Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 3]

1Najwyższy punkt Empty Najwyższy punkt Sob Lip 31, 2010 11:43 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Najwyżej położony punkt w Górach Dabezhia. Jest tu cholernie zimno i trudno się oddycha.

~~~~

Yoh wleciał na najwyższy możliwy punkt w górach, po czym usiadł na szczycie jednej. Nie odczuwał zimna. Może z tego powodu, że jego główny żywioł to lód..?
- Nie mogę pozwolić, abyś kiedykolwiek przejął nade mną kontrolę.. Ja muszę to zrobić wcześniej. - odezwał się do samego siebie, po czym zaczął medytować.
Nagle jego energie całkowicie zniknęły. Pojawiła się tylko mroczna, dusząca energia. W dodatku, niebywale potężna.

Jednak, nie zmieniał on formy. Był po prostu sobą, jednak energia uległa zmianie na właśnie mroczną i dorównującą prawie że SSJ3. Mimo to, energii nie można było zminimalizować. Wciąż powoli rosła.
Yoh wciąż medytował.

2Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Nie Sie 01, 2010 7:01 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Szczyt góry nie był z góry widoczny. Zakrywały go chmury, gromadzące się przy nim. Mimo że było tam niemiłosiernie zimno, chłopak tego nie odczuwał.

Nagle, wokół chłopaka pojawiła się ciemna aura. Jego poziom mocy zatrzymał się na prawie 12mld. Nie było możliwości zmniejszenia tej energii, dlatego też była wyczuwalna w promieniu kilku mil.
- Więc to jest szczyt moich możliwości.. Bez utraty kontroli, mogę jedynie wejść na 12mld? - powiedział do siebie mając zamknięte oczy i medytując.
- Nie.. Tak nie może być. Skoro mam nad nim panować, co jest cholernie trudne, to muszę spróbować właśnie teraz. - dodał.

Ciało chłopaka nagle zaczęło zmieniać kolor na czarny. Dosłownie, ubranie, skóra, wszystko stawało się powoli czarne.. Poza oczami. Które przybrały cały czerwony kolor.
Z Yoh'a zaczęła dosłownie unosić się mroczna energia. Nie był to cień, a coś o wiele gorszego. Właśnie z tego powodu chłopak nie chciał nigdy używać tej formy.
Lód na którym siedział Yoh zaczął dosłownie spod niego znikać, tak samo jak skały.
- Zniszczenie.. Śmierć.. Mrok.. Chaos.. Czym Ty jesteś... - pytał sam siebie, nie oczekując na odpowiedź ApocDestroyer'a. W końcu, nie mogło go być przy nim.
- Czuję.. Moc.. Wzrosła do 14.000.000.000j.. Taka potęga tkwi we mnie...? - zapytał po raz kolejny. Nie mógł zmniejszyć mocy, aby stała się niewyczuwalna.

Nagle chłopak padł na kolana i zaczął krzyczeć łapiąc się za głowę.
- HAH! INNYCH MOŻE "OSWOIŁEŚ" ALE CZY UDA CI SIĘ TO ZE MNĄ ZROBIĆ!? HAHAHA! - krzyknął głosem niczym demon, słyszalnym kilka metrów niżej.
Z pleców chłopaka wyrosły gigantyczne, widziane z daleka, skrzydła lub coś je przypominające.. Miały czerwony kolor.
Dalej jednak nie wstawał, a kłócił się sam ze sobą, łapiąc się za głowę.
Jego moc ciągle rosła i ciągle się zmniejszała.

3Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Nie Sie 01, 2010 11:14 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Na szczycie nastąpił dziwny wybuch, słyszany w promieniu kilku kilometrów. Właściwie, nie wiadomo nawet czy był to wybuch, gdyż pojawiło się wielkie czarne koło, które zaraz zniknęło.

Yoh przestał krzyczeć i wstał w dziwnej, mrocznej i ciemnej postaci. Lekko odskoczył od ziemi, aby wzbić się w powietrze, jednak nawet czegoś takiego nie wytrzymał wierzchołek który dosłownie wbił się w samą górę, tworząc zamiast góry z wierzchołkiem, górę z małym kraterem w środku.
- Wygrałem.. Pokonałem Cię.. ApocDestroyerze.. - powiedział głosem, niczym jakiś demon.
Yoh w dziwnej formie, zleciał z góry powoli. Nie śpieszyło mu się.. Kiedy dotknął ziemi, robiła się cała czarna i dosłownie znikała. Dlatego wolał się w tej formie unosić w powietrzu.

4Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Nie Sie 08, 2010 12:29 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg po trochę długiej wspinaczce wreszcie dotarł.

-Idealnie. Rzadsze powietrze.

Cineg nie czuł zimna. Skoncentrował się tylko na treningu. Usiadł na ziemi i złapał się za głowę.

Jestem jednym z najsłabszych. Nie chcę...
- wkoło Chłopaka zaczęła pojawiać się pewna otoczka. Jak tak dalej pójdzie... to zginę w walce... - Uwalniał coraz więcej energii.
-NIEE!! - krzyknął Cineg i jego włosy zaczęły trochę zmieniać barwę na ciemniejszą.
Po chwili, jego sterczące włosy opadły.

-Co do cholery? - zdziwił się - Czemu mam ciemne włosy i nie sterczą? He... he... - Cineg nagle poczuł pewien zasób mocnej energii. Wyrosły mu skrzydła z wiatru i miecz.
-Tsubasa Tenkokuuga.

Wzbił się kilka metrów do góry, wziął zamach mieczem i machnął nim w stronę góry. Podmuch wiatru był silny, że z góry zaczęła lecieć lawina.

-Cholera jasna! - zniknął i pojawił się na drodze lawiny.
Skrzyżował ręce i zaczął koncentrować energię.
-HAAA!! - Rozłożył ręce i wyprostował się gwałtownym zamachem. Jego energia przeistoczyła się w wiatr. Podmuch był tak silny, że zatrzymał kawałek lawiny. Chłopak zaczął ciężej oddychać. -HAAAAA! - i znowu pojawił się duży podmuch. Tym razem na stałe zatrzymując ją.
Włosy chłopaka znowu przybrały normalnej barwy i powróciły do pierwotnego stanu.
-Chwila... Chwila przerwy... - powiedział i położył się na śniegu.

5Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Pon Sie 09, 2010 2:27 pm

Cineg

Cineg
Zoan User
Zoan User
Cineg wstał. Miał pewien błysk w oku.

-He... He...

Z jego ciała wydobywała się duża ilość energii, która zmieniała się w wiatr.
Najwyższy punkt 21533449342672565052

-Dobra, to przejdę, albo przelecę się do miasta.

Cineg wzbił się i poleciał.

6Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Sie 12, 2010 4:53 pm

Krychu269

Krychu269
Paramecia User
Paramecia User
Shane wylądował na najwyższym punkcie

[Trzeba teraz wypróbować tego demona...Okej skup się Shane]
Shane zaczął medytować po chwili zaczęła się z niego wydobywać mroczna energia po chwili zamienił się w swoją formę demona
[Jest dobrze teraz sprawdźmy moją siłę]

-Dark Chidori!-Shane skoncentrował energię elektryczną w dłoni po chwili jego energia zgromadzona w ręce była mroczna.Shane się wyprostował

[teraz tym gdzieś walnąć]
Shane ruszył na drzewo które zauważył użył na nie swoje Dark Chidori drzewo wyleciało w powietrze i rozerwało się na strzępy

[Nieźle teraz sobie chwilkę odpocznę]
Shane wyłączył swoją formę demona i zaczął drzemać

7Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Sie 14, 2010 10:47 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu poleciał na najwyższy punkt w górach.
Ahaahahahahah! Zajebie Cię Ketsu !
Demon chciał całkowicie zawładnąc nad umysłem i ciałem chłopca.

8Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Sie 14, 2010 10:58 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Demon wyzwolił już 35 % swojej mocy.Ketsu walczy lecz jest za słaby.Przez chwilę przejął kontrolę nad demonem i zleciał trochę niżej.
// http://iv.pl/images/73957160796157301856.png <- Ketsu wygląda tak. //

9Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Sie 14, 2010 11:26 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu opanował demona..

10Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Sie 14, 2010 2:13 pm

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu znów stracił kontrolę nad sobą i zamienił się w 100 % demona !
Najwyższy punkt Gifekxd
Tak to wyglądało, Ketsu w formie demona nie mógł nic robic a nie chciał żeby inni przez niego cierpieli - wysadził się...Ketsu zmarł a razem z nim demon.Wybuch było widac z kosmosu i w każdym mieście na Terrze.

11Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sro Sie 25, 2010 5:55 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu szczęśliwie przeżył lecz jego demon nie X< Zaczął leciec w stronę Eminy.

12Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Sie 26, 2010 7:54 am

Ketsu

Ketsu
Notowany
Notowany
Ketsu przyleciał do gór i włączył formę demona 35%, następnie zrobił klona.Sam wrócił do normalnej postaci.Zaczęli walczyc.
Ketsu wystrzelił kamehameha, demon przyjął to na siebie ;O Demon zaatakował Ketsa w brzuch.Butarata poleciał do tyłu na kilka metrów.
Dosyc tego !
-Ahahahahaahahah
Ketsu kontynuował trening.

13Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 3:16 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Max i Shigeru pojawili się na szczycie najwyższej góry.
- Nienawidzę trenować, zwłaszcza z kimś. Jednak sytuacja tego wymaga. Zapewne wiesz, ze on nie był ostatni i najsilniejszy. Ja.. byłem zbyt slaby aby was ochronić. Gdyby nie Rayem, Yoh i reszta byłoby już dawno po nas. Ty w dodatku stchórzyłeś. To nie może się powtórzyć, jeżeli nie zrobisz tego dla mnie zrób to dla Yuki. Nie chętnie to mówię ale... Trenujmy.
Powiedziawszy przyjął pozę gotową do walki.
- Zaczynaj. - Powiedział gotowy na obronę.

14Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 4:09 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max stał i patrzył chwilę na Shigeru.
-No dobra.
Teleportował się za Shigeru, kopnął w plecy tak aby odleciał do przodu. Podleciał do niego i zaczął atakować pięściami. Potem doskoczył i założył maskę.

15Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 4:26 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru klęczał. Wstał, odwrócił się w stronę przyjaciela. Kiedy zobaczył na jego twarzy maskę uśmiechną się.
- Z przodu. - Powiedział po czym zaraz był przy nim waląc go prosto w brzuch. Max odleciał kilka metrów. Nakatoni uzbierał w prawej ręce sporą ilość energii jednak jej nie wystrzelił po prostu miał ją zgromadzoną w dłoni.

16Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 4:54 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max szybko się podniósł. Wyjął miecz.
-Me o samasu Hahisaki !
Miecz Maxa przybrał formę Shikai. Chłopak czekał na ruch Shigeru.

17Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 5:05 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
(To psuje mój cały plan)
W ręku chłopaka pojawił się miecz, był większy niż zwykle gdyż chłopak przy tworzeniu go uwolnił dodatkowo zgromadzoną wcześniej w ręku energię.
- Eh. Duże nie znaczy lepsze.
Chłopak zaabsorbował odrobinę energii miecza przywracając go do normalnej wielkości.
- Ice Cut! - Krzykną wystrzeliwując w stronę przyjaciela "Lodową Getsugę".
Teleportował się nad niego.
- Z góry... - po czym ponownie wystrzelił z miecza pocisk.
Ponownie teleportował sie, tym razem za niego. Dość blisko bo dwa pozostałe ataki były już przy Maxiu.
- Buu.. z tyłu. Ice Cut! - krzyknął posyłając ostatni pocisk w plecy przeciwnika.
Następnie teleportował się kilkanaście metrów w górę.

18Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 5:54 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max odskoczył w bok, ataki zderzyły się ze sobą. Teleportował się do Shigeru, kopnął w brzuch, przeskoczył za niego i odleciał na nie małą odległość. Przerzucił zanpaktou do lewej ręki i wystrzeli promień Ki.
Teleportował się do Shigeru, złapał go. Promień uderzył prosto w brzuch Shigeru. Max odskoczył.

19Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Czw Wrz 23, 2010 6:01 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Podczas ataków Maxa miecz wypadł z reki i wbił się w ziemię. Jko iż stali w powietrzu było to dość głębokie wbicie. Korzystając z sytuacji iż chłopak trzymany jest przez przeciwnika złapał jego nadgarstki. Wyzwolił spora ilość energii po czym zamroził je(nadgarstki). Zrobił zalto waląc z kolana w czoło przyjaciela - ciągle trzymając go za nadgarstki. Po ataku puścił go. Jako iż był odwrócony do góry nogami wystrzelił z rąk Ice Beam w brzuch Maxa. Brzuch jak i ręce Maxa powinny byc zamrożone a sama energia Ice beama powinna odepchnąć Maxia. Nakatoni pojawił się przed Maxiem, był schylony. Wyprostował rękę trafiając w brodę przeciwnika mając nadzieję, że przynajmniej lekko naruszy maskę. Zleciał na ziemię czekając na ruch kumpla. Przy okazji wyciągną miecz z ziemi.

20Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Wrz 25, 2010 7:14 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
Max chciał zniszczyć lód, jednak nie powiodło się to. Zaczął spadać w dół. Uderzył w drzewo łamiąc je, lód zaczął pękać. Max uwolnił trochę energii w postaci rozprysku, lód pękł całkowicie. Max wstał.
-Może już koniec ? Chyba miałeś znaleźć tego całego Yoha czy jak mu tam.

21Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Wrz 25, 2010 7:28 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Nakatoni wylądował, drastycznie obniżył swoją energię.
- A tak, zapomniałem. Chwila! Ty też nad tym panujesz, może mnie nauczysz. Nie będę musiał go fatygować. Zrobimy to szybko i wrócimy do dziewczyn, co ty na to?

22Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Wrz 25, 2010 7:57 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Będziesz zbyt silny jeżeli zmienisz się w Full Hollow, nie dorównam ci i najprawdopodobniej mnie zabijesz bo nie będziesz się kontrolował. Najlepiej żeby uczył cię ktoś silniejszy lub równy siłą. Mam nadzieję, że to rozumiesz.

23Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Sob Wrz 25, 2010 8:05 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Shigeru uśmiechnął się.
- Rety, rety... Naprawdę się nie doceniasz. Ty też założysz maskę, wtedy mi dorównasz i zawsze to jakiś pretekst do dokończenia tego po co tu przybyłeś, nie sądzisz?
"Strzelił" szyją po czym podszedł do Maxa.
- A gdybym tak zużył całą energię? Nie zostawił nic... dało by to coś?

24Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Nie Wrz 26, 2010 12:11 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
-Dałoby się. Daj mi odpocząć i nazbierać energii a swoją zużyj.
Max usiadł pod drzewem i zaczął zbierać energię.

25Najwyższy punkt Empty Re: Najwyższy punkt Nie Wrz 26, 2010 12:18 pm

Bercik6c

Bercik6c
Zbanowany
Zbanowany
Nakatoni teleportował się w granice pola grawitacyjnego terry.
- Avalancha! - Krzyknął marnując prawie całą energię.
Ogromna ilość śniegu leciała w stronę Terry. Shigeru teleportował się przed nią i wystrzelił w jej stronę Ice Beam. Śnieg podzielił się spadając jako lekki puch w okolice gór. Shigeru wyczerpany ponownie teleportował się do Maxa po czym padł zasapany.
- I co teraz?

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 3]

Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum: