Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 7 z 40]

151[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 07, 2010 3:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Rozumiem że tą oceną wracasz do LSW i do MNIE : O!!!

Poprawione:
[O-S-W] by Yoh - Page 7 Kyoujin

152[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 07, 2010 7:28 pm

Sebek

Sebek
Zbanowany
Zbanowany
Patrzę, że mało osób coś napisało o poprawce czyli taka fajna cyfra jak 0.
Liczę na twoją ocenę w moich oswach.
Ten bandaż jest oryginalny no, ale te kłaczki znaczy te włosy nie wiem jak to nazwać wystają tak jakby były rogami wystawanie powinno być małymi włoskami, a nie wielkoludami kosmykami.Ten zielony płaszcz podobno noszą pacjenci sory nie pacjenci, a lekarze z szpitala, czyli inaczej fartuch jest on za bardzo jasny nie lepiej go przyciemnić, lub ładniej go ustawić no, ale górą idzie zmienienie koloru na ciut ciemniejszy nie wiem czym to jest to z tyłu wygląda jak ogon tego nie ocenię i powiem ci tylko to abyś to usuną, ponieważ daje to bardzo zły efekt dla pracy. Jego skóra jest ciemna no ciemna, ale czyżby nie było na niczym widać cieni ciemniejsze kolory plx o butach już nie będę mówić mogą zostać i tyle.
8/10

On niema butów tylko gołe stopy xd
/Yoh92

Akcja 'Oceniam Kreatywnie'
3KP
/Y

153[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 09, 2010 7:09 am

Karlinek

Zbanowany
Zbanowany
Z daleka nie za dobrze to wygląda, ale za to z bliska ;)

Maska, jest dobra ale wydaje mi się że nie pasuję za bardzo do reszty kolorystki.Cieniowanie na niej jest dobre.To za głową, co to jest!? Warkocz czy fruwający materiał ? W każdym bądź razie usuń to.Te kolce aka włosy już ujdą.Klata jest wypasiona :D Kimono ma bardzo dobre cieniowanie ale lepiej jakbyś zmienił kolor, bo strasznie razi w oczy.Spodnie, bardzo dobre cienie i kolor.Nic dodać nic ująć.Stopy, lepiej dodaj mu sandały w stylu takim co noszą Shinigami, myślę że dobrze to będzie wyglądać.A więc, jest kilka małych szczegółów do poprawy, ale tak to dobrze.

154[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 09, 2010 6:21 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No to łapcie Brolly'ego, którego robiłem 1h - 1,5h.
Oczywiście, Custom xD

[O-S-W] by Yoh - Page 7 Brollylssj
Little Credit for AngryBoy ; Za kolory.
Za styl cieniowania nie dam, bo uczę się właśnie tego stylu z lekką, swoją modyfikacją xd Podoba mi się.

Liczę na wiele komentarzy i ocen z Waszej strony ;)

Yoh, powinieneś to przenieść do "Inna Twórczość". Bo coraz więcej osób, robi nie LSW'owe postacie i wstawia je tu. A trzeba pilnować porządku, żeby potem nie było.
/f

Kiedy to jest LSW, ale w większym rozmiarze. Nie zalicza się do "Innej Twórczości", choćby dlatego że wiele osób w LSW uzna to właśnie za pracę tego typu : P

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Wto Maj 11, 2010 10:38 am, w całości zmieniany 1 raz

155[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 09, 2010 6:27 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
A więc.
Włoski moim zdaniem wyglądają jak by był dopiero na ssj a nie lssj . Cieniowanie ładne
Klata i łapy ładne , bardzo dobrze są widoczne mięśnie itd cienie także .
Spodnie czy cu to jest xD No jak by prawdziwy Brolly ^^ kształt ładny , oczywiście na ciemne i czarny kolory pozaznaczałeś szczegóły , cienie dobre ,
Butki to Butki co tam mam niby oceniać xD

9/10 Bo mi ta głowa nie pasuje troche xD

/V +1kp

156[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 09, 2010 8:02 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Coś mało tutaj komentarzy ,tak więc może jakiś żółtodziób się wypowie ...
Tak więc zacznę od skomentowania tego Twojego nowego stylu cieniowania. Jak na mój gust to wygląda to okropnie. Nie jestem, wredny tylko piszę jak to wygląda w moich oczach. Ten czarny kolor który został powpychany gdzie tylko się da wygląda po prostu źle. W niektórych miejscach rzeczywiście mógł się przydać ,ale chyba jednak nieco Cię poniosło. Pewnie wszyscy mnie zbluzgają za to co zaraz napiszę ,ale czy nie mogłeś użyć 4 różnych tonów tak jak to zrobiłeś w butach ? Tak więc mamy za sobą ocenę ogólną czas na głowę. Włosy wyglądają przyzwoicie ,jak na lssj przystało są ładnie zielonkawe :]. A właśnie Danioss włosy w normalnym ssj są złote /żółte jak kto woli ,a nie zielone ... . Twarz ma bardzo dużo detali tzn widać tutaj dużo cieni nad brwią ,w okolicach oczu. Wygląda to znakomicie ,no może nie w drugiej wersji ,bo tamto wygląda strasznie.
Dalej mamy tors. Tak więc naszyjnik ma za dużo czarnych linii. Klata i ręce na prawdę fajnie by Ci wyszły ,gdyby nie było wszędzie tego czarnego koloru. Teraz według mnie najlepiej wykonana część OPAR 'ka czyli spodnie. Nie licząc okolic pasa które wyglądają dość dziwnie, to wykonane jest schludnie i zwyczajnie ładnie. Ostatnią rzeczą są buty. Bardzo ładnie pocieniowane ,tylko mogłeś je zrobić ciut większe ,bo Brolly nie był mały ,a bucików dla dzieci też nie nosił. Dosięgały one prawie do kolan.

Podsumowując ,to chyba jedynymi rzeczami ,które powinny być zmienione są te czarne kontury / krechy / cienie czy jakkolwiek je nazwiesz oraz buty.

Ocena końcowa 7/10

KP: 3
/f

157[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 09, 2010 8:10 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
No powiem Ci szczerze że bardzo oryginalny.
Nie będę się rozpisywał, za bardzo p;.
Najlepiej Ci wyszła ta jego czerwona szata? Wygląda zajebiście, cienie w takim stylu wyglądają pięknie i zgniecenia wyglądają bardzo realnie, ogólnie świetnie Ci to wyszło.
Reszta tez ciekawa, głowa mi się podoba ale bez kreski oznaczającą usta. Głowa ani za duża ani za mała i włoski tez pasują. Ale na klacie parę błędów jest. Ręka wygląda nie realnie, a raczej te mięśnie. Klata bardzo fajna, ale zjeżdżając w dół widzę bardzo nie realny kaloryferek ;/.

+2 KP

158[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 09, 2010 11:28 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Brolly'ego w czasie wolnym poprawię.
Dziękować za ocenki xD

Inny OPAR. On w przeciwieństwie do Brolly'ego był tworzony wyłącznie dla sprawdzenia stylu cieniowania. Chciałem się upewnić jak on wyjdzie na małego rozmiaru OPAR'ku.

[O-S-W] by Yoh - Page 7 Shuurai

159[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Maj 10, 2010 1:12 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
No powiem Ci że tylko w miarę na włoskach fajnie cienie wyglądają. Na ubraniu nie za ciekawie..

160[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 11, 2010 11:03 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No to macie poprawkę Brollca xP

[O-S-W] by Yoh - Page 7 Brollylssjv2
Credits for: AngryBoy; Za kolorki.

Poprawiono:
* Mięśnie i ręce.
* W kilku miejscach cieniowanie.

Teraz odpowiem na kilka postów xD.

Brolly nie był mały, a bucików dla dzieci też nie nosił. Dosięgały one prawie do kolan.
http://www.freewebs.com/ukkelipukkeli/dragon_ball_z_gt_brolly.jpg
Nie przesadzajmy. Poza tym, styl LSW ma pewne ograniczenia jeżeli chodzi o proporcje. Powiększając buty sprawię wrażenie, jakby były całymi nogami.

Włoski moim zdaniem wyglądają jak by był dopiero na ssj a nie lssj .
LSSJ:
http://republika.pl/blog_ux_3502051/6762754/tr/brolly09.jpg

SSJ, na koxie jak przy LSSJ:
https://2img.net/r/ihimizer/img504/4058/brolly.gif
Podobne, ale mają pewne inne proporcje. Zrobiłem tego który ma pełne LSSJ.

Ten czarny kolor który został powpychany gdzie tylko się da wygląda po prostu źle. W niektórych miejscach rzeczywiście mógł się przydać ,ale chyba jednak nieco Cię poniosło.
Jeżeli go skasuję to będzie wyglądał jakby nie miał mięśni.
Jeżeli go ograniczę będzie wyglądał jak mutant, a nie OPAR.
Jeżeli czarny pojawi się wszędzie, cały OPAR będzie wyglądał co najmniej dziwnie.

Prawda, mogę skasować kilka ciemnych px, ale wtedy zniszczę całego OPAR'a. A przynajmniej wygląd jaki on musi uzyskać żeby jakoś wyglądać.
Nie, nie poniosło mnie. Eksperymentowałem z ciemnymi liniami, bez nich etc. i właśnie tak jak jest teraz jest najlepiej :/ Niestety..

Ręka wygląda nie realnie, a raczej te mięśnie. Klata bardzo fajna, ale zjeżdżając w dół widzę bardzo nie realny kaloryferek ;/.
Sama ręka jest zbyt duża aby zrobić realnie wyglądające cienie. Przynajmniej, bez mocniej widocznego używania czarnego koloru.
Nierealny kaloryferek? Niestety nie zrobię go bardziej "realnego", gdyż musiałbym całkowicie zmieniać wygląd i cieniowanie klaty. Sama zmiana nie potrwa długo, ale cieniowanie i eksperymentowania, co i jak powinno wyglądać zajmie mi od cholery czasu..

To na tyle xd
Komentować i oceniać bo każdego wykastruję >.< !

161[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 12, 2010 5:31 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
Yoszu... Yoszu... Yoszu... Źle ;s Zacznę od włosów. Źle zrobione na moje ;s
https://media.photobucket.com/image/brolly%20movie/godsmack0008/brolly.jpg
Tutaj Sobie zobacz, że on miał więcej tych kosmyków i tak bardziej do góry ustawione. Tak samo zobacz tutaj:
http://fc05.deviantart.net/fs39/i/2009/194/4/a/Brolly_LSSJ_by_drozdoo.jpg Poza konturami to cienie nawet dobrze wyglądają. Twarz może być. Ale no niestety klata już nie za bardzo. Jest zbyt dużo. On miał troszkę mniejszą, za to bardziej umięśnioną. U Ciebie przez jedną kreskę widać jakby miał takie wałki i był z dziewka gruby, a nie umięśniony. Naszyjnik jego powinien być bardziej widoczny i troszkę niżej położony. Teraz ręce ;s Wyglądają koszmarnie ! On miał takie masywne łapy. Jak nasz PUDZIAN PUDZIANOWSKI ! A u Ciebie ma takie zwykłe jak na takiego dużego kolesia. Czyli tak początek czyli bark powinien być nieco wyżej dokończony, a nie tak urywać się płasko O.o Powinno to być takie koło z lekka. Dalej te mięśnie są sztuczne. Musisz je poprawić. Ta jego ręka wygląda jakby miał jakiś kikut O.o Kolejna rzecz to 'opaska na spodnie?' Xd Nie wiem jak to tam nazwać. To powiem to coś czerwone. Świetnie wygląda i tutaj masz się czym pochwalić. Cienie na niej są niesamowite. Tak samo jak ułożenie kontur. Spodnie tutaj już trochę zaszalałeś za bardzo pomiędzy przejściem buty-spodnie. Słabo to wygląda zaś przy prawej nodze. Uciąłeś czarne piksele i to wygląda jakby buty były tak chamsko połączone ze spodniami. No a więc ogólnie ;s Jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy, lecz no idziesz w dobrą stronę. Zrób może revampa Yosza w takim stylu ;> ;> MdusahDUA

+3kp

162[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 12, 2010 7:58 am

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
Postać przepiękna, robiona full by Yoh więc pracy nie szpecą Creditsy ^^
Co najważniejsze, cieniowanie jest przepiękne, niestety włosy są złe, za mało kosmyków, i jeden z kosmyków (ten oddalony do tyłu) jest zbyt duży. Oprócz kiepskich włosów kontury są dobre... Robisz ładne oparki ^^ Praca bez zastrzeżeń zasłużyła na bycie Oparem Tygodnia.

+1kp

163[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 13, 2010 3:43 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 7 35786478
Credits for: LSW FaceSet's - Chi-Chi, Bulma.

Projekt dziewczyny Yoh'a, nad którą pracuję tworząc także Kaio-Ken Yoh'owi.
Co o niej powiecie?

164[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 13, 2010 4:46 pm

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
Pierwsze co mi się nie podoba to ten taki Faceset. Taki wesoły, a na oparku groźna mina. Kolejna rzecz, teraz przy oparku. To, że wygląda dosyć grubo, no zbyt grubo na tak chude nogi. Jak masz kontury pod ramieniem te na brzuchu tak dwa na dół, to one powinny raczej być cały czas na skos. Później zaś Pierwszy piksel przy spodniach z tej samem strony powinien zostać usunięty. Kolejna rzecz to prawa noga. Przy tym bucie źle zrobiłeś, że przesunąłeś go o jeden piksel w prawo ;s. Powinien być cały prosty. Bo to wygląda jakby miała jakoś tak złamaną kostkę, czy jakiś inny wał. Zaś włosy fajnie zrobione. Wracając w sumie jeszcze do jej twarzy to lewe oko mogło by być o jeden piksel przesunięte.

+3kp

165[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 13, 2010 5:07 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki. Kilka rzeczy poprawiłem, ale np. oczu nie zmienię tak by były podobne do FaceSeta i odwrotnie bo to zepsuje efekt. A czy oczy Sprita Marii, którą zrobił Real Bardock nie były groźne, a na FaceSecie wyglądała jak potulna istota? xD

No, ale poprawiłem co nieco w niej i wyszło co wyszło ;d

[O-S-W] by Yoh - Page 7 18526541

166[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 13, 2010 5:59 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Ta jest super!
Włosy i cieniowanie na nich bardzo ładne. Spinki też dobrze dopasowane. Głowa wydaje mi się zbyt duża do reszt ciała, może to przez włosy. Tułów a raczej same piersi zbyt masywne. Może to dlatego, ze ta jej kamizelka jest z takiego materiału xd. Odstająca ręka nie pasuje zbytnio. Nogi zbyt chude co do reszty. Cienie wszędzie naprawdę bardzo fajniutkie. Wydaję się trochę wysoka ale patrząc na twój profil, dokładnie "projekty" jest spoko.. Może odrobinę przychuda dla Yosza ale to już wina różnych base.

Face...
Nigdy nie lubiłem w Facestach jak ustawione są te oczy! To wygląda jak zez(odrobine). Czoło trochę wysokie. Na oparku ma groźne spojrzenie a tu wręcz przeciwnie. Ramiona też malutkie.

Całość jest fajna, mogłaby być sexi xd. Daj jej jakiś mundurek szkolny, minówke jakąś i krawacik i jest gitez.

/Y
+2KP

167[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 14, 2010 7:47 pm

Dubrix

Second Child
Second Child
Opar się ładnie prezentuje cienie są ładne włoski i cienie na nich też.
Ciuszek pikny i cienie na nim tyż.
No ale mam 1 ale :/ Nogi są jakoś takie zbyt cienkie i małe w porównaniu do reszty ciała .
Opar mi się bardzo podoba ale te nogi go psują :(

8/10

168[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 14, 2010 8:00 pm

Hattori

Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
No cóż... a więc twój ostatni opar z "twoją dziewczyną" prezentuje się bardzo ładnie. Cienie są bardzo dobrze wykonane, wręcz bezbłędnie, a przynajmniej tak mi się staję, a dużo o tym jako nowicjusz nie wiem. Włosy, koszulka, spodnie oraz twarz również są bardzo dobrze wykonane. Co do tego komentarza wyżej to muszę się zgodzić co do nóg, ponieważ trochę nie pasują do tułowia oraz głowy i trochę psują prackę, lecz moim zdaniem i tak jest na wysokim poziomie.

Ocena: 9/10 :spartabest:

169[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Maj 15, 2010 6:23 am

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Ja tam nadal nie widzę poprawy i ta twoja praca nadal jest groźna :>

Faceset sweet itd. ;*. Nie podobają mi się w twojej Sylwii te puste ręce. Spróbuj jej coś dodać np. jakąś bransoletkę czy bandanę. Butki są ok, lecz chyba dziwnie pocieniowane. Spodnie są ok tzn. nie mam zastrzeżeń. Bluza jest ok. Widzę, że dałeś naszyjnik. Dobrze to wygląda. No cienie twarzy są niby ok, ale dużo tej farby dałeś? Włosy z daleka są ok, ale pod lupą nie. Chyba to tak miało być, więc się do tego nie przyczepię. Spinki są rox, ale mogłaby je zdjąć może i wtedy może by fajniej to wyglądało. Ogólnie cała prace jest ok.

2kp

170[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Maj 15, 2010 10:11 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Puste łapki będzie miała. Eksperymentowałem z różnymi bandami czy bransoletkami, ale wygląda to słabo...
Btw. Bandanę zakłada się na głowę, to o czym myślałeś to bandy xD Włosy tak miały wyglądać.
Co do spinki.. Będzie pewny trans, na którym nie będzie ich miała. Ale nad tym jeszcze popracować.
Tymczasem nadaję Silvii tytuł pełnoprawnego WIP'a.

[O-S-W] by Yoh - Page 7 47385158
Na kompie mam więcej póz i FaceSet'ów, a to co dałem to jedynie dla Was, do oceny xD

171[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Maj 15, 2010 10:22 am

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
:FUCK YEA: :fuckemo: :FUCK YEA: :fuckemo:
No więc, sama ona wygląda rewelacyjnie. Ładne nogi, jak na kobietę przystało, kształty i ogólnie kontury mi się podobają. Pasują do niej i dodają jej urody ;l. Last poza wymiata, gratulacje pomysłu, tylko ta rączka wymaga trochę jeszcze dopracowania ;. Fs'y, nadal fajne ale ten last fs trochę dziwny ale nie mowie że zły. Bo jest wkurzona ale jednocześnie zawstydzona xd heh..

2kp
Btw, z miną na ostatnim facesecie nie ma nic złego. Taka reakcja może się pojawić w jakiejś określonej sytuacji.

172[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 16, 2010 1:54 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 7 Yohsilviafamily
Little Credit for SuperInferno & Sasuke-Ish.
~Przy tworzeniu kobiecego Base, wzorowałem się na właśnie jego Base.~
~Przy tworzeniu włosów do Akemi i Rei wzorowałem się na włosach z jego WIP'a.~

Krótki opis postaci:
~Opisuje wg. kolejności z obrazka.~

Akemi
Siostra Silvii. Prawdopodobnie Wampir bądź Coralian, jednak nigdy nie ukazywała swoich mocy, także są to jedynie przypuszczenia. Wysportowana, lubi pływać i biegać. Ma doskonałą kondycję. Rzadko pokonywana w walce ze względu na swą siłę.
Zastępca głowy rodziny Sawako.

Sakiyurai
Brat Yoh'a. Half-Saiya'jin. Jest nadzwyczaj szybki, dużo trenuje i równie dużo je. Zawsze kiedy spotyka Yoh'a, chce z nim walczyć. Jest starszy od Yoh'a i choć na zewnątrz tego nie ukazuje, w głębi serca martwi się o brata.
Przywódca Saiyańskich najemników.

Shiganori
Brat Yoh'a. Shinigami, prawdopodobnie także Vizard, jednak to informacja niepotwierdzona. Lubi walczyć, ale z umiarem. Nienawidzi gdy ktoś go nie słucha i ignoruje jego polecenia. Niezwykle mądry jeżeli chodzi o strategie i taktyki. Zawsze wymyśli coś na daną okazję.
Kapitan II Dywizji w Stowarzyszeniu Dusz i głowa rodziny Atsuko.

Yaminoshi
Brat Silvii. Najpotężniejszy ze znanych Wampirów, można by rzec ich Król. Kocha zapach świeżej, ludzkiej krwi. Nienawidzi aroganckich i pewnych siebie osób. Nienawidzi też z nieznanych przyczyn Yoh'a. Może to dlatego że jest z jego siostrą? Nie wiadomo. To wie jedynie Yaminoshi.
Potężny, emanuje niezwykle wysoką energią. Zadzierając z kimś z rodziny Sawako, można być pewnym że się go spotka.
Głowa rodziny Sawako i Król Wampirów.

Rei
Siostra Yoh'a. Najseksowniejsza kobieta z całej rodziny. Odważna, piękna i potężna. Te cechy czynią ją jedną z najsilniejszych w rodzinie Atsuko.
Lubi sporty, szczególnie pływanie. Często pojawia się na zdjęciach w magazynach dla kobiet jako modelka.
Jej rasa nie jest dokładnie znana, ale krążą pogłoski iż jest ona Diclonius'em. Ma jednak zbyt gęste włosy by stwierdzić to oficjalnie widząc 'różki'.
Zastępca głowy rodziny Atsuko, modelka. Przynosi sławę rodzinie.

Akinari
Brat Yoh'a. Jinchuuriki prawdopodobnie Gobi'ego, choć nie jest to pewne. W każdym bądź razie, jedyny Jinchuuriki w rodzinie Atsuko. Jest niezwykle silny i szybki, lecz jego atutem jest precyzyjność. Zawsze obmyśla atak bądź technikę, rozważa ewentualne niepowodzenia czy konsekwencje, a następnie ustala czego użyć aby uzyskać jak najlepszy rezultat po trafieniu przeciwnika.
Ten sposób myślenia czyni go jednym z najważniejszych w całej rodzinie. Jest także dzięki temu sławny.
Jedna z najważniejszych osób w rodzinie. Sprawuje kontrolę nad wszystkim co jest w rodzinie związane z pieczętowaniem mocy bądź jej tymczasowym 'utraceniem'.

Ciekawostki:
* Yoh i Silvia wyruszając w świat zrezygnowali ze swoich oryginalnych nazwisk. Aktualnie nie posiadają żadnych.
* Moce Yoh'a są efektem przeprowadzanych na nim eksperymentów za młodu.
* Moce Silvii są efektem mieszanki genów nieżyjących już rodziców.
* Yoh i Silvia posiadają dwie, nadzwyczaj potężne transformacje, których obawiają się ich rodziny.
* Rodzina Atsuko i rodzina Sawako nie mają ze sobą dobrych stosunków. Nie są nastawieni do siebie 'wojennie', acz nie chcą mieć ze sobą nic wspólnego.
* Rodzice Silvii i Yoh'a zginęli w ten sam sposób, aczkolwiek w innym odstępie czasu.
* Kiedy Yoh trenował z Viegiem w Zaświatach, Silvia opanowała technikę Kaio-Ken, co pozwoliło się jej dodatkowo wzmocnić.
* Silvia i Yoh są mile widziani w swoich domach, jednak nie razem.

~~~~~~

To na tyle. No.. Trochę się rozpisałem, ale teraz wszystko jest jasne xD I nie zrobię rodziny Yoh'a i Silvii jako Sprity. Możliwe że jedynie będą to SPAR'y.

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Pią Sie 06, 2010 11:26 am, w całości zmieniany 1 raz

173[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 16, 2010 8:10 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Toś się rozpisał.

Akemi
No, ładniuśka i groźna z tymi czerwonymi oczami xd
Kształty ciała i stroju dobrze zrobione, cieniowanie też, ale nie zmieniam swojego stanowiska w sprawie przerywanych konturów. Dalej ich nie znoszę.
Włosy natomiast wyszły nieźle. Myślę tylko, czy tej prawej ręki nie byłoby lepiej przesunąć bliżej ciała.

Sakiyurai
Pamiętasz, co mówiłem w teamie o tym base? Wygląda, jakby miał włożyć kapelusz M.J'a i zrobić skłon antygrawitacyjny. Ta (jego) prawa noga do przesunięcia do wewnątrz o piksel (sprawdzałem i wygląda lepiej) albo całe ciało w stronę prawej nogi, wyjdzie na to samo.
Strój to odpowiednik tego Vegety, na który zakładał zbroję, prawda? Bo tylko to może tłumaczyć, że jest taki pusty i monotonny. Ale, jeśli to naprawdę strój tego typu, powinien być w miarę przylegający na całej powierzchni, a nie tylko na klacie, a na nogach luźny jak spodnie Goku.
Włosy ładne i dobrze pocieniowane. W wersji Super jednak trzeba poprawić ten fragment u góry po lewej, gdzie jest dużo czarnych pikseli przy przerwanym konturze. Psuje to wygląd superkłaczysk.

Shiganori-taichō
Robisz coś w stylu Isshina Kurosaki, tylko bez górnej części stroju (daruję wam nazwę japońską)? Może być.
Teraz spodnie mają pełne prawo być workowate, no i z tego prawa korzystają. Haori strasznie postrzępione, specjalnie chciałeś z niego zrobić zwykłą ścierę?
Pocieniowany dobrze, budowa ciała standardowa dla twojego base, włosy w porządku.
Btw, skoro to kapitan 2 Dywizji, nie powinien być też dowódcą Onmitsukidō?

Yaminoshi
Serio, chłopie, zmieniaj coś w tych ich spodniach, bo to zaczyna się robić nudne. Ale co tam, jest pelerynka, jest kox. Efekt wzmocniony, gdy pelerynka jest czerwona. Strój przeciętny, nie wyróżniający się (na razie nie liczę peleryny). Cieniowanie spodni i butów takie samo, jak na twoim base, przy wszystkich 3 OPARkach ręce i budowa klaty identyczna. Saiyanie, Shinigami i Wampiry mają ze sobą aż tyle wspólnego?
Tu przy włosach już naprawdę przesadzasz z wywalaniem wszystkiego za kontury, te piksele włosów na zewnątrz, całkowicie oddzielone od reszty to już lekki szajs. Przy tym przerywanie konturów to jest nic.

Rei-chan
Hmm... Patrząc po wyglądzie, wydaje się, że brałeś inspirację z DBM, ze świata #16, zgadłem? Czy tak, czy nie, po prostu widać podobieństwa.
A propos podobieństw, trudno znaleźć dwoje ludzi o takiej samej budowie ciała. tak, mówię o Rei i Akemi. Wiem, że takie masz base, ale trochę więcej kreatywności (więcej niż przy atakach twojego sprita xP).
Ale co tam, włosy ci wyszły naprawdę świetnie. Po prostu, naprawdę dobra robota.

Akinari
Rany, cholernie pomieszana rodzinka xD Czy naprawdę były potrzebne jakiekolwiek eksperymenty? :P
Przy spodniach dalej ta sama sytuacja, koszulka może być.
Natomiast ta opaska, czy tam ochraniacz na czoło (kij z tym), nie za wysoko ona jest? Z tego, co wyznaczyłem, kierując się twoim base, to coś by było na czubku głowy, trzymane tylko przez włosy. Kiedykolwiek zakładałeś sobie na głowę papierową koronę (czy cokolwiek takiego innego, nie wiem, jak twoje imprezy wyglądały xP), ale tak, że ledwo sięgała dolną krawędzią do czoła? To taka sama sytuacja, jeden gwałtowny ruch i to draństwo spadnie. Musiałby mieć włosy jakoś ułożone, żeby napierały od środka na zewnątrz, nie pozwalając się ochraniaczowi ześliznąć...
Albo założyć go bardziej na czoło.

Co do opisów, nie mam nic przeciwko, ale przy ciekawostkach...
* Kiedy Yoh trenował z Viegiem w Zaświatach, Silvia opanowała technikę Kaio-Ken, co pozwoliło się jej dodatkowo wzmocnić.
Zgaduję, że chodzi o Viega Yurianon, bo tylko on znał i Kaiōken, i Shunkanidō, żeby móc się dostać do Zaświatów. Prawda?

Wracając do mieszanki.
Sawako - Wampiry i (prawdopodobnie) Coralian
Atsuko - Saiyanie, Shinigami, Diclonius (prawdopodobnie) i shinobi.
Serio, wtf? A może byś chociaż opisał, czym są ci Coralian i Diclonius?

I przy okazji, nie rób proszę niczego a'la "Romeo i Julia", chyba, że coś w stylu cytatu "Romeo wskoczył an mur i spuścił się do ogrodu" :cookiemaster:

/Y
+3KP

174[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 16, 2010 9:50 am

Diwan

Diwan
Zbanowany
Zbanowany
Oceniam od lewej do prawej*

1. Ogólnie cały zarys postaci jest ładny, tyczy się to również cieni.
Tylko ten kształt włosów... włosów? a może trójkąta? :fuckemo: na twoim miejscu bym to poprawił. 7,9/10

2, 3. Od razu nie wpadł mi do gustu, ten strój... co to pidżama party? mógłbyś go trochę przyozdobić, wiem, że to wojownik, ale ten strój za hoY'a nie pasuje :what: 7/10

4. Ta praca od razu mi się spodobała :cookiemaster: jedyne co tutaj nie pasuje to te niekształtne buty xd tak wiem, to są te drewniane yyyy... zapomniałem nazwy 8,6/10

4. W tym oparze wszystko jest dobre prócz cieni włosów, nie podoba mi się gdy tak cieniujesz trochę sztucznie to wygląda 9,2/10 :what:

5. To co w pierwszej pracy, niekształtne włosy + dziwna twarz obok prawego oka... 7,4/10

6. ninja... nie mam dla niego żadnych zastrzeżeń, podoba mi się całokształt 9,5/10

Zapraszam do mojego tematu ^^

175[O-S-W] by Yoh - Page 7 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Maj 16, 2010 7:50 pm

Dubrix

Second Child
Second Child
:fuckemo:
Pierwsza laska wygląda bardzo dobrze włoski są Gites cienie na niej też, tułów ma dobre proporcje i cienie też nóżki są zgrabne i ładne xD.Jedynie co mi się w niej nie podoba to dłonie z Base :/ są strasznie sklejone i wyglądają jak pałeczki.

NR 2.
Ziomek ma bardzo ładny fryz i cienie na nim. Twarz ma poważną że szok ;]
Strój to jednolity kombinezon dobrze pocieniowany i pasujący do tej postaci.

Nr3. to co UP.

Nr4.
TO jest to włosów nie bd oceniać bo są bardzo dobre i cienie też.
Pelerynka Jest bardzo ładna i równie dobrze pocieniowana.
Klatka piersiowa to kolejne dzieło sztuki bardzo ładnie ci wyszła. :)

to na tym oparku Skońccze ci oceniać

Ogólna Ocena to 9/10

/Y
+2KP

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 7 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: