Yosz, wiesz, że mógłbyś zrobić coś, no nie wiem? Niesamowitego! Masz skilla a tak go marnujesz robiąc takie zwykłe postaci, Goki lub inne Yohy.
Spójrz na swojego Slendermana a teraz na prawdziwego, jeszcze raz na twojego i wróć do prawdziwego. Niestety twój nie jest prawdziwym, ale gdybyś wysilił się odrobinę i nie trzymał się kurczowo swojego base, mógłby wyglądać jak prawdziwy. Spójrz na dół a teraz w górę. Gdzie jesteś? Jesteś w strasznym ponurym lesie i widzisz prawdziwego Slendermana, co masz w głowie? Spójrz jeszcze raz na prawdziwego Slendermana, olej base i zrób coś od 0. Wszystko idzie lepiej gdy się bardziej wysilisz. Siedzę na fotelu.
Tak czy siak, za bardzo trzymasz się swojego base... nie sugeruję, że jest ono słabe, a bardziej chodzi mi o to, że nie do każdego pasuje zwykłe base do ludzi. Czasem trzeba zrobić coś od 0.
Wracając do oceny:
-Ręce, za krótkie!
-Twarz, zbyt ludzka, może bardziej jajowata by się przydała.
-Macki, te macki mają odzwierciedlać myśl:" O kurwa, zaraz mnie zamorduje nimi!!" a nie "Och jakie urocze cosie na jego plecach :3 wezme i je pomiziam." Mizerne te macki, one mają mordować samym wyglądem!
Co do Yoszów(Ogólnie cienie są dobre we wszystkich):
- Rząd pierwszy: Dwóch pierwszych ujdzie, reszta jest bleh.
- Rząd drugi: N/C paskuctwo!
- Rząd trzeci: Yosz SSJ1 jest naprawdę fajnie zrobiony, SSJ2 jest taki meh a SSJ3 jest BLEH.
- Rząd czwarty:
- Rząd czwarty, piąty i szósty: Maska z rogami wygląda dziwnie nieco. Niżej większość wygląda dość słabo, jedynie ten trzeci co nie ma rękawa wygląda jakoś tako spoko. Co do Yoh Taicho, całkiem fajne Haori.
- Rząd siódmy: Re-color brzydkich włosów SSJ2
- Rząd ósmy: Nie jestem fanem naruto, ale całkiem nieźle to wyszło.