O widzę ,że coś nowego ,na tym forum niespodziewanego się pojawiło ;].
No cóż ,na sam początek muszę dać Ci wielki plus za pomysłowość ,jednak jak sam już to podkreśliłeś ,musisz dokończyć to swoje arcydzieło ^^ ( żeby nie było ,nie ma tutaj żadnego sarkazmu
).
Jeżeli chodzi o włosy ,to niby cienie na włosach są ok ,kształt także ,jednak coś mi nie pasuje ... zdaje mi się ,że same włosy są za małe jak na takiego dużego custom' a. Kurde pierwszy raz mam taką sytuację ,że sam nie wiem co mi na dobrą sprawę przeszkadza w OPAR' ku >.<. Przejdźmy do głowy. O chyba tutaj jest problem ,a nie we włosach
. Na tak wielką postać ,taka mała głowa ... dość dziwnie to wygląda. Sama głowa ma ładnie cienie ,więc w czym problem ? Chodzi mi o to ,że głowa wygląda jakby była doklejona do reszty ciała. Może gdybyś uniósł ją nieco wyżej i dodał chociaż zalążki szyi ,to poprawiłoby ,to ogólny efekt. Możliwe ,że to tylko moje odczucie ,ale przyjrzyj się temu.
Schodzimy niżej i niżej i niżej ... o i mamy klatę. No i co by tu... Mam! Wreszcie się czegoś doszukałem ,hahahaah. Na prawdę minimalny ,prawie niezauważalny błąd ( tak na prawdę czepiam się go na siłę ),czyli kiedy idzie czarny cień od prawego cycka ,to za szybko się prostuje. Mam nadzieję ,że domyślisz się o co mi chodzi. Oprócz tego ,to klata i reszta torsu wyglądają bez zarzutu. Niestety rąk nie będę szczegółowo oceniał ,bo powiedziałeś ,że będą poprawiane ... domyślam się ,że sam wiesz co w nich jest do poprawienia ... ,ale dla zasady powiem ,że wyglądają jakby były z gumy
.
Opaska na spodnie ( można tak to nazwać ? ) ,jest ładnie wykonana ,jednak jeżeli chodzi o spodnie ,to wyglądają jakby były krzywy ,a dokładnie ta noga lewa. Ma strasznie ostre "załamanie". Chociaż może się znowu czepiam. Buty ,są na tyle słabo pocieniowane ,że z daleka dają efekt ,jakbyś użył tylko jednego koloru. Może zastosuj większy kontrast pomiędzy kolorami ?
8+/10 ( jak poprawisz ręce ,to daj znak )
3kp