Toś się rozpisał.
Akemi
No, ładniuśka i groźna z tymi czerwonymi oczami xd
Kształty ciała i stroju dobrze zrobione, cieniowanie też, ale nie zmieniam swojego stanowiska w sprawie przerywanych konturów. Dalej ich nie znoszę.
Włosy natomiast wyszły nieźle. Myślę tylko, czy tej prawej ręki nie byłoby lepiej przesunąć bliżej ciała.
Sakiyurai
Pamiętasz, co mówiłem w teamie o tym base? Wygląda, jakby miał włożyć kapelusz M.J'a i zrobić skłon antygrawitacyjny. Ta (jego) prawa noga do przesunięcia do wewnątrz o piksel (sprawdzałem i wygląda lepiej) albo całe ciało w stronę prawej nogi, wyjdzie na to samo.
Strój to odpowiednik tego Vegety, na który zakładał zbroję, prawda? Bo tylko to może tłumaczyć, że jest taki pusty i monotonny. Ale, jeśli to naprawdę strój tego typu, powinien być w miarę przylegający na całej powierzchni, a nie tylko na klacie, a na nogach luźny jak spodnie Goku.
Włosy ładne i dobrze pocieniowane. W wersji Super jednak trzeba poprawić ten fragment u góry po lewej, gdzie jest dużo czarnych pikseli przy przerwanym konturze. Psuje to wygląd superkłaczysk.
Shiganori-taichō
Robisz coś w stylu Isshina Kurosaki, tylko bez górnej części stroju (daruję wam nazwę japońską)? Może być.
Teraz spodnie mają pełne prawo być workowate, no i z tego prawa korzystają. Haori strasznie postrzępione, specjalnie chciałeś z niego zrobić zwykłą ścierę?
Pocieniowany dobrze, budowa ciała standardowa dla twojego base, włosy w porządku.
Btw, skoro to kapitan 2 Dywizji, nie powinien być też dowódcą Onmitsukidō?
Yaminoshi
Serio, chłopie, zmieniaj coś w tych ich spodniach, bo to zaczyna się robić nudne. Ale co tam, jest pelerynka, jest kox. Efekt wzmocniony, gdy pelerynka jest czerwona. Strój przeciętny, nie wyróżniający się (na razie nie liczę peleryny). Cieniowanie spodni i butów takie samo, jak na twoim base, przy wszystkich 3 OPARkach ręce i budowa klaty identyczna. Saiyanie, Shinigami i Wampiry mają ze sobą aż tyle wspólnego?
Tu przy włosach już naprawdę przesadzasz z wywalaniem wszystkiego za kontury, te piksele włosów na zewnątrz, całkowicie oddzielone od reszty to już lekki szajs. Przy tym przerywanie konturów to jest nic.
Rei-chan
Hmm... Patrząc po wyglądzie, wydaje się, że brałeś inspirację z DBM, ze świata #16, zgadłem? Czy tak, czy nie, po prostu widać podobieństwa.
A propos podobieństw, trudno znaleźć dwoje ludzi o takiej samej budowie ciała. tak, mówię o Rei i Akemi. Wiem, że takie masz base, ale trochę więcej kreatywności (więcej niż przy atakach twojego sprita xP).
Ale co tam, włosy ci wyszły naprawdę świetnie. Po prostu, naprawdę dobra robota.
Akinari
Rany, cholernie pomieszana rodzinka xD Czy naprawdę były potrzebne jakiekolwiek eksperymenty?
Przy spodniach dalej ta sama sytuacja, koszulka może być.
Natomiast ta opaska, czy tam ochraniacz na czoło (kij z tym), nie za wysoko ona jest? Z tego, co wyznaczyłem, kierując się twoim base, to coś by było na czubku głowy, trzymane tylko przez włosy. Kiedykolwiek zakładałeś sobie na głowę papierową koronę (czy cokolwiek takiego innego, nie wiem, jak twoje imprezy wyglądały xP), ale tak, że ledwo sięgała dolną krawędzią do czoła? To taka sama sytuacja, jeden gwałtowny ruch i to draństwo spadnie. Musiałby mieć włosy jakoś ułożone, żeby napierały od środka na zewnątrz, nie pozwalając się ochraniaczowi ześliznąć...
Albo założyć go bardziej na czoło.
Co do opisów, nie mam nic przeciwko, ale przy ciekawostkach...
* Kiedy Yoh trenował z Viegiem w Zaświatach, Silvia opanowała technikę Kaio-Ken, co pozwoliło się jej dodatkowo wzmocnić.
Zgaduję, że chodzi o Viega Yurianon, bo tylko on znał i Kaiōken, i Shunkanidō, żeby móc się dostać do Zaświatów. Prawda?
Wracając do mieszanki.
Sawako - Wampiry i (prawdopodobnie) Coralian
Atsuko - Saiyanie, Shinigami, Diclonius (prawdopodobnie) i shinobi.
Serio, wtf? A może byś chociaż opisał, czym są ci Coralian i Diclonius?
I przy okazji, nie rób proszę niczego a'la "Romeo i Julia", chyba, że coś w stylu cytatu "Romeo wskoczył an mur i spuścił się do ogrodu" :cookiemaster:
/Y
+3KP