W sumie, jak myślę nad zrobieniem OPAR'a, cały czas mam w głowie tego debila - testuję na nim większość modyfikacji base bo ma dosyć prosty strój; jedynie z włosami są zawsze problemy, ale olać xdZnowu Goku? xd
Dzięki za komentarz.
W sumie, jak myślę nad zrobieniem OPAR'a, cały czas mam w głowie tego debila - testuję na nim większość modyfikacji base bo ma dosyć prosty strój; jedynie z włosami są zawsze problemy, ale olać xdZnowu Goku? xd
KP: 3 /Yoh |
KP: 2 /Yoh |
KP: 2 /Feli |
Mi ten efekt się podoba - głowa może wyglądać na zbyt dużą, ale nie wygląda to tak źle jakby mogło wyglądać, gdybym wykonał całość nieco inaczej. Taki efekt bardzo mi przypada do gustu.Wynika to pewnie z rozmiarów jej głowy ,którą zdecydowanie powiększyłeś poprzez zmianę jej podbródka.
W pierwszym przypadku... Cóż, tu musiałem brać pod uwagę ilość przebytych z Yohem treningów; mimo że to kobieta, u tych także masa mięśniowa troszkę się zwiększa po masie treningów fizycznych.Dodatkowo jej ręka odejmuje jej kobiecości ( podobnie jak rozmiary głowy ). Jak na mój gust ,to nieco za bardzo odstaje od reszty ciała ...
Nie musi być piękna, ważne by prezentowała się względnie dobrze - mi to wystarcza : )dodatkowo ta odkryta część jej torsu wygląda nie za pięknie
KP: 1 /Feli |
KP: 3 /Feli |
Pozwolenia na tym forum: