Wszedł do domu.
- Zaraz, czy ja w ogóle byłem kiedyś w Hyperbolic Time Chamber? Eh, już nie pamiętam. Nieważne. Muszę naprawić Linkera i lecieć... Tak. To będzie najlepsze wyjście. Jinka Ittai. Tylko gdzie jest największa głębia na tej wersji Ziemi... Będę musiał kogoś zapytać... No, do roboty.
Z Linkerem na ręce zaczął próbować go uruchomić. Zdjął go w końcu i otworzył //nie na śruby, nie na rzep, nie na zacisk ani na korbkę. Sposób znają tylko dwie osoby. Zgadnijcie, jakie xP// obudowę, by znaleźć źródło mocy.
- No, jest tutaj. Otworzę i sprawdzę, jak się ma nasza magiczna bateryjka.
Otworzył małą sferę w centrum - w środku był fragment ciemnej, połyskującej kulki - 1/7 część rozbitego Hōgyoku. Viego próbował przelać w nią część swojej energii i zaczęła połyskiwać mocniej.
- No, wiedziałem że co jak co, ale to nie ucierpi. Czyli ta babka w jakiś sposób po prostu wyłączyła wszystkie połączenia. Dobrze, że nie ma tu żadnych kabli, byłoby nieciekawie. Wystarczy tylko przełączyć wiązkę i...
WAKE UP. PROFILE UNLOADED
- Unloaded? Hmmm... Spróbuję włożyć...
Wkłada na rękę.
LOW ENERGY. FORMAT DATA DRIVE ACTIVE
- Czekaj, nie... kur...
FORMAT COMPLETE. ACTIVE MODES:
- Nie, nie chcę tego już chyba słuchać...
LINK MODE...
- Tak myślałem... Wszystko poszło się j...
ACTIVATION. PHOENIX MODE. GARUDA MODE. THUNDERPHOENIX MODE. LIGHTKNIGHT MODE. SOLAR PHOENIX MODE.
- Czekaj. Odblokowało w jakiś sposób wsz...
WARNING. ENERGY REQUIRED. SUGGESTION: JINKA ITTAI
- Ta, to już wiem. Ale chociaż Linker działa. Idę do Yoha zapytać o to miejsce.
Aktywował Kōsoku i momentalnie znalazł się przed domem Yoha.
- Zaraz, czy ja w ogóle byłem kiedyś w Hyperbolic Time Chamber? Eh, już nie pamiętam. Nieważne. Muszę naprawić Linkera i lecieć... Tak. To będzie najlepsze wyjście. Jinka Ittai. Tylko gdzie jest największa głębia na tej wersji Ziemi... Będę musiał kogoś zapytać... No, do roboty.
Z Linkerem na ręce zaczął próbować go uruchomić. Zdjął go w końcu i otworzył //nie na śruby, nie na rzep, nie na zacisk ani na korbkę. Sposób znają tylko dwie osoby. Zgadnijcie, jakie xP// obudowę, by znaleźć źródło mocy.
- No, jest tutaj. Otworzę i sprawdzę, jak się ma nasza magiczna bateryjka.
Otworzył małą sferę w centrum - w środku był fragment ciemnej, połyskującej kulki - 1/7 część rozbitego Hōgyoku. Viego próbował przelać w nią część swojej energii i zaczęła połyskiwać mocniej.
- No, wiedziałem że co jak co, ale to nie ucierpi. Czyli ta babka w jakiś sposób po prostu wyłączyła wszystkie połączenia. Dobrze, że nie ma tu żadnych kabli, byłoby nieciekawie. Wystarczy tylko przełączyć wiązkę i...
WAKE UP. PROFILE UNLOADED
- Unloaded? Hmmm... Spróbuję włożyć...
Wkłada na rękę.
LOW ENERGY. FORMAT DATA DRIVE ACTIVE
- Czekaj, nie... kur...
FORMAT COMPLETE. ACTIVE MODES:
- Nie, nie chcę tego już chyba słuchać...
LINK MODE...
- Tak myślałem... Wszystko poszło się j...
ACTIVATION. PHOENIX MODE. GARUDA MODE. THUNDERPHOENIX MODE. LIGHTKNIGHT MODE. SOLAR PHOENIX MODE.
- Czekaj. Odblokowało w jakiś sposób wsz...
WARNING. ENERGY REQUIRED. SUGGESTION: JINKA ITTAI
- Ta, to już wiem. Ale chociaż Linker działa. Idę do Yoha zapytać o to miejsce.
Aktywował Kōsoku i momentalnie znalazł się przed domem Yoha.