Normalne ciuchy i kolczyki, normalne ciuchy i kolczyki, normalne ciuchy i kolczyki, metamoran, metamoran.
OH WELL
Ale cóż, przy Potarach jest chociaż trochę dowolności przy stroju.
Silyano - jest ciekawie, jest dwoje różnych oczu, ale... za cholerę nie widzę, jak podczas stania w takim półprofilu, będąc tak przedstawionymi, te cycki miały być tej samej wielkości. Zrobiłeś to tak, że albo ta część garderoby (jakiekolwiek pomysły, jak się to nazywa?... po angielsku chyba tanktop) jest tak niesymetryczna, że prawy jest prawie całkiem poza nią, albo nie tylko na oczach jest rozrzut (skoro lewe oko od jednej, prawe od drugiej, to tutaj... która ma większy obwód? Ocenimy, czy można przypisać każdej z nich połowę ciała).
Ayanei - nie rozumiem, jak w twoim zamierzeniu ma wyglądać ten strój.
Yohari - to Yoh z nieznacznymi modyfikacjami
Rayoh/Yoyem (
Yoh + Ra
yem = Yoyem) - dałeś dwa imiona, jakbyś chciał wstawić dwie fuzje, metamorańską i potara. A tu tylko metamoran, tylko jeszcze jako SSj. Nie wiem, jak Samey, ale ja tutaj widzę trochę Rayema, włosy są. Nie tak jak u Yohariego, gdzie to mógłby równie dobrze być po prostu przefarbowany Atsuko.
Nic nie mówię o cieniowaniu czy innych kwestiach kształtu, z przyczyn oczywistych dla ciebie, bo widocznych w tych kilkunastu pw. Po prostu nie mam jak się przyczepić, niech zrobi to ktoś inny.