Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 28 z 40]

676[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 31, 2011 8:15 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ogółem bardzo podoba mi się cieniowanie, jest na wysokim poziomie. I bardzo ładnie dobierasz kolory. :D Praca mi się podoba, kształt włosów jest zarąbisty xd A okulary to świetny dodatek. Strój jest okey, ładnie się kolory komponują. Chociaż od naszej prawej nie podoba mi sie noga, to znaczy dół tam gdzie łączy się z butem. Wygląda jakby się rozlewała na buta. Peleryna mi trochę nie pasuję, ale pocieniowana jest bardzo dobrze.

KP: 1
/Feli

677[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 10, 2011 8:32 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Nexotsurihalfjinshiform
Credits:
Spoiler:

678[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 10, 2011 11:52 am

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Fajnie zrevampowana postać.
Włosy jak i ich cieniowanie fajne, z resztą jak zwykle.
Bluza, spodnie cały strój też super.
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Beztytuuzmbm
Jedynie dwie rzeczy mi się nie podobają
1. Szrama(czy tam malunek, czy co to jest) na oku jest taki sam jak opaska i to nie zbyt fajne jest.
2. Poskąpiłeś czarnych pikseli na prawej(od naszej stronie) ręce :P .
A tak to mi się podoba. :perfect:

/Feli

679[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 10, 2011 12:14 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ubiór wyszedł ci bardzo ładnie, nie powiem bo mi sie podoba. No ale jak zwykle są jakieś "Ale".
Włosy wyglądają lepiej, jednak ten fiolet mi nie pasuje. Wiem że w oryginalnej pracy tak było, jednak to nie wygląda jakoś olśniewająco. Co do cieniowania i samych konturów to wyglądają okey. Bluza ma dobre cienie, to samo tyczy się tej opaski na ręku jak i rękawicy. Chociaż sama ręka wydaje mi się zbyt przegięta w łuk. W cieniowaniu spodni zmienił bym parę szczegółów, np. trochę bardziej przyciemnił tam po naszym lewo u góry, ale tak poz atymi kilkoma pikselami jet okey. No i tak jak powiedział przedmówca, trochę za bardzo się rozszalałeś z tym brakiem konturów. Wiem, sam tak robię no ale teraz wygląda to dość dziwnie. Ach no i ta "szrama" mi nie pasuje. Wydaje mi sie że powinna być odrobinę cieńsza i dłuższa :: D

Ogólnie praca prezentuje się ładnie, ale jak na razie nie posuwasz się do przodu, a ciągle robisz prace na jednym poziomie. Są one dobre ale nadal można wychwycić kilka szczegółów, które można uznać za błędy.

KP: 2
/Feli

680[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 10, 2011 5:38 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Coś nieco świeższego - powróciłem do starego base. Nowe nie mają tego stylu do którego się przyzwyczaiłem ^^ I łatwiej mi się na nim pracuje.

Ace, the Super Saiya'jin:
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Acen

681[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 10, 2011 6:02 pm

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Dobrze zrobione mięśnie, coś czego u mojego Vedżity brakowało. :(
Włosy również dobre ale przy tym kosmyku przy uchu jednak dodał bym te pare czarne pikseli. AH, EVIL.
Pancerz fajny, ale też tam brakuje tych dwóch, trzech czarnych pixów.
Ręce dobrze zrobione i pocieniowane, rękawice mi się może trochę nie podobają, bo wyglądają tak jakoś bardziej na bokserskie, niż saiyańskie.
I niech ci będzie przy tej prawej ręce (od naszej strony) tu dobrze wygląda brak pikseli czarnych.
Nogi, nie podoba mi się prawa, jej cieniowanie wygląda tak kwadratowo(wiem że to miały być mięśnie, ale tak średnio ci to wyszło).
To chyba wszystko co miałem do powiedzenia. :P

/Feli

682[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Sie 13, 2011 9:39 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Ykmovamp1
Komentarze i oceny mile widziane.

683[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Sie 16, 2011 9:46 am

Aki

Aki
Jounin
Jounin
Z racji tego, że nie mam co robić, ocenię ci go.
Cieniowanie włosów, może być, aczkolwiek jest takie jakieś pospolite w twoich pracach.
Bluzka fajna, w każdym razie lepsza, niż ta ykmowa (bez obrazy Ykmo [O-S-W] by Yoh - Page 28 910585 ).
Podoba mi się w twoich pracach to, że zawsze OPARy mają inny strój, nawet jeśli są podobne to jednak inne są te stroje.
Ale wracając do OPARa.
Buty mi się nie podobają szczególnie lewy(od naszej strony).
Chodzi mi o tą białą część trampka.
Jest taka jakaś za wielka, większa od jego pięści [O-S-W] by Yoh - Page 28 366787.
Co do super saiyana to mi się nie podoba ręka bez bandaża jest taka jakaś przychuda, albo mi się tylko wydaje.
Co nie zmienia faktu, że chciałbym mieć takiego skilla jak ty [O-S-W] by Yoh - Page 28 855108.

/Feli

684[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 22, 2011 8:51 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Yohv2
Komentarze i oceny, mile widziane.

685[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 22, 2011 10:17 am

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Obiecałem wczoraj że ocenię, więc trza ocenić :3
Zaczynając od góry, włosy są wykonane świetnie. Kształtem są bardzo dobre, do tego bezbłędne cieniowanie. Twarz wykonana całkiem ładnie, choć do mnie nadal nie przemawia robienie nosa, oraz szyi, no ale nieważne. Twarz pocieniowana dobrze. Klatka piersiowa wykonana jest całkiem ładnie , pocieniowana świetnie, choć jest trochę za bardzo przypakowana jak dla Yosha. Jego lewa ręka jest dobrze wykonana, cieniowanie mięśni bez zarzutów a i bandaż jest ładnym dodatkiem. Pasek, zwykły, bez jakiś większych błędów. Spodnie fajne, pocieniowane bardzo ładnie choć nie podobają mi się te 3 piksele na jego prawej nodze, mam nadzieję że wiesz , o które mi chodzi. Buty ładne. Górna część ubioru również fajnie wykonana, cieniowanie trzyma poziom, choć w 3 oparze kamizelka mogłaby być innego koloru.
Ogólnie wykonanie wipa bardzo dobre, choć nie przypomina już starego Yoha. Tylko powiedz czemu on się świeci na biało XD ?

Zapraszam do mnie ^^

/Feli

686[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Sie 22, 2011 12:31 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Ogółem cieniowanie mi się podoba i całość też nie jest zła ale wydaje mi się on strasznie nabity. Takie wrażenie mam gdy jest bez kurtki. W kurtce wygląda już całkiem okey. Cieniowanie klaty i ukazanie mięśni jest całkowicie okey. Nawet mi się podobają włosy ! Są takie inne niż wszystkie :: D Bandaże ładnie się komponują z całością. Koszulka pocieniowana lepiej niż ta którą pokazywałeś w SOS Brigade. Kurtka jest bardzo ładna i podoba mi się cieniowanie. Nie jest taka opinająca. Cienie spodni jest całkiem. Chociaż wolałem ten twój stary styl cieniowania spodni. Nie mówię że ten jest zły, ale jednak tamten mnie bardziej przekonywał. Buty jak to buty są okey.

/Feli

687[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 24, 2011 1:31 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Bloodyseeker
Bloody Seeker Revamp

Komentarze lub ocenki, mile widziane.

688[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 24, 2011 9:17 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Olać Bloody Seekera, nie będę czekał na to aż ocenicie xP

[O-S-W] by Yoh - Page 28 Roukaioshin

Wzór:
https://2img.net/r/ihimizer/img6/6826/18028247.png
https://2img.net/r/ihimizer/img651/5374/35600900.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img703/693/64371085.png

Komentarze i ocenki mile widziane.

689[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 24, 2011 9:20 am

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
Bardzo dobry kontrast kolorów. Świetnie odwzorowany, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego dałeś tą białą otoczkę, wokół jego ciała (?). Włosy dość dobre, ale mam zastrzeżenia co do twarzy. Wygląda, jakby oparek miał minę ala "-.-", a przecież tenże "bóg" takowej nie miał : ) Chyba, że to tylko ja to widzę. W każdym razie jesteś chyba najlepszym oparatorem na forum.

/Feli

690[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 24, 2011 9:31 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
jakby oparek miał minę ala "-.-"
To bardzo możliwe, poprawię tą minę. Wcześniej próbowałem czegoś nieco innego, ale oczy były zbyt szeroko otwarte - widzę że jednak było to tak czy siak lepszym rozwiązaniem niż coś takiego ; )

W każdym razie jesteś chyba najlepszym oparatorem na forum.
Dziękuję, ale nie przesadzaj.
Sezu też wspominał ostatnio że coś tam zrobi. Jest jeszcze Zbir i Shine - są lepsi ode mnie, póki co schodzę na drugi plan ale nie martwię się tym : ) W każdym razie, dzięki za krótki komentarz - poprawię to o czym wspomniałeś bowiem raczej się nie mylisz - odnoszę podobne wrażenie co do tej miny.

691[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 24, 2011 8:24 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Kaioshin'a krótko i zwięźle oceniłem na Vortexie ,więc pozwolisz ,że wypowiem się na temat tego revampa ,mój drogi ;*.
Tak więc włosy wyglądają zdecydowanie lepiej ,pocieniowane są ładnie ,większych błędów nie widzę. Twarz jest także dobrze wykonana - podoba mi się mimika jego twarzy ... to samo co z Shin'em.
Kurtka jest ładna ,aczkolwiek nieco pozmieniałeś tutaj ... ,dodałeś podkoszulek czerwony i uciąłeś wcześniej wspomnianą kurtkę ... ,teraz wygląda zdecydowanie ciekawiej. Mięśnie na ręku wykonane naprawdę przyzwoicie - ładnie podkreślone ,tak aby kazdy je widział. Spodnie także wyglądają bardzo fajnie ,a pasek jest o niebo ładniejszy niz w oryginale. Jedynie ten lewy but wygląda dziwnie ... jakaś wysoka ta podeszwa jak dla mnie.
Praca bardzo fajna ,większych uwag nie mam ,nie bedę się przyczepiał do byle detalu.

/Feli

692[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 31, 2011 7:45 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za komentarz, Zbirku.
A teraz coś odświeżającego - nie zrezygnowałem ze starych wersji Yoha - ba! Opierając się na ich wyglądzie, stworzyłem alternatywne wersje Yoha Atsuko, które przydadzą mi się do opowiadania.

[O-S-W] by Yoh - Page 28 Yohv2

Komentarze i oceny, mile widziane.

693[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Sie 31, 2011 8:47 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Kolejny Yoh... człowieku... lecz się.

Fryz numer 1 i 2 są spoko reszta ssie.

694[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 01, 2011 9:54 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kolejny Yoh... człowieku... lecz się.
🤦
A Ty naucz się czytać ze zrozumieniem - to przydatna umiejętność na tym forum.
[...]stworzyłem alternatywne wersje Yoha Atsuko, które przydadzą mi się do opowiadania.

695[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 01, 2011 11:19 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Nie chciało mi się czytać jak tylko zobaczyłem Yohy...

696[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Wrz 01, 2011 3:54 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nie chciało mi się czytać jak tylko zobaczyłem Yohy...
Na przyszłość więc przeczytaj również to co napisałem, a nie patrz na obrazki - bowiem nie wyjdziesz na tym dobrze.
To nie są żadne nowe Yohy, a kilka alternatywnych wcieleń jednej postaci które przydadzą mi się w opowiadaniu, nad jakim mam wkrótce zamiar zacząć prace.

697[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Wrz 21, 2011 8:23 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dosyć dawno nic nie wrzucałem; wybaczcie. Przez pracę mam mniej czasu na LSW niż początkowo przypuszczałem. Postaram się jednak co jakiś czas, wrzucić jakąś pracę.

Jose Santiago:
[O-S-W] by Yoh - Page 28 Josesantiago

Dodatki to kostury; każdy z nich ma inne właściwości. Wykonałem je tak jak wykonałem, ponieważ tak mają wyglądać; nie inaczej; lepiej lub gorzej.

698[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Wrz 21, 2011 6:48 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Włosy, kształtem wydają się znajome... no, ale to chyba dla tego, że wiele już rodzai włosów widziałem, no ale pomijając kształt, cienie jak zwykle ładne. Jedyne do czego bym się przyczepił to te dwa opadające kosmyki, jakieś takie "inne" są. Twarz ma dobre cienie, widzę, że dorabiasz nosy swoim pracą, mi tam się średnio chce, dziwnie wyglądają xd, ale w sumie bez nosa jeszcze dziwniej.
Teraz czas na ciuszek, i tu powiem, łał. Wygląda całkiem... nie wiem czy odpowiednie słowo dobrałem, ale wygląda... unikalne? Chyba 1 raz widzę taki strój, nie tyle co 1 raz widzę co wygląda na tyle śmiesznie że mi się podoba. Cieniowanie w większości jest git, tylko w okolicy żeber, zrobiłeś jakieś dziwaczne kreski, chyba zbędne, ale aż tak to raczej nie przeszkadzają.
No i jeszcze ręka, nie mogę się przekonać do tej twojej ręki, wygląda nieco jak udko kurczaka xd, poza tym to nieco mi nie pasuje do reszty ciuszka.
Peleryna czy włosy? oto jest pytanie... obstawiam, że to peleryna. Wygląda przyzwoicie. Spodnie mogą być, buty także podobnie jak i kostury, ogólnie opar jest dobry, jak to zazwyczaj w twoim przypadku.

Btw. te kostury... jeden z nich ma moc zażygiwania tęczą?

/Yoh

699[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 03, 2011 2:43 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nudziło mi się, więc postanowiłem sobie zrobić jakiegoś OPAR'a.

[O-S-W] by Yoh - Page 28 Gokusan

700[O-S-W] by Yoh - Page 28 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Paź 03, 2011 8:18 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Znowu Goku? xd Wygląda całkiem spoko, piszę ogólnie bo nie chce mi się rozpisywać i na siłę szukać jakiś pojebanych mini błędów, ogółem prezentuje się spoko.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 28 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: