Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 4]

26Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pon Sty 11, 2010 7:28 am

Shine

Shine
Jounin
Jounin
Suicudemouse jest w drodze do pikacza.

27Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pon Sty 11, 2010 3:19 pm

Riseq

Riseq
Wizard
Wizard
Panb pampaloniue popalil powloki pomorskiego psa policyjnego podrozujacego po parasolce xD

28Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pon Sty 11, 2010 3:34 pm

Dubrix

Second Child
Second Child
Mama mówi że kupi ci kompa a ty mówisz mam już pieska

29Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pon Sty 11, 2010 4:58 pm

Hesher

Hesher
Zasłużony
Zasłużony
Staś i Feli na pustyni - zimno im w słońcu...
lol

30Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pon Sty 11, 2010 5:19 pm

Akagi Shigeru

Akagi Shigeru
Genin
Genin
There is no spoon. Viego is holding a spoon.

/Viego
He is a spoon!

Niezrozumiałe teksty - Page 2 290px-Nnoitra_Jiruga_main

31Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pon Sty 11, 2010 5:35 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
@up. Po angielsku wszystko brzmi mądrze xD
Ogień na języku .. aaaa .aaa . BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH

32Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Czw Sty 14, 2010 9:31 pm

Xoni

Pillar Man
Pillar Man
Pikachu strzela, mama robi gofry.

33Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Czw Sty 14, 2010 11:39 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
mieszkasz w Mieszkaniu a nie w Apartamecie

34Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pią Sty 15, 2010 8:33 am

Dark Messiah

Dark Messiah
Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Wiem że nie wiem o tym że ty wiesz to czego ja nie wiem a ja nie wiem tego czego ty nie wiesz dlatego on wie to czego my nie wiemy a my wiemy że on nie wie

Ciekawe czy ktoś wie o co w tym chodzi :D

35Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Pią Sty 15, 2010 3:46 pm

Riseq

Riseq
Wizard
Wizard
Babcia robi kaszke dla psa a dziadek wali krzeslem dla wnuczka w glowe

36Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Sob Sty 16, 2010 12:05 pm

Danielos

Danielos
Super Saiyan God
Super Saiyan God
Psy chodzą z obrożą a policja z kajdankami.

37Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Sob Sty 16, 2010 1:07 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Kamehameha lubi yoha bo yoh lubi kursywe bo kursywa lubi ścianę bo ściana lubi monitor bo monitor lubi pikacha bo pikach lubi naleśniki bo naleśniki lubią widelec bo widelec lubi szafke bo szafka lubi siebie.

38Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Wto Sty 19, 2010 5:03 pm

Szark

Szark
Mazoku
Mazoku
Ichigo umie Inoue gnieść mocno że będzie pah

39Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 7:08 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Sram ryjem a kaszlę dupą, mniam ;*

40Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 7:15 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Lubię jak ktoś lubi, gdy lubię, a ktoś wie że lubię, choć inni nie lubią, ale wiadomo że mnie lubią, bo ja lubię lubić.

41Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 7:20 am

Sebek

Sebek
Zbanowany
Zbanowany
Poszedł wziął szedł wziął poszedł wziął mnie wziął wrócił poszedł.

42Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 7:39 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Sebek ostry spamer z ciebie a co do tematu

Lecaiły dwa bociany jeden mały drugi szybciej

43Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 8:09 am

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Sebek miał dwóch kumpli - jeden poszedł w prawo, drugi w lewo, a on za nimi.

44Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 8:06 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
BOOM HEADSHOT!

ehhehe

45Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Nie Kwi 25, 2010 8:13 pm

sinico

Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
- Witajcie ! - rzekł prezydent po wykonaniu dziwnego gestu grzebania palcem w dupie.
- Witaj i ty. - odpowiedziało mu dziecko , po czym pierneło doniośle.
- Ej coś mnie w dupce swędzi - odparł prezydent.

46Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Wto Kwi 27, 2010 3:35 pm

Pikachu

Pikachu
Sennin
Sennin
Ikonki ikonkowate ikonkowały ikonki :D
Btw. Feli, skąd dorwałeś ten b :mario: utton :P?

47Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Wto Kwi 27, 2010 5:22 pm

Sebek

Sebek
Zbanowany
Zbanowany
Rysował obrysował zrysował zmazował odnował początkował zamiłował

48Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Wto Kwi 27, 2010 7:46 pm

Danioss

Danioss
Don
Don
Kocham moją babcie , a moja babcia kocha mnie , ale ja nie kocham babci na prawde

49Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Wto Maj 04, 2010 6:16 pm

sinico

Super Saiyan 2
Super Saiyan 2
Mam kocha tatę , a Sebek warzywa.

50Niezrozumiałe teksty - Page 2 Empty Re: Niezrozumiałe teksty Wto Maj 04, 2010 6:42 pm

Niss

Niss
Zbanowany
Zbanowany
Moderatorzy lubią lody, bo kapusta jest gorąca.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 4]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum: