Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 33 z 40]

801[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Kwi 24, 2012 11:48 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Zwycięzca OADS.
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Oads
Give credit to me (Yoh92) if used any way.

Komentarze mile widziane.

802[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Kwi 27, 2012 7:25 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Biedny Yoh bez ocenek. :(

Zacznijmy od kostiumów Yoha, lubię czasami takie wariacje, ale bez wielkiej przesady. Jedyne zastrzeżenia mam do cieniowania koszulki, szczególnie jej dołu.

Co do babek - są zdecydowanie za niskie, ja rozumiem, że LSW to 'karykatury' i nie mają idealnych proporcji ciała, ale ten łeb to chyba 1/3 całego ciała! Zdecydowanie za niskie, zbyt wielkie łby. Nie podobają mi się też włoski. :( Jakoś za mało tych kosmyków, a reszta to te obszerne.

Co do gościów to muszę pochwalić za dużą różnorodność fryzur. Gorzej już z odcieniami, a raczej samym kolorem - za dużo brunetów. Pomijając różowego pana, przy którym chyba zdecydowanie było najmniej roboty. Patrząc na te opary dłużej odczuwam monotonię - coś nowego, tyle że ubrane inaczej. Chyba wiesz co mam na myśli...

Do ostatniego rzędu - znowu babek to chyba powtarzam to co w 3 'akapicie'. Przy majin'ce chyba najmniej roboty, lekko przerobiony czułek, dodatkowy piksel przy oku i to wszystko.

Za to pochwalę cię bardzo za koszykarza. Trafiłeś w mój gust idealnie, fajna poza i schludnie to wygląda. Cieniowanie nie przesadzone - git! Nawet czuję tą dynamikę w tej pozie, gdy kozłujesz piłkę i balansujesz ciałem - to wszystko oddają zaje*iście położone nogi. Jedyne wady to chyba dwie łapy, rozumiesz - kształty nie tak. Szczególnie ta ręka, którą kozłuje nasz LSW'owy biały Kobe Bryant.

KP: 3
/Feli

803[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 28, 2012 2:38 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Szajn, dzięki za ocenkę ; )

[REVAMP] Maximus
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Revampmaximus

@Postać jest mi potrzebna na PBF'a - zresztą nie tylko ona xd

804[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Kwi 28, 2012 11:43 am

Cryptik18

Zbanowany
Zbanowany
Niestety twój revamp Maximus'a (jak dla mnie) Ci się nie udał. Revamp kształt włosów ma lepszy, ale wersja pierwsza ma lepiej pocieniowane. Twarz w 1 wersji jest gorsza w revampie zrobiłeś przynajmniej jakąś twarz. Ubranie i jego cieniowanie jest lepsze w Maximusie po lewej; to, że jest wzięte z base i zrobiony recolor to nie znaczy, że jest gorsze.
Ps. nie wiem dlaczego w revampie uciąłeś czarną kreskę w podeszwie, dla mnie z czarną kreską wygląda lepiej.

805[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Kwi 29, 2012 12:28 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Cryptik18 napisał:Niestety twój revamp Maximus'a (jak dla mnie) Ci się nie udał. Revamp kształt włosów ma lepszy, ale wersja pierwsza ma lepiej pocieniowane. Twarz w 1 wersji jest gorsza w revampie zrobiłeś przynajmniej jakąś twarz. Ubranie i jego cieniowanie jest lepsze w Maximusie po lewej; to, że jest wzięte z base i zrobiony recolor to nie znaczy, że jest gorsze.
Ps. nie wiem dlaczego w revampie uciąłeś czarną kreskę w podeszwie, dla mnie z czarną kreską wygląda lepiej.
🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦

Włosy od razu rzucają się w oczy i jako jedyne z ostatnich przypadły mi do gustu. Zarzuty i kontrowersję budzi bezrękawnik i jego cieniowanie, dawno nie widziałem tak słabego cieniowania w twoim wykonaniu. Jednak najbardziej dobija jego prawa noga(nasza lewa), która jest dosyć nienaturalnie krzywa(imo). No chyba, że revampowałeś całego opara, w tym jego krzywe nogi...

Drugi raz pisze ten post -.-, jefana mozila.

Ciekawe jakby wyszedł ci revamp mojego starego W.I.P'a ;>. Jeszcze nawet mam jakieś 80% skończonego sprita! Hard włoski c'nie? https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/526/starynakurwix.png/

KP: 2
/Feli

806[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sro Maj 02, 2012 7:15 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Yohtsuruko

807[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 03, 2012 7:07 am

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Muszę ci się odpłacić, za tamte ocenki :)

Revamp:
Nie wiem o co chodzi dla Cryptika, ale dla mnie w twoim revampie to wszystko lepsze od oryginału. Włoski ma lepsze i lepiej pocieniowane, Cryptik ty się w ogóle chyba nie przyglądałeś tej postaci. I cienie na moim są gorsze od Yohowych, na pierwszy rzut oka to widać. Uniform ogólnie fajnie zrobiony i pocieniowany. Buty bardzo mi się podobają, bo jak spojrzę na te swoje to śmiać mi się chce :D. W revampie nie podoba mi się tylko to, że jest niższy od oryginału, jakby był taki sam wzrost byłoby dużo lepiej.

Koksu :) :
W tym Oparze czy Wipie najbardziej podobają mi się włoski, we wszystkich formach.
Normal - zacznijmy od ubrania, jest bardzo fajne, takie normalne i to jest najlepsze. Wojownik powinien w pakerce być :). Spodnie fajnie pocieniowane jak i bluzka, bo nie ma na niej nawalone cieni, tylko tyle ile trzeba. Mięśnie, cienie twarzy, ogólnie ciało jest dobrze pocieniowane. Ogonek to może i słabość Saiyan, ale świadczy on o tym, że to prawdziwy Saiyański wojownik, który ryzyka się nie boi :). W końcu włoski - nie no kształt to mają git, na prawdę, się napatrzeć nie mogę. Cienie są prawidłowe, z tyłu ciemno, z przodu jaśniej. Ogólnie opar/wip bardzo mi się podoba.
SSJ - tu nie ma co oceniać ubrania, bo zrobiłem to wyżej, tyle, że jest jaśniejsze, ale tak ma być przecież. Jaśniejsza skóra, kolorem podobna do włosów, ciekawy pomysł. Włoski lekko zmienione, bardziej do góry kosmyki podniesione, ale te z tyłu nie, bardzo dobrze. Nietknięte kosmyki opadające na twarz, też dobrze bez sensu byłoby je zmieniać.
SSJ2 - Tu kompletnie zmienione włoski, bardzo dobrze, no tam bez jednego kosmyka noo... Kształt może nie podoba mi się tak jak w normalu czy SSJ, ale też są dobre. Co do cieni to tylko muszę się przyczepić do jednego, a mianowicie, czemu ten mały kosmyk z tyłu nie jest ciemniejszy? Wydaje mi się, że te kosmyki z przodu go tak zasłaniają i powinien być ciemniejszy. Reszta wygląda dobrze.
SSJ3 - Nie no tu to przykoksiłeś z włoskami, są długie, dużo kosmyków, fajnie pocieniowane, ale! Czemu tak bardzo odstają w te lewo? Charakterystyczny kosmyk z przodu jest, git. Twarz... Wiem, że powinna się zmieniać, ale aż na tak wykrzywioną? Przecież przez te wysunięte czoło ma ograniczoną widoczność ;D. Może to i jest dobrze, ale dla mnie się nie podoba :P

No to chyba będzie na tyle...

A nie! Czekaj! Przecież jeszcze ten czerwony opar:
Ma fajne włoski, ubranie też mi się w miarę podoba, w nim masz lepsze cienie niż w tych 4 na lewo od niego :P
A tak w ogóle, to co on ma na tej ręce?

/Feli

808[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 03, 2012 8:12 am

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Więc i ja ci ocenię :),zacznę od normala,włoski strasznie przypadły mi do gusty ciekawe i ładne rozłożenie kosmyków,chociaż znalazłem mały błąd
[O-S-W] by Yoh - Page 33 08758811556103023826 no chyba że to tak ma być :). Do stroju się nie doczepię bo mi się bardzo podoba cieniowanie jak i styl,co do ssj to również powtarza się ten błąd z kosmykiem[O-S-W] by Yoh - Page 33 79830427113086363001,do ssj2 i 3 się nie czepiam bo sam lepiej nie zrobię xD,Świetna robota.

/Feli

809[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 03, 2012 10:59 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Jako całość, bardzo podoba mi się "podstawa" postaci czyli base. Jest proporcjonalne i opar na nim wygląda dobrze. Ale przejdźmy do samego opara, który według mnie jest bardzo ładny, jedyne co nie przypadło mi do gustu to koszulka, cieniowanie oczywiście na całej pracy jest dobre ale ten "dekolt" w koszulce wygląda dość dziwnie ;d Może i taki powinien być patrząc poprawnie pod kątem, ale ja jestem zagorzałym fanem starego stylu i według mnie to wygląda po prostu dziwnie. Chodzi mi oczywiście o to, że robi się nam tam taki kwadracik ;d
Podoba mi się to, że rozjaśniłeś postać po transformacji to ostatnio rzadko spotykane dlatego to cenię ;P
Ogólnie patrząc na opara nie mam czego się czepić ;x Weź zrób coś słabszego, żeby było co ocenić ;p

/Feli

810[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 03, 2012 6:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za oceny i komentarze.

Hecarim:
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Hecarim

811[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 03, 2012 8:04 pm

Template

Template
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Ta praca to już wyższa szkoła jazdy, więc nie za bardzo wyłapie błędy.

Praca wygląda naprawdę widowiskowo. Poza jak koń staje na dwóch noga jest świetna, a na dodatek aura gdzie nie gdzie to podkreśla. Oręż (kosa ?) wygląda też świetnie. Tu mogłeś też dać aure, ale to twoja praca i zrobisz z nią co tylko chcesz.

Podsumowując: Praca jest świetna i jest to odskok od LSW, ale świetny.

812[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 04, 2012 4:49 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Rainbow-Puke-D-random-21329583-500-382

Ja p*erdole! Jak dla mnie to twoja najlepsza pracka jak dotychczas!Kiedy go zobaczyłem szczena mi opadła, po prostu cud, miód, malina! Jestem tak oszołomiony tą pracą, że nie mogłem znaleść żadnego błędu. A może po prostu nie chciałem znaleść.

Ale w każdym razie, jestem ci wdzięczny za to że go zrobiłeś w dodatku dak zajebiście.

[O-S-W] by Yoh - Page 33 Good_job_36490

813[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 04, 2012 9:52 pm

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Co jak co, ale ja się nie ucieszyłem jak Sameyaro. Dla mnie jest strasznie niewyraźny, w LSW czasami się po prostu omija niektóre mało ważne rzeczy i dąży do minimalizmu. Dużo błędów/nieprzemyślanych rozwiązań w cieniowaniu - myślę iż po prostu cieniowałeś szybko, by po prostu skończyć. Nogi tego kunia takie jakieś pokraczne, tylne kopyta - dafuq? Duże pochwały lecą za solidnie zrobioną kosę - mam nadzieję, że trochę krytyki nie zniechęci Ciebie do mojej osoby, po prostu tym razem nie trafiłeś w mój gust. Jednak lecą pochwały za odważne podjęcie prac nad tym bydlakiem. Props.

KP: 1
/Feli

814[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Maj 04, 2012 10:23 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Nie do końca jestem pewien co macie na myśli poprzez niewyraźne ... ,może w niektórych miejscach jest trochę nasypane za dużo elementów ,co wprowadza mały chaos ,ale jakoś osobiście nie mam większych problemów z określeniem co jest co. Mam uczucie ,że wszyscy zaczęli powielać słowa Luki ... takie małe spostrzeżenie.
Jeżeli chodzi o mnie to kosa nie spodobała mi się tak bardzo jak innym. Uważam ,że ostrze mogło by być nieco większe ,tak jak na obrazku ,którym się wzorowałeś. Może wtedy łatwiej byłoby wykonać wnętrze ostrza - miałbyś najzwyczajniej większe pole do manewru. Odcień zwierzęcej części Heracima chyba lepiej komponowałby się z resztą ,gdyby bardziej przechodził w szarość. Odróżniałby się przynajmniej chociaż troszkę od reszty. Pancerz lepiej by się prezentował gdybyś zrezygnował z niektórych szarych elementów znajdujących się na nim. Dodatkowo część pancerza jest nieodpowiednio ukształtowanych - odpowiednio zbyt okrągłych lub prostych ... trudno wymieniać każdy z osobna. Chodzi głównie o jego górną część. Jego dłoń wygląda jak grabie ,ale chyba nie powinienem tego komentować ,bo sam bym chyba tego lepiej nie zrobił >.<. Dodatkowo szata opadająca z jego tyłka ( mam nadzieje ,że wiesz o co mi chodzi ) ,zdaje się być nieco nazbyt luźna. Na obrazku dość mocno przylega do jego grzbietu i wygląda to rzeczywiście lepiej.
Generalnie praca wymaga dość dużej ilości poprawek ,natomiast zważając na jej rozmiary ,czy ograniczoną ilość zdjęć na których możnaby się wzorować ,nie można powiedzieć ,aby była zła. Raczej niedopieszczona.

/Feli

815[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Maj 15, 2012 2:07 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Lsw2baby
Rozpocząłem jeszcze 'projekt' kobiety, ale na chwilę obecną nie mam weny do skończenia go :/

816[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 17, 2012 1:25 pm

Ater

Ater
Notowany
Notowany
Dobra czas się odwdzięczyć.
Za dużo nie ma co oceniać gdyż jest to niewielka praca ,ale dobra.
Na początek pokazałbym trochę bardziej różnicę pomiędzy chłopakiem a dziewczyną, bo jak rozumiem te oddzielne pixele(rzęsy) obok oka mają
za zadanie to pokazać,lecz wg mnie to za mało, mogłeś dziewczynce dać jaśniejszą barwę oczu bądź zmienić ją na np. kolor różowy.
Drugą rzeczą która nie za bardzo mi się podoba to prawa noga dziecka, na pierwszy rzut oka w ogóle jej nie przypomina,ja bym troszkę tą nogę przesunął tak aby wyglądała jak by była pod kątem, być może do tego wystarczy jeden pxl,pokombinuj.No i ewentualnie mógłbyś poprawić trochę lewą rękę bo mi się wydaje jak by miało ją trochę wyżej niż prawą.
Dziękuję i pozdro!

/2KP
/@Yoh

817[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 17, 2012 4:40 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
No i ewentualnie mógłbyś poprawić trochę lewą rękę bo mi się wydaje jak by miało ją trochę wyżej niż prawą.
W tym przypadku, efekt jest zamierzony. Zawsze robię lewą rękę trochę (max. 2px) wyżej niż prawą. Wydaje mi się wtedy, że postać stoi/siedzi pod odpowiednim kątem.

Drugą rzeczą która nie za bardzo mi się podoba to prawa noga dziecka, na pierwszy rzut oka w ogóle jej nie przypomina,ja bym troszkę tą nogę przesunął tak aby wyglądała jak by była pod kątem, być może do tego wystarczy jeden pxl,pokombinuj.
Kiedy już o tym wspomniałeś, rzeczywiście to prosty błąd, który rzuca się w oczy. Być może trochę za bardzo pośpieszyłem się z wykonaniem tej pracy, dlatego umknęły mi tak proste niedociągnięcia.
Do poprawy.

[...] mogłeś dziewczynce dać jaśniejszą barwę oczu bądź zmienić ją na np. kolor różowy.
Dobry pomysł, aczkolwiek nie wiem czy to tak wiele zmieni. Sama zmiana nie będzie aż tak ogromna jak Ci się wydaje. Spróbuję jeszcze się pobawić z cieniowaniem, chociaż trudno odróżnić niemowlaka dziewczynkę od chłopca, nie widząc... siusiaka xd W każdym razie, pomyślę nad tym jak bardziej uwidocznić różnicę płci. Dzięki.
Do poprawy.

818[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Maj 19, 2012 3:39 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
~Poprawka~ Baby Base:
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Lsw2babybase

Female Base:
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Lsw2femalebase

819[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 24, 2012 2:03 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dzięki za masę komentarzy i ocen dot. ostatnio wrzuconych prac. Z pewnością poprawię to o czym wspomnieliście...

Son Goku [Male; Female]
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Songoku

Credits:
|| Jump Ultimate Stars

820[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Maj 24, 2012 7:03 pm

Ater

Ater
Notowany
Notowany
Dobra do rzeczy.
Goku female:
Haha.. kobieta Goku ,nie no bardzo kreatywne;p
Zacznijmy po kolei czyli... piersi,
poprawiłbym 1 może trochę więcej pixeli przy tym niebieskim podkoszulku,aby podkreślić to że ona stoi bokiem.Kolejna rzecz to włosy ,a dokładniej ten największy kosmyk skierowany w prawo,nie wiem jak by go można było zmienić ,ale nie pasuje mi coś przy nim ,może ty coś wymyślisz,nie wiem do czego jeszcze mógłbym się przyczepić.
Goku:
Włosy,ten górny kosmyk wydaje mi się za sztywny i za prosty,mała zmiana chyba mogła by zrobić lepszy efekt,cienowanie jest bardzo dobre.
Jego lewa noga wydaje się trochę koślawa ,chyba przez przedłużony cień na kolanie ,światło ,jak się przyjrzeć z bliska,pada raczej w złym kierunku,tak jakby od środka, a przecież powinno padać od lewej strony i krok jest chyba nie na swoim miejscu.
W górnej części garderoby zauważyłem błąd w cieniowaniu, otóż obok prawej dłoni oparka jest moim zdaniem trochę za jasny cień(ten pomarańczowy).
Baby:
Teraz jest lepiej,mogę się przyczepić jeszcze do tego że za jasne zrobiłeś te oczy,ale przecież zawsze ,jak ktoś będzie chciał, to może to łatwo zmienić.
Female:
W skrócie:
Ramiona little bit za szerokie,mycha za bardzo przesunięta-widać na pierwszy rzut oka.

Innych szczegółowych błędów do tych oparów nie było większego sensu wymieniać.
Przepraszam Yoh że tak krótko ,ale wróciłem z meczu zmęczony,ale chciałem cos jeszcze napisać,więc myślę że rozumiesz.
Na pożegnanie kliknę shift i ctrl oraz napiszę
Poydro

/3KP
A nie przypadkiem - „Pozdro”?
/@Yoh

821[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Cze 08, 2012 3:42 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Shiroge
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Shiroge

Ryunosuke & Keishin
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Ryunosukekeishin

822[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Cze 10, 2012 2:18 pm

Ater

Ater
Notowany
Notowany
Shiroge:
Głowa-przerobiłbym trochę tego błyszczącego gluta bo wg. mnie światło się na nim krzywo odbija ,co robi wrażenie niekształtnej czaszki-zmień to.Tułów-lewe ramię naszego Changeling'a jest chyba o 1 lub 2 pixele za daleko przesunięte-na twoim miejscu wepchną bym je trochę głębiej,zaś na jego lewej piersi dodałbym kilka pixeli w miejscu gdzie znajduje się ramię bo teraz jest za bardzo spłaszczone dlatego wydaje się niekształtne i nienaturalne.Na brzuchu zrąbałeś moim zdaniem sprawę-popracuj nad nim,bo wygląda trochę jak nie potrzebne przedłużenie kroku
a ten ciemniejszy odcień białego ,którym połączyłeś klatę z brzuchem, nachodzi na niego.Ogon-jest chyba trochę za gruby u nasady i chyba przez to że zgina się za ręką,wydaje się połamany.
Ale i tak twoja praca trzyma wysoki poziom (z resztą jak zwykle).

Ryunosuke & Keishin
Prace są bardzo dobrze wykonane,raczej nie ma jakiś błędów do których mógłbym się przyczepić ,ew. popracowałbym nad pancerzem ,ale to raczej wszystko.
poydro

/2KP
/@Yoh

823[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Cze 11, 2012 6:27 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Co do Changelinga :
Jego barki wyglądają na nieco za duże. Są paradoksalnie większe niż jego uda ( które wartoby powięskzyć - przynajmnije JEGO prawe ). Szklane elementy wyglądają całkiem dobrze ,choć nie idealnie ... jednak to są elementy których chyba jeszcze nikt nie wykonał tak ażeby nie było do czego się przyczepić. Nie podoba mi się wykonanie torsu ,a dokładniej jego brzucha. Wygląda strasznie chaotycznie. Prócz tego nic wartego 'skrytykowania' nie ma.
OPAR próccz w/w negatywnych stron prezentuje się całkiem dobrze.

Dwie kolejne prace również całkiem dobrze wyglądają ,szczególnie podobają mi się ich fryzury. Generalnie wszystko wygląda całkiem schludnie ,natomiast występuje ten sam problem co przy Changelingu ,a mianowicie małe nogi ( czyt. uda ).

/2KP
/@Yoh

824[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Cze 18, 2012 5:25 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Cains Brothers
[O-S-W] by Yoh - Page 33 Cainsbrothers

825[O-S-W] by Yoh - Page 33 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Cze 18, 2012 7:11 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Ciekawi mnie ,czy to Twoja stara praca ,czy jest to najzwyczajniej revamp OPAR'a kogoś inneog ? Generalnie wygląda całkiem ciekawie ,żadnych większych błędów tutaj nie widzę. Głównie jakieś pierdoły jak cieniowanie uszu ,czy nieco za duże rogi ( co już jest raczej kwestią 'osobistą' ). Nie ma się do czego przyczepiać ,no może mógłby być jedynie nieco bardziej 'demoniczny' ;).
Tak ,czy siak revamp uznaje za udany ^^

/1KP
To revamp moich cholernie starych OPAR'ów; jeżeli dobrze pamiętam, są jednymi z pierwszych jakie stworzyłem i jakie nie posiadały ludzkiego wyglądu ;d

/@Yoh

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 33 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Pozwolenia na tym forum: