W sumie nie jestem pewien ,czy przy Goku i Piccolo coś poprawiałeś ,więc skomentuje jedynie Vegetę. No może jedynie apropo Piccolo powiem ,że przydałoby się poprawić wygląd jego "uszka"
.
Tak więc włosy wyglądają w porządku. Nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń. Twarz ładnie wygląda ,jest ok. Na klatce piersiowej moim zdaniem dałeś za dużo jasnego koloru. Oddziel od siebie cyce tym ciemniejszym kolorem ,bo w chwili obecnej tworzą one jedną całość ( a przynajmniej z daleka ). Sam tors wygląda całkiem dobrze ,ale czy nie lepiej byłoby przesunąć troszkę ten jasny kolor bardziej na środek i koło mięśni brzucha dodać trzy jaśniejszse pixele ? Tak tylko piszę ,po prostu przy dwutonowym cieniowaniu mięśnie chwilami są słabo widoczne na ubraniach i nie jestem pewien jak to by wyglądałow innym ustawieniu ... mimo tego w tym momencie jest dobrze. Ręka ładnie wygląda pod względem wykonania cieni ,nie mam większych zastrzeżeń ,natomiast sama dłoń ... coś mi nagle zaczęło w niej przeszkadzać. Coś na co nie zwracałem wczesniej uwagi ,a mianowicie to ,że jest dłuższa nić połowa pozostałej części ręki. Rękawiczka wygląda ok ,chociaż mogłeś się z nią jeszcze troszkę pobawić. Mięśnie ud wyglądają bardzo ładnie ,niżej jest niestety nieco gorzej. Gdybyś same kolano odizolował dokoła ciemniejszym tonem ,a je jamo pokolorował jasnym kolorem i niżej oddzielił łydkę od piszczela dwoma kolorami ,myślę ,że wyglądałby znakomicie. Oczywiście zrobisz jak chcesz
. Buty wyglądają ok ,mimo tego ,że nieco bym się z nimi pobawił ,tzn dodałbym 3 jaśniejsze pixele pomiędzy częścią złotą ,a tą jasną u góry ... mam nadzieję ,że się skapniesz o co mi chodzi. No a,el w sumie to już moje fanaberie ,więc tą uwagę możesz jak najbardziej pominąć
.
Jeżeli chdozi o jego drugą pozę ,to brakuje mi tam stopy. Widać ,że opiera się plecami o coś ( moze ścianę ,może jakiś słup ,nie wiem ),więc jeżeli ma tak mocno zgiętą jedną nogę ,to raczej nie będzie jej na siłę trzymał w powietrzu ,prawda ? Ona także powinna się opierać o to coś.