Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 17 z 40]

401[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 01, 2010 8:15 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Zastanawia mnie w ych trzech OPAR'ach tylko jedna rzecz ,a mianowicie to ,czemu ustawiłeś Goku w taki sposób ,jakby chciał spuścić Ichigo wpierdziel Razz? Prace ogółem wspaniałe jak zawsze ,rzeczywiście mogłeś zrobić ich nieco więcej i stworzyć specyficzny świąteczny klimat na forum ,ale jak jesteś leń to trudno >.>.
Właściwie nie wiem czemu to tak wygląda. Ogólnie, planowałem zrobić Goku tak, aby przyglądał się na prezent który daje mu Ichigo i pokazać to "zdziwienie" i "zadowolenie". W LSW to jest dość trudne, co pokazuje mi twoja ocenka xD
No cóż.. Jestem leń :s Nic na to nie poradzimy xd Z drugiej strony, tyle ile zrobiłem prac na kompie bez neta, naprawdę rekompensuje te dodatkowe 3-4 postacie ;d

402[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 01, 2010 10:44 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Mam przynajmniej jedną ocenę. Jedziemy dalej :d

[O-S-W] by Yoh - Page 17 Hao
Hao Atsuko - niektórzy mogą kojarzyć go jako dość stary projekt. Postanowiłem ogólny projekt trochę odświeżyć i być może jak skończę Base, coś z tego będzie ;d

403[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 01, 2010 11:17 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No ja niestety nie kojarzę tego knypka ,wybacz. Pokuszę się mimo to o krótką ocenę ,tak więc lecim ,bo zaraz muszę się położyć spać.
Włosy mogłyby być poprawione ,nie pod względem proporcji ,a cieni. Mam na myśli między innymi to ,że wrzucasz pod kontury bezpośrednio najjasniejszy ton ,zamiast je złagodzić. Twarz wygląda ok. Koszulką także jest ładna ,jeżeli chodzi o ręce ,to wyglądają dobrze zarówno bez rękawów jak i z nimi. Szkoda tylko ,że konsekwentnie unikasz robienia bicepsów w OPAR'ach ,no może kiedyś jakiś ujrzę :P. Pasek oryginalny ,mam na myśli nie kolor ,a sam jego kształt - jest ładnie opuszczony w dół. Na spodniach imo wszystko brakuje mi średniego tonu. Jeżeli zdecydowałeś się użyć 3 kolorów ,to mogłeś jego użyć także na tej przedniej nóżce. Buty ładne ,choć zupełnie inne niż wcześniej.
Patrząc na tą starszą prace i jej nową odsłonę widać bardzo dużą różnicę. Widać ,że dzisiaj masz znacznie większe doświadczenie w tworzeniu tego typu prac mimo ,że rozpisałem się tutaj nieco bardziej niż przy ostatnich OPAR'ach :P.

2kp

404[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 02, 2010 7:23 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Co do wyglądu włosów nic nie mam, nie są złe a ich cieniowanie jak już to najczęściej u ciebie bywa jest dobre.
Twarz może być , cienie całkiem całkiem. Ciuszek fajny... a także dobrze wykonany, cienie również. Pasek może być, spodnie całkiem fajne z wyglądu no i z cieniowania. Buty lepsze niz w poprzedniej wersji i to o wiele =d.

Ogólnie to nowa wersjia jest o wiele lepsza od poprzedniej pod wieloma względami .

405[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 02, 2010 5:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kolejna dostawa xd Dzięki za ocenki, panowie.
[O-S-W] by Yoh - Page 17 Yoszexd

406[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 02, 2010 6:57 pm

Pitu

Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
No zarabiste tylko ten w prawym dolnym rogu ten kolorek troche nietenteges:D odemnie masz 9.5/10

407[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 02, 2010 7:51 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Oj Yoszku Yoszku ,Tobie na prawdę musi się nudzić XD. Ile jeszcze tam masz tych prac ? No nie ważne ,mam mało czasu bo uczę się właśnie na test z chemii ,ale chwilkę na ocenę OPAR'ków jakoś wykrzeszę.
Jeżeli chodzi o pierwszą propozycję to wygląda całkiem ciekawie ,to znaczy chodzi mi o sposób wykonania włosów ,ich kształt. Jest zupełnie inny niż wszystkie pozostałe. Oczywiście wykonanie jest bardzo dobre ( takl samo jak reszty pracy ). A propos tej pół bluzy z kapturem - wygląda bardzo ładnie ,prezentuje się o niebo lepiej niż poprzednia wersja. Jedyne co mi się w nim nie podoba to to ,że jest jasno z przodu -ok- dalej już jest ciemniej -ok- ,a potem ,żeby był bardziej widoczny znowu dodajesz jasny kolor. Nie powinno go tam być ,przecież ta część już jest za plecami ,a tam teoretycznie światło już dochodzić nie powinni. Rękawiczka wygląda ładnie ,spodnie to samo ,jedyną uwagą jest brak tonu średniego na tej prawej nogawce. Faktem jest ,że i bez tego kooru pośredniego wygląda dobrze ,ale mimo to moim zdaniem jest to błąd ,którego na Twoim miejscu bym unikał. Buty wyglądają ok.
Druga propozycja także całkiem ciekawie wygląda. Włoski saiyańskie wyglądają ładnie ,chociaż nie są już tak oryginalne jak w wersji poprzedniej. Bluza ma ten sam "defekt" ( o ile można to tak nazwać ) ,co propozycja wyżej. Jeżeli chodzi o tą o kolorze fioletowym to osobiście mi się niespecjalnie podoba. Spodnie to samo co wyżej ,a buty ładnie wykonane. Wersja w koszuli także jest obiecująca ,fajna alternatywa dla tej szarej "yoszowej" bluzy.
Ciekawy jestem kiedy zrobisz kolejny sheet ( to jest pytanie :P ).

KP: 3
/Feli

408[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 03, 2010 5:04 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Ciekawy jestem kiedy zrobisz kolejny sheet.
Pierw skończę Base, później wezmę się za projekty które do tej pory mieliście okazję zobaczyć ;d

[O-S-W] by Yoh - Page 17 Unnamedshinji

Żeby nie było nieporozumień:
1 i 2 Majin to oryginalna forma. A przynajmniej takiego go spotkał Yoh.
3 zaabsorbował Hao, czyli pierwszego OPAR'a którego widzieliście po moim powrocie z "wakacji" xd
4 zaabsorbował OldYoh'a.
5 absorbował Yoh'a znanego każdemu ;d Tyle że nie chciałem mu dawać bluzy.

Ogonek się zmienia xd

409[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Gru 05, 2010 11:05 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra, nie chce mi się tego rozdzielać i wrzucać nie po kolei. Tracę skilla jak nic nie robię xP
Nie oceniajcie całości, bo nie ma sensu xD Parę słów o pracach wystarczy xDD

Don't use.
[O-S-W] by Yoh - Page 17 Revamps

Dla ciekawskich, to z DBZ będę prawdopodobnie kontynuował ;s

Credits:
*Viego
*Riku
*Sołtys
*Pucolini
*Oddyn

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Czw Gru 09, 2010 12:06 pm, w całości zmieniany 1 raz

410[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 6:00 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Yotys - nie mam więcej pytań.
Ogólnie fajne, ale mój też wypadałoby ZROBIĆ.

411[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 4:19 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jeżeli chcesz to w wolnym czasie zrobię i twojego revampa xP

412[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 4:42 pm

Pitu

Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Ogólnie najlepiej Wedlug mnie zrobiles YOha w Latach ale 63lat dziadek i takie miesnie:P

413[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 6:32 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Serio, fajne są te Dragon Ballowe, szczególnie Buu, Babidi i te Vegity. Myślę że to kwestia szczegółów jakie posiadają. Mam zamiar skupić się na jednym, mianowicie Daburze bo jest skokszony AH, EVIL.. Jak dla mnie good job, góra - trochę ten skroń za mocno wysunięty ale z drugiej strony z daleka jakoś nie przeszkadza. Ale dziwne są te jego czarne 'włosy'? Dziwnie to tutaj wygląda, lecz twarz pomijając tamte defekty prezentuje się bardzo dobrze. Rogi z uszami wyszły rewelacyjnie, cienie również fajnie wkomponowałeś w te szczegóły.
Ubranie, no wygląda jak z Anime, co dużo mówić, fajne te naramienniki i reszta rękawa, odwzorowana bardzo dobrze. Klata trochę dziwna, szczerze mówiąc nie za bardzo mi się podoba. Pas, no tutaj zachowałeś to że jest ściśnięty aż widać jak mu się talią zwęża, ale plus za to bo to w sumie realne no i sęk w tym że ten pas jest nisko, co rzadko widzę ;s.
Spodnie, w znanym stylu widzę że nie bawiłeś się z nimi. Jeszcze szata, tu się pewnie powtórzę ale muszę dać Ci do zrozumienia że zrobiłeś ją naprawdę dobrze.

2kp

414[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 7:34 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Nie oceniajcie całości, bo nie ma sensu xD Parę słów o pracach wystarczy xDD
OK.

Większość wygląda po prostu świetnie (chociaż i tak jestem zwolennikiem 3-tonowego cieniowania).
Jednak w kilku brakuje trochę w ogólnym wyglądzie.

Stary Yoh (stara wersja, nie 60+) po revampie wygląda... dość dziwnie, zupełnie niepodobnie. Cóż, zamysł autora.
Czy tam na dole widzę... Barin Soldiers?
[O-S-W] by Yoh - Page 17 120px-Chuck_Approves

Postaci z DBZ też niczego sobie.
Trzeci Goku to Mastered SSj? Takie odnoszę wrażenie. Więc czemu ma rozjaśniony strój?
Mina Buu owni.
A propos. Zauważyłem, że wiele postaci ma tutaj praktycznie na twarzy wypisany swój charakter. Vegito jednak jakiś taki pod tym względem nijaki, gdzie sarkazm w jego oczach? xd

I tak właściwie, naprawdę tu brakuje Mirai Trunksa w zbroi i długich włosach. Także przez Paker Mode.

Co mi się naprawdę bardzo nie spodobało, to dwie rzeczy.
1. Viego Taimatsu (normal)
2. Viego Taimatsu (A.TA.RA.SHI.I. Project)

samokrytyka mode on
Szczerze? Do ch*ja niepodobne.
samokrytyka mode off
Szczególnie kształt włosów. Takie zupełnie niepasujące do V, bardziej w twoim stylu (odkrycie, co?). A w rivampniętej postaci dodatkowo niezmienione. Hej, przecież wersja A.TA.RA.SHI.I. mojego sprita już jest na forum, w PBF (nie licząc Hypernovy). Zobaczyć sobie mogłeś i porównać, jak mu kłaczyska zmieniłem.
A ty zaprzepaściłeś całą moją robotę. No cóż, na szczęście nie muszę iść twoim śladem.

Ogólnie jest... jak zawsze. Ale chyba coś leciutko wychodziłeś z wprawy. Nowa generacja cię dogania i powoli przegania, sprzęgło i czwórka.

3kp

415[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 7:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hej, przecież wersja A.TA.RA.SHI.I. mojego sprita już jest na forum, w PBF (nie licząc Hypernovy). Zobaczyć sobie mogłeś i porównać, jak mu kłaczyska zmieniłem.
Nie miałem jej na kompie, a wszystkie prace były robione na kompie kiedy nie miałem neta xD Improwizowałem z tym co kojarzę, z tym co pamiętam. W przypadku postaci z DBZ, żeby nie pomylić się ze strojami, musiałem co jakiś czas zerkać do starej generacji spritów LSW. Tu oczywiście nie za bardzo mogę dać Credita, bo postaci były ogólnie po prostu wycięte z gry i pokolorowane na nowo.

Vegito jednak jakiś taki pod tym względem nijaki, gdzie sarkazm w jego oczach? xd
Do poprawy. Również kilka innych prac planuję wkrótce zrobić, ale muszę odetchnąć po tej... liście xD?

Trzeci Goku to Mastered SSj? Takie odnoszę wrażenie. Więc czemu ma rozjaśniony strój?
Proponuję dokładniej przyjrzeć się mięśniom. Ogólnie, jak i Vegito, tak i ten projekt idzie do poprawy. Miał to być Goku USSJ w normalnym stroju jaki nosi. Myślę jednak iż wykonałem zbyt małe mięśnie jak na ten poziom, dlatego też rozmyślam nad poprawieniem tej pracy.

2-3 piksele więcej i to jest Kox Paker Saiyan Mode? Łeh. I potem się dziw, że nie dało się odróżnić.

Ogólnie najlepiej Wedlug mnie zrobiles YOha w Latach ale 63lat dziadek i takie miesnie:P
Tu planuję coś więcej, żeby wyjaśnić o co chodzi. Kiedy skończę Sprita, myślę że skończę komiks który rozpocząłem z jego udziałem, a raczej jego pierwszą część. Następnie mam zamiar napisać dość długiego ficka na temat historii postaci. Tym razem zmienię odrobinę całość, bo wydaje mi się że ważniejszych wątków w starej historii nie uwzględniłem.

Właściwie, początkowo miało być:
* Fick
* Komiks oparty początkowo na historii postaci, żeby łatwiej było zrozumieć niektóre wątki. Później rozwijałby się już normalnie, idąc zgodnie z zaplanowaną przeze mnie dla niego fabułą.
* Animacja oparta na komiksie. Kiedy skończę daną sagę w komiksie, rozmyślam nad stworzeniem animacji. Tu nie będzie nic nowego. Po prostu, rozmyślam nad poćwiczeniem tworzenia animacji za jakiś czas ;)

Dość nietypowe plany, mam nadzieję że uda mi się wszystko zrealizować :O

I tak właściwie, naprawdę tu brakuje Mirai Trunksa w zbroi i długich włosach. Także przez Paker Mode.
Jak powiedziałem, niektóre postacie będę jeszcze dodawał. Nie przestanę na tych.

Tu jeszcze jedna uwaga, dla tych którzy zauważyli że w większości, jak nie w każdej pracy robię podobny lub identyczny styl cieniowania spodni.
Tu więc wyjaśnię, że taki styl mi najbardziej odpowiada. Próbowałem wielu innych, ale myślę że ten najlepiej pasuje do postaci które tworzę. A pracuję nad base które mogę łatwo poddać naprawdę ciekawej edycji.

Starczy :s Rozpisałem się trochę xd

Nie w każdej. Przy A.TA.RA.SHI.I. się postarałeś i zmieniłeś.

416[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 06, 2010 10:01 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No przyznam ,że mimo wszystko zaskoczyłeś mnie ilością tych OPAR'ów. Fakt większość z nich wygląda dobrze ,odpowiednio pocieniowane ,no może niekoniecznie większość ,bo jest tu dość dużo postaci z odsłoniętymi torsami. Wiem ,że przerzuciłeś si na 2 tonowe cieniowanie między innymi ze względu na to ,że nie ma tyle roboty oraz podoba Ci się ten styl ,ale trzeba szczerze powiedzieć ,że postacie bez koszulek wyglądają marnie. 2 tony według mnie absolutnie nie wystarczają w tego typu przypadkach. Może to tylko kwestia tego ,że nie do końca opanowałeś ten styl ,ale cóż ... to wymaga jeszcze dopracowania. Tak samo nie podobają mi się niektóre odświeżone prace ,także i Twoje. W tym momencie mam glównie na myśli postaci z środkowego ,lewego okienka. Na przykład ten Vampir. Chociaż cieniowanie po odświeżeniu jest wykonane o niebo lepiej ,to mimo tego jego ogólny wygląd jest gorszy. Tak samo tyczy się tej babeczki w zielonych włosach. To 2 tonowe cieniowanie na jej włosach ... jest niczym wyrok śmierci. Część prac jest także widocznie zrobiona na siłę. Przykład: ten koleś o zielonej skórze z czerwono czarnymi / białymi włosami. To wygląda raczej komicznie ,sry :/. Inną rzeczą która razi w oczy jest wykonanie włosów z postaci DB. Mam na myśli włosy w formach ss. Ten nadmiar tonu najciemniejszego na tego typu włosach wygląda słabo ,no chyba ,że jest jeszcze jakiś inny powód takiego słabego ( jak na Ciebie ) wyglądu włosów ( może sam odcień ? ). Raczej po Tobie takiego wykonania włosów bym się nie spodziewał ,a jednak coś takiego się zdarzyło - niedobrze. Jest także kilka innych pojedynczych postaci ,które niekoniecznie przypadły mi do gustu np. Buu. Reszta prac raczej trzyma wysoki ,bardzo wysoki poziom. Jest także dość dużo prac ,które bbaaardzo mi się podobają jak Yotys ,czy to pająko coś. Pytałem się Cię co to jest ,ale już zdążyłem zapomniec. Oprócz tego wszystkie formy Yoha wyglądają wprost wspaniale.

Ogółem tak jak napisałem wyżej ,czyli prace wyglądają ładnie ,aczkolwiek przy niektórych Twoje lenistwo i to ,że Twoim priorytetem nie była jakość ,a ilość mocno rzuca się w oczy.

3kp

417[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 08, 2010 2:51 pm

Coolt

Zasłużony
Zasłużony
Dobra, coś ci obiecałem, ale sobie może przypomnisz.

No ogólnie prace mi się podobają, ale też niektóre mnie wkurzają. No... np. te z creditem dla Kariona. Chyba zbyt bardzo chcesz dogonić "Vortexiarzy". Kiedyś nie byłem zwolennikiem dwu-tonowego cieniowania, ale dzięki tobie odzyskuję do niego chęci. Twoje prace, głównie Yoh, wyglądają tak gładko i ładnie.

A jak już coś zaczynasz to nie napierdzielaj sobie tyle tego bo ci się wszystko w głowie pomiesza. Zacznij sobie od Yosza, a następnie twórz inne.

Już nie udawaj, że nikt nie wie jak wygląda twoje nowe base. Ja już je mam :>
Przyznaj się, wzorowałeś się na AB, zrobiłeś podobne oczy ;s

Zrób mi też revampa Coolta, chcę zobaczyć jak teraz by wyglądał.

Ogólnie twoje prace mi się podobają, ale niektóre mają błędy, np. Krillan z DBZ, takie spłaszczone włosy.
Dobra, tyle, nie chce mi się więcej pisać, nie mam czasu, jo.

KP: 2
Yoh, daj mi też kp :FUUU:
/Feli

418[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 08, 2010 7:41 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No... np. te z creditem dla Kariona. Chyba zbyt bardzo chcesz dogonić "Vortexiarzy".
Niekoniecznie. Credit dla Kariona poleciał za włosy do pierwszego OPAR'a, ponieważ są przerabiane xD Nie chciało mi się robić nowych, a robiłem postać której użyje później w PBF i zależało mi by nie była przypakowana ;d Także, jest to jedyny OPAR którego nie robiłem w całości sam. Credit nie dotyczy reszty prac, tylko tych podanych w tabelce.

Już nie udawaj, że nikt nie wie jak wygląda twoje nowe base. Ja już je mam :>
Przyznaj się, wzorowałeś się na AB, zrobiłeś podobne oczy ;s
Właściwie, po tym jego Base, bardzo dużo następnych prac LSW ma właśnie takie oczy. Jest to jedyne podobieństwo, jeżeli chodzi o moje i jego base :P Zaraz.. Skąd masz moje base :(??

Skąd mam twoje base? Ułożyłem sobie najprawdopodobniejszą wersję z twoich prac. To nie było trudne. Jak wrócę ze szkoły to ułożę kida.

#edit, jeszcze miałem czas i zdążyłem, już gotowy Oh, oops...
/CT.

I tak nie użyjesz go bez zgody ;d

419[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 09, 2010 12:08 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nudziło mi się, a że czytałem trochę o UFO, to zrobiłem z nudów najzwyklejszego w świecie "Szaraka". Ci którzy co nieco wiedzą na temat kosmitów i ogólnie zjawisk paranormalnych z ich udziałem, wiedzą również czym są szaraki ;d

[O-S-W] by Yoh - Page 17 Szarak

Ten nie był robiony na żadnym Base. Nudziło mi się i żeby sprawdzić skilla, zrobiłem go totalnie od zera XD

420[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 09, 2010 10:46 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No mały kosmita wygląda całkiem zabawnie. Fajnie ,że to custom ,chociaż wyzwanie biorąc pod uwagę jego rozmiary było niespecjalnie wielkie. Na temat rozmiarów jego rąk ,nóg torsu ,czy głowy się nie wypowiadam ,bo nie znam się na tym tak bardzo jak Ty. Cienie ładnie wykonane ,są gładkie i to mi wystarcza.
Praca fajna ,nic wymagającego ( przynajmniej jak na Ciebie ) ,ale mimo to dobrze jest zobaczyć raz na jakiś czas śmiesznego ufoludka ,niż non stop jakieś małpiszony w nieco bardziej ludzkiej formie.

/Fakt, nie kosztował mnie dużo czasu. Ale zawsze to jakiś trening i wyróżniająca się na tle innych, praca :)

2kp
/Y

421[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Gru 11, 2010 7:19 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Kosmici atakują?! A tak poważnie odwdzięczę się za komentarz u mnie ;p

Więc od razu na wstępie plus za custom. Głowa pocieniowana jest prosto choć wygląda efektywnie, oczy kox XD. Tors ogólnie wykonany ładnie, cieniowanie przyzwoite chociaż mam wrażenie jakby był lekko pochylony do tyłu.Cieniowanie nóg dobre chociaż nie wiem czemu nie podobają mi się palce, ale to tylko mi xd. Ogólnie praca trzyma poziom, wykonana dobrze, bez jakichkolwiek poważnych błędów. :perfect:

422[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Gru 12, 2010 10:46 am

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Dobra,Yohaczu x<
Ufoludek mi się średnio podoba.
Za mało 3 tonu na głowie. Palce u nóg dziwne. Ale jak na ufoludka może być : d
Ale furory tym nie zrobisz xd

Teraz wielki pliczor oparkow:
+worek
+base dzieciakow
+włos Chaoza

3 razy TAK. Gratuluję. Przechodzisz dalej :D

-Mięsnie Sołtiego. Porażka. Ogólnie mięsnie u ciebie to porażka xd No poza "boczkami" aka "zeberka" bo mi się podobają xDD
-Widzę prace Sasuke isha na których się wzorowałeś. Nie wypieraj się . Wiem co widzę. Wiem,że się wyprzesz ale widzę twój mózg. Wiem,że nie chcesz sie przyznać. Mushausha. Sołti aka Penetrator Mózgów...
-Ogólnie jesteś słabszy niż myślisz :o
Ale za to tak samo słaby jak chcę tego ja. Msuahsua xd

Nie no. Parę prac,można to przyznać,masz niezlych. Jednak gdy stawiasz na ilośc a nie jakośc to wychodzi kupa kupska :<

pochwalić mogę też ich prawe nogi. Lewe ssą :d

Yoh przechodzi na Vortexa :< Muszę zatem kończyć by odprawić egzorcyzmy.

Apage...

KP: 2
/Feli

423[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 13, 2010 8:16 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nudziło mi się.
[O-S-W] by Yoh - Page 17 Opar1

424[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 13, 2010 10:21 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Moim zdaniem ładnie zacząłeś ,a jak już ją kończyłeś to cholernie nie chciało Ci się już nic z tym robić :P.
Poza całkiem ciekawie wygląda na pierwszy rzut oka ,ale zaraz się jej przyjrzymy bliżej. Jednak przed tym ,może jednak zacznę oceniać OPAR'a od samej góry.
Jeżeli chodzi o włosy to wykonane są bardzo ładnie ,nie zamierzam się ich czepiam ,bo oprócz 1 ,czy 2 pixeli nic bym nie zmieniał. Twarz wygląda ok ,widać brak oczu ,czyżby zainspirował Cię mój Trunks w formie USSJ :P? Koszulka nie wygląda oszałamiająco ,aczkolwiek nie jest zła. Rączki fajnie opadają ,aczkolwiek mam zastrzeżenia co do wykonania jego prawego ramienia. Dokładnie chodzi mi o wykonanie mięśni ,a raczej ich brak. Mogłeś tutaj ładnie je wykonać ,gdybyś także wykorzystał część aury przy ręce jako kontury mógłbyś także zrobić dobrze widoczny triceps. Pasek wygląda ładnie ,podoba mi się ,jeżeli chodzi o nogi ,to ... no właśnie. Moim zdaniem jego prawa noga jest za bardzo wysunięta / przekręcona. Może zwróc ją nieco bardziej w naszą stronę ,co ? Jeżeli chdozi o cieniowanie ,to brakuje mi na niej także średniego tonu ,mimo wszystko jego brak z daleka jest widoczny. A propos tego żółtego czegoś ( nie wiem czy to energia ,czy piasek ,czy jeszcze coś innego ) ,to się nie postarałeś. Widać ,że zrobiłeś to na siłę ,aby OPAR się jakoś nieco bardziej wyróżniał i niestety nie prezentuje się to najlepiej. O ile pod względem cieni wygląda to całkiem całkiem ,choć nic specjalnego ,to kształty tego czegoś są ... ,ehm strasznie krzywe. Może to jakoś poprawisz ,choć jeżeli robiłeś tą pracę z nudów ,to wątpię ,abyś się do tego bardziej przyłożył.

3kp

425[O-S-W] by Yoh - Page 17 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 2:27 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Cóż.. Postanowiłem poprawić kilka moich wcześniejszych OPAR'ów. W niektórych są to małe zmiany, zaledwie kilku px, w niektórych dodam nowe pozy, a niekiedy zmienię styl cieniowania na danym elemencie. To się zobaczy, ale ogólnie większość zależy od Waszych ocen.

Na początku, Son Goku!
[O-S-W] by Yoh - Page 17 Gokue
Tak Sołtysie, wykorzystałem twój pomysł na ramkę xd!

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 17 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: