Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 18 z 40]

426[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 3:20 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Goku fajny, nie ma jakiś tam większych błędów, jedyne do czego się doczepie to te kilka pikselów gdy kosmyki odstają w bok i w góre to ta jest taka przerwa i nawciepałeś tam te piksele... raczej nie potrzebne. Cieniowane włosy wyglądają fajniej, ale te bez cieni bardziej pasują do goku. Poza z uśmieszkiem może być.

KP: 1
/Feli

427[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 3:55 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
O nie!
Ręka mu pękła!AAAAaaa...
:<

Za duża dłoń Ci wyszła ;d
Ja męczyłem się ze swoim base dość długo zanim dostosowałem je do Ten Shina czy Goku :d
Uważam też,że pozostawienie lewej nogi w mroku to zły pomysł i słabo to wygląda.
Prawa noga jest cacy. Ogólnie mi się podoba taki styl cieniowania :d

Włosu leżą i pokwikują :o
Zapomniałeś o charakterystycznym półkolu z tyłu jego głowy xd?
Nigdy nie cieniu włosów Goku :<
Czarne lepiej wyglądają.

Sciągasz x<fuu!

I tak jestem lepszy. Muahsahaha.

Chociaż za buty mogę Cię pochwalić XD

/Feli

428[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 6:05 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
Cieniowanie włosów świetne jak zawsze w twoich włoskach. Twarz też bardzo dobrze pocieniowana :). Oczy są fajne :). Bluzka i podkoszulka bardzo fajnie pocieniowana :). Ty cieniujesz dużo lepiej 2 tonowo niż 3 tonowo. Tak więc bluzka jest spoko. Cienie mięśni jest dziwne. Bandy i pas są dosyć dobre :). Cienie spodnie też są dobre. Widać ty masz kilka sposobów cieniowana :). Spodnie są super. Butów nie oceniam :P Czas na ocenę :).

Ocenka: 10/10

/Feli

429[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 11:01 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Za duża dłoń Ci wyszła ;d
Ja męczyłem się ze swoim base dość długo zanim dostosowałem je do Ten Shina czy Goku :d
Uważam też,że pozostawienie lewej nogi w mroku to zły pomysł i słabo to wygląda.
Prawa noga jest cacy. Ogólnie mi się podoba taki styl cieniowania :d
Moim zdaniem dłoń wyszła dobrze. W twoim przypadku zrobiłeś za krótkie łapy, więc nie wiem czy nazwać to "dostosowywaniem" ^^'.
Jeżeli chodzi o mnie, to właśnie taka ciemniejsza strona OPAR'a wygląda ciekawiej, a nie całość tak sztucznie. Chyba wiesz o czym mówię :)? Dzięki xd

Włosu leżą i pokwikują :o
Zapomniałeś o charakterystycznym półkolu z tyłu jego głowy xd?
Nigdy nie cieniu włosów Goku :<
Czarne lepiej wyglądają.
Półkole jest, ale nie tak widoczne jak w niektórych przypadkach. Chciałem żeby Goku się w tym wypadku bardziej wyróżniał, co za tym idzie miał ciekawszy styl włosów. Tak to jest, kiedy różne osoby mają różny styl :d
W twoim przypadku nie jest lepiej XD
Dzięki za radę, zapamiętam ale nie wiem czy się dostosuję.

Dzięki za oceny ;)

430[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 11:13 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No ,no ,no kolejne prace ,kolejne komentarze ,tym razem mój ( tym razem nie bezinteresowny ,mam nadzieję ,że się odwdzięczysz w moim temacie ). Dałem zaznaczenie ,żebyś tego nie przeoczył :D.
No więc włosy pocieniowane jak i te bez cieni ,wyglądają bardzo ładnie. Kształt jak i sposób rozmieszczenia poszczególnych tonów jest "poprawny" (?).Twarz wygląda ładnie ,bez zastrzeżeń. To samo tyczy się koszuli ,na prawdę podoba mi się to zagięcie ,jest wyśmienite. Jeżeli chodzi o rączki ,to raz jeszce mnie zawiodłeś. Czemu tak uporczywie unikasz robienia mięśni ? A propos wersji drugiej ,mam zastrzeżenia do samego kształtu. Ręka jest zbyt owalna ,tzn. wydaje się być dziwnie zgięta - jakby była z gumy. Postaraj się ją nieco wyprostować. jeżeli chodzi o pasko - sznur ,to brakuje mi tej zwisającej części. No ,ale i bez niej praca wygląda bardzo ładnie. Spodnie wykończone bardzo ładnie ,natomiast przy butach ,a raczej jednym ( z naszej lewej strony ) ,brakuje mi trochę jasnego koloru. Mógłbyś go troszkę rozjasnić ,ale to na prawdę szczegół.
Praca bardzo ciekawa ,ładnie wykonana ,niemalże bezbłędnie ( z resztą jak zawsze ).

431[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Gru 15, 2010 11:45 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za oceny.
Sołtys, nie zrezygnowałem z "mroku" na jednej nogawce. Bez tego wygląda o wiele gorzej, sprawdziłem. Ale dziękuję za dobre rady, doceniam to.
Zbir, zastosowałem się do twojej rady dot. mięśni. Czy jest lepiej?

[O-S-W] by Yoh - Page 18 Gokus
Postanowiłem że będę poprawiał do skutku jedną pracę, a następnie wykonam kolejną. Nie ma sensu oceniać i pisać co jest źle w danej pracy, kiedy później stworzę nową, z nowymi błędami, prawda?

432[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 16, 2010 8:49 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Pozwól że ocenię ci Goku ; ).
Na pierwszy rzut oka praca wygląda naprawdę ładnie.Ale zaraz się okaże jak jest na prawdę XD. Włosy (te pocieniowane) wykonane są na prawdę dobrze, pocieniowane przyzwoicie. Cieniowanie twarzy efektywne, ładnie wygląda. Górna część stroju dobrze wygląda, pocieniowana nawet nawet, lekko bym przyciemnił 2 ton. Spodnie jak i ich cieniowanie piękne. Buty naprawdę ładnie zrobiłeś.Nie oceniałem paska rąk itp. bo są wykonane dobrze i nie ma co się rozpisywać.
Ogólnie praca bardzo dobra, prawię bez błędów jak są to jakieś małe.

433[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 16, 2010 10:33 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nowy OPAR'ek, Piccolo. Jak widzicie, wrzucam po dwie pozy. Dlaczego? Proste. Pierwsza poza to normalny "Stand" w pracy, druga poza to poza Custom lub unikalna xd W każdym razie, dzięki drugim pozom od razu poćwiczę skilla.
[O-S-W] by Yoh - Page 18 Opars

Planuję wrzucić wkrótce Base, ale to nie teraz xd Do użytku ogólnego, zobaczy się czy za zgodą czy nie.

I póki co, zwykłe "Stands" poprawiam z poprzednich prac. Piccolo mimo wszystko zmienił się diametralnie w porównaniu do poprzedniej pracy ;d

434[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 17, 2010 3:04 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Przyznam ,że piccolo w pozie " medytacyjnej " wygląda dość ciekawie. Cienie na całej pracy wykonane przyzwoicie ( tzn. dobrze :P ),jedynie rączka wygląda dość dziwnie. Niestety na dobrą sprawę nie umiem tego sprecyzować ,po prostu wygląda nieciekawie. Może pozbyłes się za dużo konturów i to daje taki efekt ,no nie wiem. Także ten biały element na klacie mógłby być wykonany nieco lepiej. Gdybyś go tak nie zaostrzył ,to myślę ,że prezentowałby się nieco lepiej. Jeżeli chodzi o Goku ,to cały czas coś mi przeszkadzają mi mięśnie rąk. Możliwe ,że po prostu się ciebie czepiam ,zostaw może to tak jak jest.

PS Czekam na Twoje base ^^.

KP: 2
/Feli

435[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 17, 2010 6:58 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Ooo Panie Yoshu,słabo xd
Mogę pochwalić Ci pelerynkę bo jest naprawdę ładnie zriobiona,buty bo nic im nei zarzucę no i spodnie ale to już wiesz xd

Za to turban który jest za mały przez co nie mogłeś go pocieniować tak żeby wyglądał porządnie muszę zbesztać co właśnie czynię xd
To samo tyczy się górnej części peleryny,tej pod szyją. Cieniowanie padło.

Głowa... gdzieś widziałem taką u jakiegoś zwierzaka... : d
Cieniowanie też poległo.

Jeszcze dużo pracy przed tobą zanim mnie dogonisz xddd [joke ;* ale i tak jestem lepszy XDD]
Jasne :) To nie jest sarkazm/CT.

Pozdro xd

/Feli

436[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 17, 2010 10:17 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
@Zbir
Właśnie o to chodzi, że zależy mi na tym by wypominano mi błędy. W ten sposób więcej się nauczę, wiedząc co zrobiłem źle ;)

@Sołtys
Przykro mi, ale już dawno Cię przegoniłem. Turbana nie powiększę, próbowałem i mówiłem Ci nawet na ChatBoxie, że po takim zabiegu wygląda jak zielony talib. Górną część peleryny poprawię. To jedyna część twojego posta, która de facto mówi prawdę.

@Topic
Tym razem oddaje w Wasze ręce swoje Base. Jednak, mimo to że je wrzuciłem, raczej nie liczcie na to że będziecie mogli go póki co używać ^^.

[O-S-W] by Yoh - Page 18 Bases

Przypomnę jeszcze raz, że każdą pozę Custom wykonuje od zera, dopiero później wrzucam ją do Base.

Kups, wiedziałem, skleiłem takie same ;s /CT.

437[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 20, 2010 9:03 am

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
No ,no widzę ,że się przygotowałeś na OPAR'y mniejszego kalibru jak Gohan ... ,a myślałem ,że te wszystkie Chaozy i Krillany były Customami :/.
Jeżeli chodzi o babkę ,to niby wygląda dobrze ,ale jak na mój gust zbyt bardzo ( przynajmniej na tym etapie ) przypomina mężczyznę. Może t przez tak samo wyglądającą głowę lub dość ubogie w rozmiar cycuszki ( no właśnie ,nie lepiej je powiększyć ? ). Do Kid i Male base ,nie mam większych zastrzeżeń. Może jedynie za bardzo (mimo wszystko ) nadmuchane spodnie.
Base ładne ,więcej z nimi nie eksperymentuj.

PS Widzę ,że przekonałeś się do tego typu oczu ^^.

KP: 2
/Feli

438[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 20, 2010 10:05 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No ,no widzę ,że się przygotowałeś na OPAR'y mniejszego kalibru jak Gohan ... ,a myślałem ,że te wszystkie Chaozy i Krillany były Customami :/.
Z początku, ale później opracowałem odpowiednie Base. Metoda prób i błędów.. To co napisałeś, poprawię. Dzięki za ocenkę ;) W najbliższym czasie możecie spodziewać się nowej pracy.

439[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 20, 2010 10:44 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Miałem chwilę wolną, postanowiłem że tym razem wezmę się za Vegetę. No cóż.. Wg. mnie nie wyszedł genialnie, ale po to mam Was żebyście wypomnieli mi błędy jakie popełniłem w poprawianiu go. No, a ja oczywiście je poprawię ponownie xd
[O-S-W] by Yoh - Page 18 Opars

Moim zdaniem, Vegeta ma zamknięte oczy jakby "na siłę". Popraw to. :dub: /CT.

440[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 20, 2010 10:59 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
W pozie jak się ten Vegeta opiera, mógłbyś zrobić kawałek buta wystającego z za nogi którą się podpiera o podłogę, i mięśnie na łydach jakieś dziwne, poza tym chyba ok.

441[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 20, 2010 12:21 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
W sumie nie jestem pewien ,czy przy Goku i Piccolo coś poprawiałeś ,więc skomentuje jedynie Vegetę. No może jedynie apropo Piccolo powiem ,że przydałoby się poprawić wygląd jego "uszka" :P.
Tak więc włosy wyglądają w porządku. Nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń. Twarz ładnie wygląda ,jest ok. Na klatce piersiowej moim zdaniem dałeś za dużo jasnego koloru. Oddziel od siebie cyce tym ciemniejszym kolorem ,bo w chwili obecnej tworzą one jedną całość ( a przynajmniej z daleka ). Sam tors wygląda całkiem dobrze ,ale czy nie lepiej byłoby przesunąć troszkę ten jasny kolor bardziej na środek i koło mięśni brzucha dodać trzy jaśniejszse pixele ? Tak tylko piszę ,po prostu przy dwutonowym cieniowaniu mięśnie chwilami są słabo widoczne na ubraniach i nie jestem pewien jak to by wyglądałow innym ustawieniu ... mimo tego w tym momencie jest dobrze. Ręka ładnie wygląda pod względem wykonania cieni ,nie mam większych zastrzeżeń ,natomiast sama dłoń ... coś mi nagle zaczęło w niej przeszkadzać. Coś na co nie zwracałem wczesniej uwagi ,a mianowicie to ,że jest dłuższa nić połowa pozostałej części ręki. Rękawiczka wygląda ok ,chociaż mogłeś się z nią jeszcze troszkę pobawić. Mięśnie ud wyglądają bardzo ładnie ,niżej jest niestety nieco gorzej. Gdybyś same kolano odizolował dokoła ciemniejszym tonem ,a je jamo pokolorował jasnym kolorem i niżej oddzielił łydkę od piszczela dwoma kolorami ,myślę ,że wyglądałby znakomicie. Oczywiście zrobisz jak chcesz :P. Buty wyglądają ok ,mimo tego ,że nieco bym się z nimi pobawił ,tzn dodałbym 3 jaśniejsze pixele pomiędzy częścią złotą ,a tą jasną u góry ... mam nadzieję ,że się skapniesz o co mi chodzi. No a,el w sumie to już moje fanaberie ,więc tą uwagę możesz jak najbardziej pominąć :P.
Jeżeli chdozi o jego drugą pozę ,to brakuje mi tam stopy. Widać ,że opiera się plecami o coś ( moze ścianę ,może jakiś słup ,nie wiem ),więc jeżeli ma tak mocno zgiętą jedną nogę ,to raczej nie będzie jej na siłę trzymał w powietrzu ,prawda ? Ona także powinna się opierać o to coś.

KP: 3
/Feli

442[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 23, 2010 2:14 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
OPAR'y z DBZ poprawię wkrótce, a tymczasem wrzucam coś nowego. Cieniowanie dwu-tonowe, nie lubię trzy-tonowego :D

[O-S-W] by Yoh - Page 18 Fullhollowichigo
Oceniajcie i komentujcie ^^

443[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 23, 2010 2:41 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
[O-S-W] by Yoh - Page 18 Fullhollowichigo

Praca jest dość orginalna, ale nie powiem że jest genialna :P Maska jest bardzo ładna, cieniowanie jest dość skromne gdy się cieniuję 2-tonowo, ale to jest kwestia przyzwyczajenia. No ja wiesz, nie lubię 2-tonowo cieniować, ale u ciebie to dość ładnie wychodzi. Włosy bym trochę poprawił kilkoma pixelami, ale w środku włosów. Żeby te kosmyki byli dłuższe :) Ciało jest dobrze pocieniowanie, nie mam takich wielkich zastrzeżeń, ale by było można poprawić te znaczki, bo wyglądają nie realistycznie. Byś mógł dać więcej średniego koloru, jak cieniujesz 2-tonowo. Spodnie są bardzo fajne, wyglądają ubogo jakoś xD Ale to nie o to chodzi chodzi mi o cieniowanie. Ta kreska na tych spodniach jest fuu.. Byś mógł poprawić kilkoma pixelami średniego tonu co nie? Prawa ręka przedstawia chyba jak trzyma pokrowiec miecza, ale nie jestem pewny. Prawa strona spodni jest dość uboga, wygląda tak jakby bez cieni, ale to można poprawić :P Buty są orginalne, jak ale dość skromnie, można by było poprawić trochę, ale to kwestia czasu. Jak na ciebie to dość słaby opar, niestety ;/ 7/10

2kp

444[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Gru 23, 2010 3:07 pm

Umi

Umi
Wizard
Wizard
Według mnie opar dosyć dobry. Chociaż w sumie jak większość Yosha...
Włosy dobre, podobają mi się z racji, iż jest odpowiedni cień, który dają plecy.
Dalej łeb - maska ładna, dobrze pocieniowana, no niczego się przyczepić nie mogę ;<.
Aaa.. Stroju się przyczepię! ;D - lewa ręka przy konturze jest za mało pocieniowana ; ). Reszta góry jednak dobra. Spodnie, tak samo - za mało cieni przy konturach ;<. Butki dosyć dobre, ale lewy za mało pocieniowany. Thank ;].
Pkt - 8/10 >D.

1kp

445[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 24, 2010 11:56 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Na pierwszy rzut oka wydawał mi się zaebisty, jednak ten pierwszy rzut oka… bywa mylący, po przybliżeniu i dłuższym przyjrzeniu się znalazłem kilka detali, które mogłyby wykładać lepiej.
Głowa, tutaj rogi powinny raczej iść w dół niż w górę, ale mi się tak wydaje, bo w sumie to jakby szły w dół to by zakryły twarz, ogólnie mogą być rogi, kształty dobre, na masce widnieją te paski… moim zdaniem powinny mieć ciemniejszy kolor tak samo jak te na klacie, a ten pasek(na masce) po mojej prawej stronie powinien być mniej widoczny, takie mam wrażenie. Co do zębów nie będę się wypowiadał, bo trudno na takiej małej przestrzeni dobrze do wykonać, i jeszcze powiem o oczach tyle, że lepiej by wyglądały bez tego żółtego, bo w prawdzie on pokazał te żółte oko chyba tylko raz? Włosy za szerokie jak dla mnie, gdyby je trochę zwężyć było by raczej lepiej. Klata raczej dobra, w większości jest zakrywana przez te paski, i dziurę, która według mnie powinna być nieco większa, bo bez przybliżenia ciężko mi było się niej dopatrzeć, ale gdyby była większa pewnie gorzej by wypadły paski na klacie. Te strzępki przy nadgarstkach, kostkach i koło szyi one chyba były czerwonego koloru… i gorzej to widać takim szarym kolorem. Rozdarty ciuszek od spodni shinigami, powinien być nieco ciemniejszy, jak dla mnie lepiej by to wyglądało, a i skoro mowa o rozdartym ciuszku shinigami to powinien mieć też na jednej z rąk resztki tego jego płaszcza. A cieniowanie to ogólnie na całym oparze jest bardzo fajne.

A zapomniałem o mieczyku obok, no jest fajny, może być.

KP(CHRISTMAS): 4
/Feli

446[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 24, 2010 1:33 pm

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
Powiem ci że ten opar średnio ci wyszedł :P. Rogi wyglądają fajnie przy masce i włosach :). Maska też niczego sobie ale nie taka jak rogi :D. Włosy super wyglądają. Na klacie masz tak nawalone, że ja nic nie widzę :(. Mieczyk zwyczajny. O właśnie cienie spodni. Wyglądają dziko, jeżeli on am ten strój Shinigami to te spodnie powinny być przerywane a nie jedna nogawka. Jeszcze bym w tych spodniach dużo pozmieniał. Tak jak powiedział Samerayo, praca wygląda świetnie na pierwszy rzut oka. Niezbyt dobrze ci ten opar wyszedł :P.

Ocenka: 7/10

Gdybyś poprawił te kilka rzeczy by było super :).

447[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 24, 2010 3:35 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Trzeba przyznać ,że Ichigo w formie hollow to dość duże wyzwane ,troszkę szkoda ,że zrobiony w normalnej pozie ,ale zdaję sobie sprawę z tego ,że nawet taki jest trudny do wykonania. Poza tym domyślam się ,że wzorowałeś się na tym :[O-S-W] by Yoh - Page 18 Bleach__Hollow_Ichigo_by_TAKORUone
Jeżeli chodzi o głowę ,to nie wygląda najgorzej. Jedynie rogi radziłbym Ci nieco poprawić ,no i jeszcze jakbyś dodał to wcięcie w szczęce byłoby bardzo dobrze.Jeżeli chodzi o włosy to paradoksalnie miejscami jest za dużo czarnych linii ,a w innych zbyt za dużo się ich pozbyłeś. Mięśnie rąk są dość słabo widoczne ,a na torsie brakuje mi kaloryfera. Ichigo w tej formie był dość mocno przypakowany ,a tutaj bida i nędza pod tym względem. Możliwe ,że za bardzo skupiłeś się na tym czerwonym elemencie zamiast na reszcie "drobiazgów". Poza tym samo ich rozłożenie ( mówię o tyhc czerwonych liniach ,jest odwrotne do tego z obrazka. One idą w góre ,a u Ciebie kierują się one się w dół ,pod rączkę. Sznur przytrzymujący tą spódnicę (?) jest mimo wszystko mało udany. Ona sama zaś mogłaby także być nieco lepiej wykonana. Nieco bardziej postrzępiona. Brakuje mi także tutaj pojedynczych pixeli ,które by wygładzały kontury. Mieczem bym się zajął nieco inaczej aczkolwiek wygląda ok. Nogi są nieco za grube ,a przynajmniej tak mi się zdaje ( i nie mówię tutaj o tym strzępku ubrania ). Stopy wyglądją specyficznie ,aczolwiek moga być.
Zdaje mi się ,że mimo wszystko to zadanie Cię przerosło ,dość dużo błędów ,niedopatrzeń jak na Ciebie.

448[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Gru 24, 2010 7:13 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Zdaje mi się ,że mimo wszystko to zadanie Cię przerosło ,dość dużo błędów ,niedopatrzeń jak na Ciebie.
Możliwe, ale poprawię tą pracę i dzięki za wypomnienie błędów, których jest dość dużo. Wyzwanie oczywiście dość duże, ale cóż.. Taki już jestem. Lubię wyzwania :d

449[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Gru 28, 2010 9:24 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No, w czasie kiedy poprawiam Vasto Lorde Ichigo, kiedy mam na to oczywiście czas, muszę też skupić się na tym by skill mi nie opadł. Ostatnia praca była wrzucana dość dawno, pora więc na coś nowszego.

[O-S-W] by Yoh - Page 18 Opar1
Najbardziej mi zależy na ocenach dot. drugiej pracy, bo mimo wszystko pierwsza to zwykła poza stojąca. Tu nie ma się czym zachwycać. Druga poza to zazwyczaj poza "Custom".

450[O-S-W] by Yoh - Page 18 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Gru 28, 2010 11:37 am

Umi

Umi
Wizard
Wizard
A więc ja jako pierwsza <3.
Włosy nieco przylizane, a dokładniej ich cień troszkę mi się nie podoba, ale ważne, że są podobne do SuperMan;a xd. Pleryna mi się całkowicie podoba, zaś jeśli chodzi o ubranie widzę wyraźnie mięśnie, które mu zrobiłeś i słusznie, bo z tego co pamiętam on ma nadludzką siłę. Szkoda, że nie zrobiłeś go latającego xd. Buty.. no buty jak i majki podobają mi się xD. Ogółem fajnie, bardzo fajnie ;].

/Feli

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 18 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: