Całość przeniosłem na
Imageshack - mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe. Wybacz również spóźnienie z komentarzem; źle się czułem po pracy.
To świetnie, że ktoś w końcu odświeżył ten dział. Cały sprit nie prezentuje się źle, gdy patrzymy na niego po raz pierwszy. Ba! Widać, że został wykonany na naprawdę ciekawym i fajnym 'base' oraz, że włożyłeś w jego wykonanie naprawdę dużo pracy. Po dokładniejszym przyjrzeniu się całości w oko, mimo wszystko wpada kilka niedociągnięć. Pod opadającymi na czoło kosmykami warto byłoby umieścić pixel w średnim odcieniu skóry, a żeby nie wydawało się ono takie puste. Cieniowanie kurtki wymagałoby pewnych modyfikacji. No, to tyle, jeżeli chodzi o błędy w wykonaniu. Teraz błędy zauważalne w spricie, nie mające związku z cieniowaniem ^^ Po pierwsze, ręce. Pozy chodzenia, biegania oraz wykonywania salta mają zbyt grube ręce porównując się na zwykłe 'standy'. Jeżeli już tworzysz sprita, staraj się dostosować do pierwszego projektu postaci wszystkie proporcje reszty póz. Zbyt duże nogi, ręce czy inne elementy miejscami naprawdę wkurzają. Po drugie, emotki miejscami 'zaiwanione' z forum. Widzę tam ze dwie swoje emotki, większość natomiast jest forumowa. Nie mam Ci tego za złe, że ich użyłeś ale w przypadku użytkowników, którzy je tworzyli, niektórym może się to nie spodobać. Już wiesz czemu tworzę 'custome' xd?
Więcej grzechów nie pamiętam ale i tak ich nie żałuję.
Pomimo 'wielu' niedociągnięć, sprit prezentuje się naprawdę wspaniale. Cieszy mnie to, że w końcu się chciało komuś dokończyć rozpoczęty projekt. Ja ciągle mam z tym problem, ale już niedługo... Już niedługo...