Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 34 z 40]

826[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 22, 2012 4:21 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Pierwsze wrażenie: MEGA! Naprawdę obie prace są b.ładnie wykonane. (chodzi o te dwa z lewej).
Teraz serio, obie prace są dobrze wykonane, a zmiana ogromna, widać postępy i to jak na dłoni. Najbardziej razi mnie paleta, najciemniejszy odcień jest po prostu za ciemny, mogłeś go rozjaśnić chociażby w małym stopniu...Rogi, wg. mnie są proporcjonalne, do reszty. Cała praca jest dobrze wykonana, jedyne co to ta paleta kolorów, naprawdę nie wiem do czego się tu przyczepić.
Reasumując, demony trzymają poziom, ale nic specjalnego, popraw kolory i będzie b. dobrze.

/1KP
/@Yoh

827[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 22, 2012 4:57 pm

Template

Template
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Ciekawe były twoje pierwsze prace, bo zasadniczo większość jak zaczynało tworzyło jaką bardziej "ludzką postać".

CAIN BROTHERS

Ta nietypowość jest tu jak najbardziej na plus. Niebieski bardzo mi się podoba. Fajnie oddałeś efekt podartych spodni. Kolejną dziwną rzeczą jest to że pod pasa w dół mają inny kolor, ale wygląda to dosyć zabawnie. Każdy szczegół z największą starannością. Rogi wyszły znakomicie co jest kolejnym plusem, ponieważ nie zawszę wychodzą. Najlepiej się komponują na czerwonym bliźniaku. Stopy tylko są podobne do tych co miał Freeza, ale to nie przeszkadza. Czekam na kolejną pracę.

828[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 30, 2012 12:28 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Sosiacharproject6
Komentarze mile widziane.

829[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 30, 2012 7:16 pm

Katayachi

Katayachi
Logia User
Logia User
Nie znam się za bardzo na OSW lecz postaram się ocenić z mojego zielonego punktu widzenia :).
Ogólnie bardzo dobrze wykonany każdy szczegół w każdym Oparku. Choć jak dla mnie śmieszne są buty niby tak ucięte.
Twoje prace stoją na wysokim poziomie , własne base - pięknie pozazdrościć.
Rozwijaj się jak najlepiej , dobrze Ci to wychodzi. Oczywiście PixelArt też nie zostawiaj : )

/1KP
/@Yoh

830[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 30, 2012 9:25 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Nowe pracy wyglądają całkiem ciekawie ,głównie mam na myśli te męskie łopaty ,bo dziewki wyglądają w dalszym ciągu dość męsko ...
Szczególnie przypadł mi do gustu Yoszaka w formie Vasto Lorde ,czy np. ten czerwony typ z żółtą obwódką. Całkiem ciekawe prace ,choć fajnie by b yło zobaczyć coś może z Anime ,jakichś filmów ,czy gier. Tak ,czy siak dobra robota ;p

/1KP
/@Yoh

831[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Cze 30, 2012 10:17 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nowe pracy wyglądają całkiem ciekawie ,głównie mam na myśli te męskie łopaty ,bo dziewki wyglądają w dalszym ciągu dość męsko ...
Szczegóły :d Nie chce mi się już bawić z kobiecym base, zwłaszcza, że aktualne, pomimo kilku niedociągnięć, mi się bardzo podoba. I dobrze się na nim pracuje, a to najważniejsze.

Szczególnie przypadł mi do gustu Yoszaka w formie Vasto Lorde ,czy np. ten czerwony typ z żółtą obwódką. Całkiem ciekawe prace ,choć fajnie by b yło zobaczyć coś może z Anime ,jakichś filmów ,czy gier. Tak ,czy siak dobra robota ;p
Dzięki. Co do gier, filmów czy serii anime - zobaczymy. Jak skończę ten "Characters Projects" do Interdimensional Adventures to zapewne zabiorę się za jakieś OPAR'y z anime. Tak czy siak będą potrzebne, ale nie jeszcze nie teraz ; )

Ogólnie bardzo dobrze wykonany każdy szczegół w każdym Oparku. Choć jak dla mnie śmieszne są buty niby tak ucięte.
Twoje prace stoją na wysokim poziomie , własne base - pięknie pozazdrościć.
Przyzwyczajenie i styl ; )

Dzięki za komentarze, chłopaki. Być może, wkrótce wrzucę coś nowego - ale się zobaczy.

832[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 01, 2012 10:16 am

Jr Vegeta

Earthling
Earthling
Nie znam się na tym za bardzo ale się wypowiem pozytywnie, podoba mi się to mało powiedziane jest to genialny dla mego oka zrobione, widziałem wcześniejszych twoich prac i porównałem to te są już lepsiejsze, oby było ich więcej i czekam na następne twoje doskonałe prace.

833[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 09, 2012 4:47 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Świeżo z Painta! xd
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Yohxd

Credits:
Spoiler:

834[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 14, 2012 1:17 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Songokulswr
Komentarze, mile widziane.

835[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 15, 2012 6:53 pm

Saske

Saske
Zoan User
Zoan User
Opar miły dla oka, podoba mi się poza. Nie podoba mi się cieniowanie tułowia, jest trochę taki zniekształcony. Wygląda to tak, że Goku jest trochę za gruby, postarałbym się usunąć parę pikseli i jakoś to odrobinę ścisnąć, bo wydaję mi się jakby Goku był za gruby. Hmm, może to wina pozy? Nie wiem. Włosy standardowe jak na Gaku, po prostu dobre. Nie podoba mi się prawa ręka, coś jak te brzucho, tylko jest odwrotnie. Ręka jest strasznie chuda. Dodałbym chociaż jeden pikselek. Cieniowanie dolnej części stroju też jest bardzo dobre, podoba mi się. Nogi są genialnie zrobione, nie za chude nie za grube oraz są pięknie wyróżnione mięśnie co bardzo mi się podoba. Butki spoko, dobrze zrobione.

Całość jest bardzo miła dla oka, dobre(standardowe) kolory na strój Goku. Wszystko jest jak najbardziej OK. Tylko ja bym ci sugerował robić coś innego, bo Goku chyba ze 100 razy go robiłeś i strasznie wyglądają podobnie, tak jakby ci skill spadł. No cóż to na tyle.

KP: 2
/Feli

836[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lip 15, 2012 9:53 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Jego włosy zdają się być zdecydowanie za duże ( może po zmniejszeniu tego górnego kosmyka prezentowałyby się nieco lepiej ,bo to właśnie on zwraca uwagę najbardziej). Rączki wyglądają na ekremalnie małe w stosunku do torsu. Pogrb ręce - albo je zostaw takie jak są teraz - i zmniejsz rozmiaru torsu. Jest za szeroki. Przez to Goku wygląda na grubego. Co do samych nogawek spodni ,to szczerze mówiąc niespecjalnie mi podpadły. Słabe kształty ,a samo cieniowanie nic specjalnego jeżeli mam być szczery :/.
Lepiej weź się następnym razem za OPAR'a na poważnie ,bo nie wierzę w tak duży spadek formy. To kwestia lenistwa.

/Feli

837[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 16, 2012 9:03 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Lepiej weź się następnym razem za OPAR'a na poważnie ,bo nie wierzę w tak duży spadek formy. To kwestia lenistwa.
W żadnym wypadku nie motywujesz mnie do dalszego tworzenia. Szczerze powiedziawszy, poświęciłem na wykonanie tej pracy trochę czasu, bo zaniedbałem się w tworzeniu 'custom pose'. Cieniowanie nogawek i ich proporcje to dla mnie całkiem dobra robota, nie mam pojęcia dlaczego uważasz, że to nic specjalnego.

838[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 16, 2012 11:24 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Wybacz ,ale jak na mój gust wyglądają słabo. Te nogawki przypominają mi mojego pierwszego Gohana w pozie stojącej. Jak go zrobiłem myślałem ,że jest zajebisty. Po tygodniu byłem nastawiony do niego w neutralny sposób ,a jak natknąłem się na niego po miesiącu ,to pomyślałem sobie coś w stly: " Boże ... i ja to ludziom pokazałem ? Wstyd ,trzeba tą maszkarę gdzieś szybko schować". Mimo ,że nie w takim stopniu to z większością moich prac mam opóźniony zapłon a propos popełnionych błędów. Mam nadzieję ,że za jakiś czas zorientujesz się jak nienaturalnie ( jak na spodnie ) wyglądają te u Twojego Goku.
Mam nadzieję ,że co do uwag odnośnie rąk i zbyt wielkiego torsu się zgadzasz ,jak nie to trudno ;P

839[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 16, 2012 11:31 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Mam nadzieję ,że co do uwag odnośnie rąk i zbyt wielkiego torsu się zgadzasz ,jak nie to trudno ;P
O tym, to każdy wspomina i sam po chwili dostrzegłem "dziwaczność" całej postaci w tej kwestii.

Praca, może rzeczywiście nie zachwyca, ale cholernie dawno nie tworzyłem 'custome pose' w przeciwieństwie do zwykłych OPAR'ów na baze w pozycji stojącej. Skill opadł i różnica jest widoczna - wszak, nawet inaczej postrzegam pewne błędy.

W każdym razie, dzięki za komentarz ; )

840[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Lip 19, 2012 11:27 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Songokuk
CREDITS:
• Angryboy
• Jay Ibero, Majin Aussie, Grim, Bonzai, Son Goharotto

[O-S-W] by Yoh - Page 34 Daikai
Give credit to me (Yoh92) if use any way.

841[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lip 20, 2012 7:02 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Goku wygląda teraz o niebo lepiej ,to fakt. Jeżeli chodzi o Kaio ... nie wygląda już tak dobrze. Gdy na niego spojrzałem poczułem się tak jakbym cofnął się w czasie i patrzył ( ał ? ) na jedną z Twoich starych prac. Głównie chyba ze względu na nadmiar czarnych konturów wewnątrz pracy i dziwne wykonanie czerwnonych elementów. Generalnie całe wykonanie pracy jest niespecjalnie ciekawe. Osobiście w momencie kiedy zobaczyłem tą pracę pomyślałem sobie ,że specjalnie zrobiłeś słabszego OPAR'a ,żeby dać szanse innym ,ale mogę się mylić - jeżeli tak wyprowadź mnie z błędu.
Jest jednak w tym OPARze coś co bardzo mi się podoba ,a mianowicie fakt ,że jest rzeczywiście podobny do oryginału. To zasługuje na wielki plus ,bo często ciężko o to w stylu LSW.

842[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lip 21, 2012 7:45 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Osobiście w momencie kiedy zobaczyłem tą pracę pomyślałem sobie ,że specjalnie zrobiłeś słabszego OPAR'a ,żeby dać szanse innym ,ale mogę się mylić - jeżeli tak wyprowadź mnie z błędu.
Zawsze mogę to poprawić. Jeżeli chodzi o robienie pracy - z jednej strony się do tego przyłożyłem, z drugiej wszystko tworzyłem na szybko bo myślałem, że Feli dostał trochę więcej prac, niż tylko moja.

843[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 23, 2012 11:41 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Nowe wersje mojego base.
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Basedv

844[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 23, 2012 11:46 am

Future Bardock

Future Bardock
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Facet jest zbyt umięśniony, a tak jest ok. Nie mogę na siłę więcej napisać. 9/10.

845[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 23, 2012 11:54 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Tak króciutko, wymienię tylko co mi się rzuciło w oczy, bo nie mam weny :P.
Babka ma zbyt duże/okrągłe (jej) lewe udo. Generalnie cała ta lewa noga jest strasznie nienaturalnie wygięta, jakby była złamana.
U faceta ta szyja tworzy efekt żyrafy. W sensie, że wydaje się być za długa. U pana bez spodni podobnie jak u babki, choć ta noga wygląda troszkę lepiej. Ponadto średnio mi się podobają te wszystkie chude kończyny, na których ciężko zaznaczyć jakiekolwiek zarysy mięśni i które sztucznie odstają od szerokiej klaty.
To by było na tyle :P. Podsumowując, praca oczywiście na dobrym poziomie, ale ma w sobie pewne rzeczy, które wg mnie mógłbyś zrobić lepiej, bo tak nie wyglądają najkorzystniej.
Pzdr.

/2KP
/@Yoh

846[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lip 25, 2012 9:44 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dobra, tym razem mam dla Was coś "świeższego", jeżeli chodzi o pomysł. Pracę będę pewnie poprawiał, ale na razie nie jest chyba aż tak źle - zresztą, sami oceńcie.
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Themasky

Z nudów, poprawiłem również cienie starego Yoha. Tutaj raczej chodzi mi o krótki komentarz, czy cieniowanie stoi na w miarę wysokim poziomie xd
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Yohshadingrevamp

847[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Lip 25, 2012 9:57 am

Jata

Jata
Moderator
Moderator
Hah, zabawne jest to, że często jak robiłem coś związanego z Jokerem, przychodził mi na myśl też Maska. Ale ostatecznie nic nie robiłem z pomysłem xd.
Generalnie, idea jest bardzo fajna, wykonanie również świetne. Muszę przyznać, że bardzo mi przypadł do gustu. Dobra głowa, fajnie wyszedł Ci uśmieszek, może te ciemne piksele nad jego prawym okiem są zbędne. Ta szyja nawet nie przeszkadza. Ręce nadal mogłyby być ciut większe, ale również w tej pracy nie rzuca się to w oczy. Dałeś mocny kontrast najjaśniejszego żółtego odcienia, co daje fajny efekt, choć z drugiej strony "zacieniona" część postaci wydaje się może zbyt ciemna xd. Masło maślane xd.
Choć może trochę się czepiam, praca na prawdę w moim guście i pomimo tych prób wskazania jakichś błędów - duży like.
Oby więcej takich!

A teraz Yoh.
Ok, spójrz na starego Yoha, teraz na nowego, znów na starego, a teraz na Maskę. I znów spójrz na nowego. Co widzisz? Widzisz blade cienie, które trochę psują efekt. W zasadzie tylko na włosach są dobre odcienie. Ze strony technicznej - nie przyglądam się dokładnie, ale raczej jest ok.

/3KP
/@Yoh

848[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Lip 26, 2012 3:35 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 34 Sosiabase

849[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Lip 26, 2012 7:51 am

Zigur

Zigur
Third Child
Third Child
Na O-S-W znam się jak druid na stolarce ale i tak skomentuję ;) Moim skromnym zdaniem Base'y są ciutek za szerokie w barach, o ile u faceta to nie przeszkadza to u laski wygląda trochę dziwnie. Laska ogólnie ma jakąś dziwną budowę ciała, chodzi mi głównie o tą bardziej oddaloną nogę. Ma też dziwny wyraz twarzy, popraw to troszeczkę bo aktualnie wygląda jakby miała wytrzeszcz. Btw. światło na jej piersiach i brzuchu układają się w twarz ptaka - Pareidolia robi swoje...

Ogólnie jest dobrze ;)
Ode mnie masz:
8/10 za kolesia
7/10 za laskę

/1KP
/@Yoh

850[O-S-W] by Yoh - Page 34 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lip 30, 2012 6:36 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Maska wygląda całkiem ciekawie. Co prawda w pierwszej chili myślałem ,że to Nameczanin ,ale po powiększeniu pracy mile się zaskoczyłem :).
Twarz wygląda bezbłędnie ,naprawdę wykonałeś ją elegancko. Co do reszty ciała ,to miałbym nieco zastrzeżeń. Moim zdaniem użyłeś zbyt dużo średniego odcienia ,nieco mi to przypomina styl tworzenia prac Sharka. Generalnie cieniowanie wykonałbym inaczej. Również nie ograniczałbym się do Base ,ale stworzył bym całą postać na nowo - zdaje mi się ,że maska była nieco bardziej chuda.
Tak czy siak praca ciekawa ,zasłużony OT jak najbardziej.
Co do base to nie chce mi się rozpisywać ,odniosę się nieco jedynie do damskiego base. No właśnie ,ono powinno być bardziej kobiece. Zdaje się ,że odchudziłeś jej nogi - to dobrze - ,ale brakuje mi tu zmiany rozmiaru barków i piersi. Obie winny być mniejsze. Dodatkowo głowa - albo zmienisz kształt twarzy i dostosujesz oczy usta i nos do niej na nowo ,albo usuniesz zarówno usta jak i nos. Kolorowe usta nie dadzą jej kobiecości ,musisz pobawić się z kształtem twarzy lub jej mimiką.

/Feli

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 34 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: