Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 37 z 40]

901[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lis 16, 2012 12:20 pm

Safari

Safari
Mazoku
Mazoku
Yoh, to Kisa kradnie ubrania xD

Mi tam się sprit podoba mimo, że się totalnie nie znam na tym xD
Nie spodziewałam go tak szybko po tym jak rzuciłam hasło "fuzja"
Fajnie on wygląda
Taka szopa na głowie xD

Co do samego Safa, to chyba jeden z lepszych jego spritów jaki dostałam ^^

KP: 1
/Feli

902[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lis 16, 2012 2:12 pm

Neravi

Neravi
Notowany
Notowany
Więc zacznijmy oceniać :
Bardzo fajnie ci wyszedł Yoszak. Pasują do niego te czerwone pasemka, dobrze to złączyłeś ( te 2 postacie ). Ogonek pasuje do niego ( wygląda jak kotek :D ). Lepiej by pasował inny kolor spodni. Bardzo dobrze aura pasuje do tej postaci.
A tak to opar dobry i ciekawy.
Bardzo fajnego mógłbyś zrobić z tego wip'a a później sprita

/Feli

903[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lis 17, 2012 11:42 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Kolejna poprawka Kisy - mam nadzieję, że ostatnia - tak, kochana, chodziło głównie o te glany. Poza tym, postać "Evil".
[O-S-W] by Yoh - Page 37 Kisa_by_yoh92-d5lcd49

Ostatnio zmieniony przez Yoh92 dnia Sob Lis 17, 2012 1:24 pm, w całości zmieniany 1 raz

904[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lis 17, 2012 12:37 pm

Neravi

Neravi
Notowany
Notowany
hmmm... Bardzo ciekawy. Pasuje kolor włosów do tej postaci, podkreśla to jej walory, jest bardziej wyraźna. Mogła by to być druga forma kisy, moim zdaniem by był fajny sprit. Te czerwone oczy dodały tej złości która pasuje do tej postaci. Mógłbyś jeszcze jakoś ulepszyć tą formę kisy, wtedy to by była koxowata postać xD. Śmiesznie by wyglądała z takimi wielkimi mięśniami jak jakiś mutant ( zrób takiego opara pls ).

Pozdrawiam Neravi!

/Feli

905[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lis 17, 2012 5:26 pm

June

June
Saiyan
Saiyan
hmmm... Bardzo ciekawy. Pasuje kolor włosów do tej postaci, podkreśla to jej walory, jest bardziej wyraźna. Mogła by to być druga forma kisy, moim zdaniem by był fajny sprit. Te czerwone oczy dodały tej złości która pasuje do tej postaci. Mógłbyś jeszcze jakoś ulepszyć tą formę kisy, wtedy to by była koxowata postać xD. Śmiesznie by wyglądała z takimi wielkimi mięśniami jak jakiś mutant ( zrób takiego opara pls ).
O nie, bez żadnych mięśni! Tak się staram by nawet na ssj4 nie rzucała się z mułami tak bardzo, bo po prostu ich nie cierpię u płci pięknej. Okropne, bleć. :D

Jak wspomniałam już na DA kocham włoski. Na oparze wygląda jeszcze ciekawiej niż na moim najnowszym arcie. Dobrze, że zrezygnowałam z czerwonej facjaty, bo z aktualnym ubraniem zlewałaby się niesłychanie z oczami i bluzką. Dla mnie perfekcyjna robota Yoh, odwdzięczę się na pewno. ^^

906[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lis 18, 2012 8:25 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Jak wspomniałam już na DA kocham włoski. Na oparze wygląda jeszcze ciekawiej niż na moim najnowszym arcie. Dobrze, że zrezygnowałam z czerwonej facjaty, bo z aktualnym ubraniem zlewałaby się niesłychanie z oczami i bluzką. Dla mnie perfekcyjna robota Yoh, odwdzięczę się na pewno. ^^
Wiesz, będę cholernie wdzięczy za jakiś prosty art z Yohem i Silvią - ale tutaj masz nieograniczoną ilość czasu xd Robię takie prace, bo jak już gdzieś pisałem, niekoniecznie tworzę "coś za coś", ale dlatego, że moje umiejętności również w tym przypadku powoli idą w górę. Różnica jest dobrze widoczna w przypadku dawniejszych prac, a na przykład włosów Yohariego, które na prawdę nie wyszły mi źle i uznaję je za jedne z najlepszych, jakie do tej pory narysowałem xd

btw. zajebisty podpis (Kisa by Yoh (x4)) xD

907[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lis 18, 2012 7:33 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Blade River:
[O-S-W] by Yoh - Page 37 Blade_river_by_yoh92-d5lhze8

Komentarze lub oceny mile widziane.

908[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lis 18, 2012 8:13 pm

Dragneel

Dragneel
Second Child
Second Child
Jejciu co za busz.Aż prosi się o dobrego Ganka [LoL].A tak na serio to jedyne co mi się nie podoba to sklejenie włosów z głową.Może i to dziwnie brzmi ale jest to sztuczne.Pamiętaj jednak,że ja się na tym nie znam i przyszedłem sobie "powbijać KP jak każdy normalny Na ARSie".Bb

/1 KP
/@Yoh

909[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Lis 18, 2012 9:00 pm

Agost

Agost
Super Saiyan
Super Saiyan
Muszę przyznać, że twoje prace (Jak zwykle w przypadku podobnych "dzieł")Wywierają na mnie duże wrażenie. Patrząc, w tym wypadku na twojego ostatniego (opara?) odnoszę wrażenie, że nawet osoba nie mająca nigdy do czynienia z podobną sztuką doceni kunszt jego wykonania. Widać, że poczynając od cieni, a kończąc na czubkach włosów włożyłeś w to wiele pracy. Naprawdę nie będzie przesadą jeśli powiem, że jesteś w tym naprawdę dobry.
Uważam, że każdy pixel owej postaci mówi nam coś o niej. Strój, poza oraz wyraz twarzy nie są tylko stworzone na pokaz, a mają coś sobą prezentować.
Sam osobiście nie zajmuję się zbyt często podobnymi pracami, ale oglądam ich w wolnym czasie naprawdę sporo i z ręką na sercu mogę przyznać, że twoje nie odstają od tych wykonywanych na forach między narodowych.

/2 KP
/@Yoh

910[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Lis 26, 2012 3:55 pm

Tuffle

Tuffle
First Child
First Child
Witaj
Ocenię tylko tego ostatniego bo za bardzo nie mam czasu teraz.
Włosy:Bardzo ładnie wyglądają chociaż ta pustka na głowie mi się nie podoba tak jakoś dziwnie wygląda.
Strój:To zwykły strój GI,który używał goku chociaż w innych kolorach hehe.
Ogólnie:Nie podoba mi się lewy łokieć z naszej perspektywy jest jakoś dziwnie z cieniowany jak by po jego ręce szła blizna jakaś czy coś chyba wiesz co mam na myśli.
To tyle szkoda że nie zrobiłeś go w jakimś pro elo kozak stroju jak to zawsze robisz :).

/1 KP
/@Yoh

911[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pon Gru 03, 2012 10:51 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Coś dla odświeżenia tematu:
[O-S-W] by Yoh - Page 37 Hao_ya10

912[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Gru 04, 2012 3:05 pm

Dragneel

Dragneel
Second Child
Second Child
Cześć.Ok.Potrzebuję jeszcze Kilka KP do zmiany wielkości liter w Nicku.
Ogólnie oparek bardzo fajny,ciekawe cieniowanie,widać bardzo dobre cieniowanie włosów jak i ubranka na klatce piersiowej.Szkoda tylko,że tylko to różni te 2 opary.Widzę tutaj nie wiem jak to się zwie,chyba pochwa dla miecza czy jakoś tak.No to szkoda że nie ma jeszcze miecza.Ogólnie dobrze,szkoda że jest to tylko na odświeżenie tematu...Dziękuję za ocenę w moim temacie,właściwie tylko dlatego tutaj napisałem.

/Feli

913[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Gru 15, 2012 9:06 am

Neravi

Neravi
Notowany
Notowany
Więc ocenię ci tego twojego zarąbistego oparka, wiem, że trochę późno :dub:
Fajnie dobrałeś kolory. Dobry pomysł na postać. Jest jak zawsze dobre cieniowanie, ale najbardziej zaskoczyło mnie to, że on ma brązowe włosy a to nie lada wyzwanie zrobić je takie zarąbiste, z tego co widziałem jak inni próbowali to im jakoś nie wychodziło ale tobie po prostu 42 . O ile się nie mylę to podobny miecz miał Trunsk :D. Bardziej spodobała mi się postać z zieloną podkoszulką bo lepiej moim zdaniem się na nią patrzy. Dobrze też zostały zrobione buty. Ogólnie wyszło zarąbiście, i co tu dłużej pisać po prostu 42 .

Pozdro Ner.

/Feli

914[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Gru 15, 2012 3:12 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Tak, dla odmiany coś nieco innego:
[O-S-W] by Yoh - Page 37 Slenender_man_by_yoh92-d5o6sh7

915[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Gru 15, 2012 6:10 pm

Neravi

Neravi
Notowany
Notowany
Więc tak jest to postać z gry o ile się nie mylę w którą gra mój kumpel, podobno straszna. Cieniowanie postaci jak zawsze najlepsze. Zarąbisty pomysł na oparka z czego bardzo się cieszę. Ale tak fajnie ci wyszedł, że masakra. Najbardziej jednak spodobał mi się jego brak twarzy :D i te ręce z tyłu (chyba:P) choćby u pająka. Fajny też zrobiłeś garniturek, naprawdę spox. No i oczywiście 42.

/Feli

916[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Nie Gru 16, 2012 6:09 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Neravi straaasznie sie podniecił jednak to chyba takie dość bezcelowe.
Ogólnie fakt, cieniowanie jest ładne ale cała postać powinna być zdecydowanie większa, jak wiadomo slender był dużo wyższy od zwykłego człowieka. Lewa noga(patrząc tak po prostu na monitor) wydaje mi sie lekko krzywa poniżej kolana. Macki są według mnie odrobinę za krótkie.
Taki krótki komentarz ale zawsze cieszy ;d

/Feli

917[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Wto Gru 18, 2012 3:50 pm

Dragneel

Dragneel
Second Child
Second Child
Jak dla mnie średnio,cieniowanie nijakie.Nie wiem po co dodałeś te mięśnie na naszej prawej ręce,ale kto jak woli ja tam bym dla odmiany zrobił bym jakieś inne cieniowanie ręki.Aha i góra jak dla mnie zbyt mała dla całej reszty,tzn. na to bym troszkę "krok" zniżył i dodał garniturek żeby wyglądał jak garniturek a nie jak coś wypranego co się skurczyło w ch***.
Cieniowanie spodni znośne xD.
Jak na cb powinno być lepiej; o ile nie wypadłeś z formy...

/Feli

918[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Sty 03, 2013 2:27 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
[O-S-W] by Yoh - Page 37 Yoh_al10
Wszystkie formy Yoha - te, które odziedziczył po rodzicach, te które nabył za pomocą umiejętności "Prelude" oraz Azaz, czyli te, które posiada dzięki istocie, którą w nim zapieczętowano.

919[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Sty 05, 2013 4:06 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Ło Jezu ,ile Yoszakow. Generalnie większość wygląda dobrze ,jedynie ten wampiryczny Yoszaka mi się nie podoba. Mój ulubiony ? Chyba ten w czarnym stroju shinigami bez rękawów. A ten Vasto Lorde z tą ilością włosów za sobą wygląda jak jeżozwierz XD.

/Feli

920[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Sty 05, 2013 4:21 pm

Royalz

Royalz
Shaman
Shaman
Yohów jak mrówków XD
Wszystko tu jest. Zaczynając od Bleach'owego shinigami po Naruto'wego Rikudou-Sage mode. Nie jest ta twoja postać OP ?
Postacie wykonane dobrze, proporcje zachowane, cieniowanie dobre.

/Feli

921[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Sty 05, 2013 8:32 pm

Michass

Michass
Lieutenant
Lieutenant
Ogólnie wszystkie oparki są ładne, dobrze pocieniowane i mają odpowiednie proporcje. Jedynymi elementami, które mi się nie podobają są : włosy w ssj2, włosy i wyraz twarzy w majin yohu(?), włosy ssj3 ( nie że są słabe tylko robiłeś o wiele lepsze, no i ta kreska oddzielająca włosy od czoła rzuca się w oczy), wyraz twarzy drugiego poziomu wampira. Natomiast shinigami i trzy ostatnie oparki są meeeeega.

/Feli

922[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Sty 10, 2013 12:25 pm

Sołtys

Sołtys
Zasłużony
Zasłużony
Mi odpowiada tylko jeden jedyny - podstawowy Yoh.
Inne prace,które robisz niekoniecznie przypadają mi do gustu,a jeśli już to bardzo rzadko. Ta w ogóle nie kole mnie w oczy. Może dlatego,że już do niej przywykłem,a może dlatego,że jest po prostu dobra :p [co ja piszę....] Co jak co ale kurtka i spodnie niszczą wszechświaty.

Te esesjoty są takie nijakie. Nie mają mocy. Ogólnie smutek i żal :<
Myślę,że wampajera i ssjoty mógłbym zaakceptować gdybyś trochę poprawił włosy. Są zbyt gwałtownie oddzielone od czoła. Zarys też taki sobie. Warte- WARTE - poprawy.

to tyle. bang

KP: 2
/Feli

923[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Pią Lut 01, 2013 7:29 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Yosz, wiesz, że mógłbyś zrobić coś, no nie wiem? Niesamowitego! Masz skilla a tak go marnujesz robiąc takie zwykłe postaci, Goki lub inne Yohy.

[O-S-W] by Yoh - Page 37 Slender

Spójrz na swojego Slendermana a teraz na prawdziwego, jeszcze raz na twojego i wróć do prawdziwego. Niestety twój nie jest prawdziwym, ale gdybyś wysilił się odrobinę i nie trzymał się kurczowo swojego base, mógłby wyglądać jak prawdziwy. Spójrz na dół a teraz w górę. Gdzie jesteś? Jesteś w strasznym ponurym lesie i widzisz prawdziwego Slendermana, co masz w głowie? Spójrz jeszcze raz na prawdziwego Slendermana, olej base i zrób coś od 0. Wszystko idzie lepiej gdy się bardziej wysilisz. Siedzę na fotelu.

Tak czy siak, za bardzo trzymasz się swojego base... nie sugeruję, że jest ono słabe, a bardziej chodzi mi o to, że nie do każdego pasuje zwykłe base do ludzi. Czasem trzeba zrobić coś od 0.
Wracając do oceny:
-Ręce, za krótkie!
-Twarz, zbyt ludzka, może bardziej jajowata by się przydała.
-Macki, te macki mają odzwierciedlać myśl:" O kurwa, zaraz mnie zamorduje nimi!!" a nie "Och jakie urocze cosie na jego plecach :3 wezme i je pomiziam." Mizerne te macki, one mają mordować samym wyglądem!

Co do Yoszów(Ogólnie cienie są dobre we wszystkich):
- Rząd pierwszy: Dwóch pierwszych ujdzie, reszta jest bleh.
- Rząd drugi: N/C paskuctwo!
- Rząd trzeci: Yosz SSJ1 jest naprawdę fajnie zrobiony, SSJ2 jest taki meh a SSJ3 jest BLEH.
- Rząd czwarty:
- Rząd czwarty, piąty i szósty: Maska z rogami wygląda dziwnie nieco. Niżej większość wygląda dość słabo, jedynie ten trzeci co nie ma rękawa wygląda jakoś tako spoko. Co do Yoh Taicho, całkiem fajne Haori.
- Rząd siódmy: Re-color brzydkich włosów SSJ2
- Rząd ósmy: Nie jestem fanem naruto, ale całkiem nieźle to wyszło.

KP: 3
/Feli

924[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Sob Lut 02, 2013 11:22 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Hah! Dobry żart, Samey. Że niby mam dawnego skilla? xd Nie robię customów bo wychodzą mi po prostu żałośnie. Skoro sam nie jestem zadowolony ze swoich prac, to nie ma możliwości, żeby inni też ocenili je pozytywnie. Skoro wiem, co jest w nich nie tak i nie chce mi się tego poprawiać, nie ma sensu, żeby inni mi to wypominali.
Poza tym, jestem pieprzonym leniem i mi się nie chce.
Bo tak.

[O-S-W] by Yoh - Page 37 Ayano_morioka_and_gemmei_nobunaga_by_yoh92-d5tm8x3

925[O-S-W] by Yoh - Page 37 Empty Re: [O-S-W] by Yoh Czw Lut 21, 2013 5:14 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Dawno nie odświeżałem tematu z jakąś nową pracą, aczkolwiek i tak nie widzę tutaj zbyt wielu komentarzy - nieważne.

Pokemon - Volbbit
[O-S-W] by Yoh - Page 37 Volbbit_by_yoh92-d5vpvtc
Typ elektryczny. Pokemon królik wymyślony przez Safari w wersji DP, przeniesiony przeze mnie na wersję sprite - cieniowanie nie jest w tym przypadku najlepsze, ale z proporcjami raczej dobrze 4

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 37 z 40]

Idź do strony : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Pozwolenia na tym forum: