Włosy, kształtem wydają się znajome... no, ale to chyba dla tego, że wiele już rodzai włosów widziałem, no ale pomijając kształt, cienie jak zwykle ładne. Jedyne do czego bym się przyczepił to te dwa opadające kosmyki, jakieś takie "inne" są. Twarz ma dobre cienie, widzę, że dorabiasz nosy swoim pracą, mi tam się średnio chce, dziwnie wyglądają xd, ale w sumie bez nosa jeszcze dziwniej.
Teraz czas na ciuszek, i tu powiem, łał. Wygląda całkiem... nie wiem czy odpowiednie słowo dobrałem, ale wygląda... unikalne? Chyba 1 raz widzę taki strój, nie tyle co 1 raz widzę co wygląda na tyle śmiesznie że mi się podoba. Cieniowanie w większości jest git, tylko w okolicy żeber, zrobiłeś jakieś dziwaczne kreski, chyba zbędne, ale aż tak to raczej nie przeszkadzają.
No i jeszcze ręka, nie mogę się przekonać do tej twojej ręki, wygląda nieco jak udko kurczaka xd, poza tym to nieco mi nie pasuje do reszty ciuszka.
Peleryna czy włosy? oto jest pytanie... obstawiam, że to peleryna. Wygląda przyzwoicie. Spodnie mogą być, buty także podobnie jak i kostury, ogólnie opar jest dobry, jak to zazwyczaj w twoim przypadku.
Btw. te kostury... jeden z nich ma moc zażygiwania tęczą?