Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 5]

26[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Czw Lip 08, 2010 9:59 am

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
No dobra
Włosy według mnie są troszke jaśniejsze i to mi sie podoba :lol:
Bluzka już nie przypomina mi worka przez szary kolor i lepiej wygląda w tym kolorze twój oparek czy tam wip :D bluzka ma dobre cienie i to jest wielki +
Oryginalne cienie na spodniach wyglądaja spx.Szkoda że ja sie nieznam na cieniach tak dobrze
😢 :)
Butki jak butki
Cieniowanie skóry może być ale ciągle mnie ciekawi poco ten czarny pixel na ręce.
Moja ocena 8/10
Poprawiasz sie xD

27[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 13, 2010 2:12 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
next werszyn !!
oceniac noo, prosze ...

[O-S-W] by Mimie - Page 2 00944065142804956566

28[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 13, 2010 8:10 pm

mikidius

mikidius
Shaman King
Shaman King
To ja ci pierwszy ocenie oparka :D
Tutaj niema troche za dużo do oceniania bo zmieniłeś tylko włosy,buty,cienie twarzy i oczy ale to ci ocenie.
Włoski-miodzio są dlamnie 100 razy lepsze niż poprzednie dobre cienie o ogólnie podoba mi sie kształt :)
Cienie twarzy-troszke poprawiłeś ale zmienione sa tylko ze względu na nowe ułożenie włosów ale ogólnie są dobre.
Oczy-jak oczy
Buty-aha pomyliłem sie buty te same tylko dodałeś kontury wokół białego.
Więcej ci nie ocenie ale jeszce sie upomne oto że pod szyją nie odoba mi sie cień bo jest za bardzo pomarańczowy.Przynajmniej według mnie.
Ocena to... a może jeszcze coś ocenie ;)
Na klacie cienie wyglądają jakby miałoklapnięte cycki xD bo tak wygląda z bliska.
Cieni troche nawaliłes za spodniach i wygląda to troche gorzej z bliska.
A ....teraz....OCENA 8,5 za nowe updaty xD
Popracuj jeszcse troche

/f
KP: 1

29[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Nie Lip 18, 2010 3:00 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Tak więc mam kolejną pracę, jest trochę "inna"
[O-S-W] by Mimie - Page 2 35603469136981982874
Jest to base mojej roboty.
Chciałbym abyście ocenili i pomogli mi wybrać v.1 lub v.2
Czekam na wasze komentarze te zue jak i te dobue.
Pozdrawiam, Mimie

30[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Nie Lip 18, 2010 3:16 pm

Jata

Jata
Moderator
Moderator
V.1. lepsza. Choć niewiele xd.
Po pierwsze - co najmniej 3 piksele za wysoki... W porównaniu do innych oparów wygląda jak bramkarz stojący przed klubem - taki 2x2 xd.
No i właśnie drugi problem - mięśnie. Wygląda na zbyt przykoxowanego :P. Klata jest zbyt frontowo, powinieneś ją przesunąć o 1pxl w prawo (nasze)... Tzn. zrobić bardziej widoczną lewą stronę, a mniej prawą...
Mięśnie na ręce sztuczne trochę takie ;s.
Spodnie mogą być, choć mógłbyś dodać więcej najciemniejszego tony przy tych "kreskach" na dole xd. I ogólnie je poprawić na prawej (patrząc z naszej) nogawce.
Nie podobają mi się cienie na butach, frotkach i trochę na głowie mógłbyś je podreperować...
To chyba tyle.

/f
KP: 2

31[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Nie Lip 18, 2010 7:53 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
No cóż...
Wydaje mi się, że v.1 jest lepsza, ale to dlatego, że ta 2nd ma jakby za duże dłonie xD
No więc base jest nawet dobre. Niestety jak każda praca jest skażona błędami.
Cienie na butach i bandach. Ne podobają mi się.
Mięśnie. Jak to Łoogiński powiedział (napisał... , ale tak się mówi) są takie sztuczne.
Podobna rzecz się tyczy klaty. Wydaje mi się, że jest bardziej zapadnięta niż do przodu. No i powinna być o 1 pixel przesunięta w prawo. Wygląda jakby miał jakąś skoliozę, czy coś...
No i spodnie. Te czarne elementy mógłbyś zastąpić jakimiś ciemniejszymi odcieniami szarości.

To tyle ode mnie. Własne base to sztuka i dlatego ocena będzie wyższa niż powinna.
7,5/10 czyli 3,5/5.

Repair and show again ;)

/f

32[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pon Lip 19, 2010 6:22 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
[O-S-W] by Mimie - Page 2 25064143730709528103
Repaired... OCENIAC PROSZE WAS !

33[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pon Lip 19, 2010 6:39 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Dla mnie to dużo lepszy jest ten pierwszy, bo ten drugi za ciemny i ma źle zrobioną klate jak na takie motyle. Drugi ma gorsze buty, dłonie, a nawet spodnie. Cienie pierwszy ma lepsze. Dla pierwszego proponuję zrobić lepszą rękę i będzie git.
Pozdro.

34[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pon Lip 19, 2010 7:07 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No jak dla mnie 1 też jest, lepszy, ale poprwa trochę rękę, leciutko klate i buty, reszta jest git.
Poza tym base prezentuje się nieźle ale dopracuj to base.
6,9\10

35[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pon Lip 19, 2010 7:33 pm

Rayem

Rayem
KOX
KOX
No więc 1 jest lepsza.
Jednak mimo, że poprawiłeś parę rzeczy są też takie do poprawy :
1. Zmień cienie na butach.
2. Ręka (jego prawa) jest za krótka i dodatkowo powoduje, że za bardzo "odstaje".
3. Mięśnie na ręce. Tej samej co wyżej.

Krótko, ale się śpieszę do wc xD

8/10 czyli 4/5.

36[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pon Lip 19, 2010 10:07 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
1 wersja lepsza ale i tak trochę krzywa
Popraw rękę klatę no i odrobinkę mógłbyś spodenki i buty a tak to reszta jest całkiem ładna.
Ale cienie mógł byś poprawić na każdej z częsci tego base
Nie poddawaj się i poprawiaj je dalej aż będzie doskonałe

37[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 20, 2010 10:20 am

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Tak więc znowu poprawiłem :D
tu v.2 jest najnowsze.
[O-S-W] by Mimie - Page 2 09305015249780601174

Ostatnio zmieniony przez Mimie ;* dnia Wto Lip 20, 2010 10:32 am, w całości zmieniany 1 raz

38[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 20, 2010 10:32 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Klata po prawej stronie zabardzo odstaje tak przy głowie, buty są lepsze, ręka także ujdzie ale popraw na niej cienie. Spodnie mogą być ale także popraw cienie. Reszta jest w miare dobra xD

39[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 20, 2010 10:33 am

Halls

Halls
Logia User
Logia User
No to zaczynamy :

V.1

Głowa według mnie jest zbyt mała do takiego ciała, popraw klatę piersiową bo nie wygląda zbyt dobrze. Ręka jest zbyt mała i oddalona od ciała, popraw mięśnie bo są nie widoczne. Spodnie to dobra sprawa ale po co tyle kresek ?, psuję to wygląd Base, cienie na nich są do kitu. Buty są zbyt duże dla mnie.

Popraw klatę piersiową, ręce i mięśnie na niej, usuń kreski z spodni i cienie i buty.

Czyli tak Base ma w :cenzura: błędów, popraw te co ja wymieniłem i będzie git 4/10

V.2

Nie mam za dużo co pisać ponieważ to jest podobne do V.1 więc, ręce są już lepsze ale skróć je o trochę albo pogrub bo są chude jak patyki. Mięśnie i klata piersiowa do poprawy, w spodniach usuń te kreski i popraw cienie i git. Buty tu wyglądają lepiej.

Popraw to co wymieniłem i będzie git. 4/10

PS. Twoje ręce przypominają mi jeden base S-H

/f

40[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 20, 2010 11:54 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
No więc widać poprawę i kilka zmian...
Po pierwsze buty. Widzę, że miałeś już dość komentów typu : "Popraw cienie na butach", "Cienie butów mi się nie podobają..." bla... bla... bla...Tak, więc zostały tenisówki.
Ręka jest dłuższa, a co do jej grubości, czy długości nie mam zastrzeżeń. Jenak mięśnie na niej... do poprawy.
Z klatą też jest chyba coś nie tak. Ale trudno mi powiedzieć co, bo sam nie wiem czemu, ale coś jest nią nie tak :/
Ostatnia rzecz... Spodnie. Powinieneś trochę zmienić cienie. Mam tu na myśli głównie to czarne na górze. Mam wrażenie, że nogami base stoi prosto, ale torsem odwrócony jest w prawo :(

Ocenka : 8/10 czyli 4/5.

/f

41[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Wto Lip 20, 2010 4:37 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
Ocenie v2, bo lepsze wg.mnie xD
Głowa trochę zdeformowana i mała. Jest za bardzo kulista ROZCIĄGNIJ ją trochę do góry. Cienie nie są złe ale można gdzie, nie gdzie poprawić np. TAK. Klata nie łudźmy się, nie jest dobra. Cienie do niczego, trochę zbyt wypięta do przodu, albo to głowa jest za wysoko podniesiona i tak wygląda. Ręka zbyt SH'owska mięśnie to samo co klata - słabe. Spodnie najbardziej mi sie podobają ale znów pokombinowałbym z cieniami XDD
Buty zbyt wysokie, obniż je o pixel. Cóż custom nawet ładny ale jest sporo błędów popraw je xDD
2/5 Chce zobaczyć poprawione bese i chuj ! XD

/f
KP: 2

42[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pią Lip 23, 2010 8:57 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Tak więc chciałbym was prosić o pomoc z wyborze 1 z pośród tych sześciu :P
[O-S-W] by Mimie - Page 2 49242346095537113464
...Tak, możecie mi też nabluzgać jakie te prace są słabe i w ogóle :>
Zależało mi na oryginalności i ave Yoh, który to dostrzegł.
Pozdro i czekam na oceny

43[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pią Lip 23, 2010 9:34 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
Więc...
Cienie są dobre, jego kształt jest fajny, ale oczy to ma chyba za duże :P Nie wiem czy to spodenki, ale chyba nie xD Jego 'armor' na całym ciele jest dobrze pocieniowany i fajnie zrobiony z wyglądu. No nie mam pojęcia co ci tu jeszcze o nim napisać :P
Aha, którego mam wybrać? Wybieram 2, bo kolorystyka najlepiej mi pasuje u niego, a reszta jakoś mi się nie widzi:P
Pozdro.

Liczę na to, że mi też ocenisz.

/f

44[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Sob Lip 24, 2010 8:12 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Zatem na początku wyglądali mi na zapaśników xd, ale to chyba jacyś kosmici będą xd.
Ogólnie fajnie zrobieni, i w ogóle, cienie też spoko, najbardziej mi sie podoba nr 5. ;d

45[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Sob Lip 24, 2010 8:13 am

Kumalski

Kumalski
Third Child
Third Child
Pokaż jeszcze wersje z białymi tymi "rzeczami". Chcę zobaczyć jakby wyglądał na białym :). W cieniowaniu wszystko w porządku. Tak więc w końcu ocenię.

Głowa zwykła, cieniowanie w porządku. Cieniowanie na klacie mógłbyś jeszcze trochę poprawić bo tak w jest dobrze. Nogi według mnie mają dziwnie cieniowanie :(. Trzeba to poprawić. W ogonie mi brakuje kilku pikselków ale tak to dobrze. Stopy zwyczajne :P.

Ocena:7/10

Powiem ci który najlepszy jak dasz więcej kolorów bo żaden mi się nie podoba :P.

/f

46[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Sob Lip 31, 2010 9:54 am

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Nowa forma, nie wiem jak ją nazwać :D
[O-S-W] by Mimie - Page 2 43080212058392252317

47[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Sob Lip 31, 2010 1:31 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Yoshi...
Włosy kolczaste, standardowy motyw... jednakże mogą być z wyglądu. Cieniowanie nie jest zajeiste lecz jest dośc dobre i może być. Ćenie twarzy no ogółem są dobre jednak nieco mało widoczne, nie zbyt mi się podobają oczy, ale to detal.
Tułów może być, nieco dziwnie umięśniona, ale to tylko mi się chyba tak wydaje, no i w ogołe no to dziwny ma kolor skóry ten kolo. Przechodząc dalej, no to mamy rękę, ręka no... jest w miarę dobra z umięśnienia a z kształtu, ustawienia itp. no to się wydaję normalna, jej cienie są średnie. Jedynie co mi się nie podoba to frotka jakaś taka słaba.
Pasek no niby dobrze pocieniowany ale nieco kanciasty się wydaje jak dla mnie no i ta klamra czy jak to się tam zwie, mało mi się podoba, lecz w ostateczności może być, bo z daleka to nieco dziwnie wygląda.
Spodnie wydają się normalne na pierwszy rzyt oka lecz wydają mi się nieco mniej napąpowane niż inne, cienie ... no są dość dobre, mi tam się podobają. Na końcu buty, no jak to buty z wyglądu normalne no nie są źle cieniowane, mogą byc.

Moja ocena jak na ciebie to 6/10

/f

48[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Sob Lip 31, 2010 7:07 pm

Krycha95

Krycha95
Don
Don
No więc, włosy mają dobre kontury tylko popraw lekko cienie włosów, i będzie gitez.Klata jak i mięśnie są dobrze pocieniowane, spodnie i pas ładnie zrobione, buty standard.No opar prezentuje się dobrze , idzie ci coraz lepiej, czekam na twoje następne prace.
7,9\10

49[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pią Sie 06, 2010 7:19 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Jest to wersja z wingami by ME.

[O-S-W] by Mimie - Page 2 42432889848710538172

Pozdro i zapraszam do oceniania :P

@ UNDEAD FORM XD

Ostatnio zmieniony przez Mimie ;* dnia Sob Sie 07, 2010 2:26 pm, w całości zmieniany 1 raz

50[O-S-W] by Mimie - Page 2 Empty Re: [O-S-W] by Mimie Pią Sie 06, 2010 7:27 pm

Zigur

Zigur
Third Child
Third Child
Łosz szit O.o It's Awesome. Co do jego prawego skrzydła, początek (część która wychodzi z pleców ;P) jest trochę gorsza niż w lewym, tamto idzie ładnie po łuku a to jakoś tak kańciasto. Równierz to... nie wiem jak to nazwać, chodzi o to na górze skrzydeł, to samo, w prawym jest nieco kańciaste. Ogółem prawe mogłeś zrobić ciutek mniejsze. Co do cieniowania nie jest złe.

9.5/10

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 5]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Pozwolenia na tym forum: