Hej, przecież wersja A.TA.RA.SHI.I. mojego sprita już jest na forum, w PBF (nie licząc Hypernovy). Zobaczyć sobie mogłeś i porównać, jak mu kłaczyska zmieniłem.
Nie miałem jej na kompie, a wszystkie prace były robione na kompie kiedy nie miałem neta xD Improwizowałem z tym co kojarzę, z tym co pamiętam. W przypadku postaci z DBZ, żeby nie pomylić się ze strojami, musiałem co jakiś czas zerkać do starej generacji spritów LSW. Tu oczywiście nie za bardzo mogę dać Credita, bo postaci były ogólnie po prostu wycięte z gry i pokolorowane na nowo.
Vegito jednak jakiś taki pod tym względem nijaki, gdzie sarkazm w jego oczach? xd
Do poprawy. Również kilka innych prac planuję wkrótce zrobić, ale muszę odetchnąć po tej... liście xD?
Trzeci Goku to Mastered SSj? Takie odnoszę wrażenie. Więc czemu ma rozjaśniony strój?
Proponuję dokładniej przyjrzeć się mięśniom. Ogólnie, jak i Vegito, tak i ten projekt idzie do poprawy. Miał to być Goku USSJ w normalnym stroju jaki nosi. Myślę jednak iż wykonałem zbyt małe mięśnie jak na ten poziom, dlatego też rozmyślam nad poprawieniem tej pracy.
2-3 piksele więcej i to jest Kox Paker Saiyan Mode? Łeh. I potem się dziw, że nie dało się odróżnić. Ogólnie najlepiej Wedlug mnie zrobiles YOha w Latach ale 63lat dziadek i takie miesnie:P
Tu planuję coś więcej, żeby wyjaśnić o co chodzi. Kiedy skończę Sprita, myślę że skończę komiks który rozpocząłem z jego udziałem, a raczej jego pierwszą część. Następnie mam zamiar napisać dość długiego ficka na temat historii postaci. Tym razem zmienię odrobinę całość, bo wydaje mi się że ważniejszych wątków w starej historii nie uwzględniłem.
Właściwie, początkowo miało być:
* Fick
* Komiks oparty początkowo na historii postaci, żeby łatwiej było zrozumieć niektóre wątki. Później rozwijałby się już normalnie, idąc zgodnie z zaplanowaną przeze mnie dla niego fabułą.
* Animacja oparta na komiksie. Kiedy skończę daną sagę w komiksie, rozmyślam nad stworzeniem animacji. Tu nie będzie nic nowego. Po prostu, rozmyślam nad poćwiczeniem tworzenia animacji za jakiś czas
Dość nietypowe plany, mam nadzieję że uda mi się wszystko zrealizować :O
I tak właściwie, naprawdę tu brakuje Mirai Trunksa w zbroi i długich włosach. Także przez Paker Mode.
Jak powiedziałem, niektóre postacie będę jeszcze dodawał. Nie przestanę na tych.
Tu jeszcze jedna uwaga, dla tych którzy zauważyli że w większości, jak nie w każdej pracy robię podobny lub identyczny styl cieniowania spodni.
Tu więc wyjaśnię, że taki styl mi najbardziej odpowiada. Próbowałem wielu innych, ale myślę że ten najlepiej pasuje do postaci które tworzę. A pracuję nad base które mogę łatwo poddać naprawdę ciekawej edycji.
Starczy :s Rozpisałem się trochę xd
Nie w każdej. Przy A.TA.RA.SHI.I. się postarałeś i zmieniłeś.