Zwycięzca OADS.
Give credit to me (Yoh92) if used any way.
Komentarze mile widziane.
Give credit to me (Yoh92) if used any way.
Komentarze mile widziane.
KP: 3 /Feli |
Cryptik18 napisał:Niestety twój revamp Maximus'a (jak dla mnie) Ci się nie udał. Revamp kształt włosów ma lepszy, ale wersja pierwsza ma lepiej pocieniowane. Twarz w 1 wersji jest gorsza w revampie zrobiłeś przynajmniej jakąś twarz. Ubranie i jego cieniowanie jest lepsze w Maximusie po lewej; to, że jest wzięte z base i zrobiony recolor to nie znaczy, że jest gorsze.
Ps. nie wiem dlaczego w revampie uciąłeś czarną kreskę w podeszwie, dla mnie z czarną kreską wygląda lepiej.
KP: 2 /Feli |
KP: 1 /Feli |
W tym przypadku, efekt jest zamierzony. Zawsze robię lewą rękę trochę (max. 2px) wyżej niż prawą. Wydaje mi się wtedy, że postać stoi/siedzi pod odpowiednim kątem.No i ewentualnie mógłbyś poprawić trochę lewą rękę bo mi się wydaje jak by miało ją trochę wyżej niż prawą.
Kiedy już o tym wspomniałeś, rzeczywiście to prosty błąd, który rzuca się w oczy. Być może trochę za bardzo pośpieszyłem się z wykonaniem tej pracy, dlatego umknęły mi tak proste niedociągnięcia.Drugą rzeczą która nie za bardzo mi się podoba to prawa noga dziecka, na pierwszy rzut oka w ogóle jej nie przypomina,ja bym troszkę tą nogę przesunął tak aby wyglądała jak by była pod kątem, być może do tego wystarczy jeden pxl,pokombinuj.
Dobry pomysł, aczkolwiek nie wiem czy to tak wiele zmieni. Sama zmiana nie będzie aż tak ogromna jak Ci się wydaje. Spróbuję jeszcze się pobawić z cieniowaniem, chociaż trudno odróżnić niemowlaka dziewczynkę od chłopca, nie widząc... siusiaka xd W każdym razie, pomyślę nad tym jak bardziej uwidocznić różnicę płci. Dzięki.[...] mogłeś dziewczynce dać jaśniejszą barwę oczu bądź zmienić ją na np. kolor różowy.
Pozwolenia na tym forum: