kilka pikseli powinny iść prostu, a nie tak w bok. Cienie tutaj także są bez zarzuty. Rękawy według mnie wyglądają idealnie więc także nie mam zastrzeżeń. Niestety szalik już troszkę mógłby być lepszy. Jak ? Dodać na nim troszkę ciemniejsze kontury. Widzę, że także poprawiłeś cienie i kontury hakama. Co wyszło Ci naprawdę świetnie. No cóż trzeba Ci przyznać idzie Ci coraz to lepiej. Kilka takich drobnych błędów jest, ale nie są one aż tak duże więc niema co się nimi aż tak przejmować. (Chociaż jednak nie ! Masz się nimi przejmować i to jak ! Bo wtedy nadal będziesz popełniał takie drobne błędy !) Aha no i jeszcze jedno, lepiej wygląda w tej wersji z schowanymi rękoma Xd

119[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 09, 2010 9:39 am

Rexio

Rexio
Bronze Saint
Bronze Saint
No to teraz ja Ci ocenię :D

Zacznę od tego, że nie wiem kto to jest, bo nie oglądam Bleacha, ale fajnie on wygląda.

Najlepsza jest wersja 2 z tych na dole, dlatego też ją ocenię.
Zaczynając od góry.

Nie wiem czemu, ale nie podobają mi się włosy. Wyglądają jak takie EMO :<

Twarz strasznie blada jest, użyj ciemniejszej palety.

Szaliczek jebie po oczach... że tak powiem..

Płaszczyk (?) fajnie wygląda, jakby spojrzeć na dół, wydaje się taki lekko postrzępiony. Nie wiem czy tak ma być, czy to tylko moja wyobraźnia xd.

Buciki wyglądają jak jakieś klapki xd Ale też nie są złe.

Nie umiem oceniać postaci z Bleacha xd.

To tyle ode mnie.

120[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 10, 2010 9:27 am

Studnia

Studnia
Steel Saint
Steel Saint
Zacznę od tego,że bardziej podoba mi się ta wersja na dole.Cieniowanie jest według mnie bardzo wyczesane.Na ubraniu bdb 3-tonowe.Na skórze tak samo.Fajnie Ci wyszły te sandały.
Na włosach te kosmyki z przodu bardzo dokładnie zrobiłeś.Ogólnie to nie wiem co napisać.Praca wyszła bardzo ładnie i mimo,że jest dużo detali,to wyszła estetycznie.Brawo!
:sparta1010: :spartabest:

121[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 10, 2010 9:56 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nowy OPAR - Genryuusai Yamamoto Shigekuni:
[O-S-W] by Yoh - Page 5 Genryuusaiyamamotoshige

Aktualizacja Ken-chana:
[O-S-W] by Yoh - Page 5 Zarakikenpachi

Aktualizacja Byakuy'i:
[O-S-W] by Yoh - Page 5 Byakuyam

Don't use without permission.

Planuję stworzenie Gotei13, a przynajmniej tej męskiej części i zrobienia z nich SPAR'ów. Czy na planach się skończy? Zobaczymy.

Komentować, albo urwę Wam łby. Oczywiście, za komenta odwdzięczę się komentem :)

122[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 10, 2010 10:08 am

Dubrix

Second Child
Second Child
ocenie ci tylko tego nowego:)
a więc tak
Spar wygląda bardzo ładnie i schludnie ta biała koszula ma ładne cienie i ogólnie ładnie wygląda. Broda jest wręcz super :) a ten kijek ci też ładnie wyszedł ogólnie nie mam się czego czepiać 10/10

123[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 10, 2010 5:52 pm

rekinxxxl

rekinxxxl
Don
Don
Genryuusai Yamamoto Shigekuni
Cienie ładne ten jego power i mieczyk może być trochę dziwnie wyglądają ręce te na lasce..bródka good 9/10

Kenpachi
Piękna jak u jego fryzura z jego ivul aurą cienie piękne 9/10

Byakuya
Jest bardzo ładny jedynie troche oczy wyglądają dla mnie jak rozmazane...pięknie narysowane jego ostrza.... też 9/10 xdd

124[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 10, 2010 6:57 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 5 Rampagel
Credit to S-H
Imię: Rampage
Rasa: ???
Informacje: ???

Jest to OPAR'ek zrobiony na Base ShadowHunter'a. Nie oceniajcie go słabo dlatego że nie jest robiony jako Custom, gdyż poza Customami muszę niekiedy zrobić pracę na Base by przypomnieć sobie co nieco.

Proszę o oceny.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Nie Kwi 11, 2010 7:02 am, w całości zmieniany 1 raz

125[O-S-W] by Yoh - Page 5 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 10, 2010 7:06 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No więc, włoski ładnie się prezentują, cienie są spox.Klata ładnie zrobiona i pocieniowana,spodnie, dobrze zrobione ładne cienie, trochę mi się cienie nie podobają, buty standard, ładne cienie.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 5 z 40]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: