No, skoro ja Ci ocenię, to liczę także na ocenę z twojej strony w moim temacie :^^: .
Na początku włosy.
Hmm.. Co prawda, kształt nie jest zły i kolory także pasują. Cieniowanie dobre, ale mogłoby być lepsze! Staraj się cieniować od środka, idąc powoli ku kosmykom i mając na względzie wciąż padające na włosy, słońce.
Ogólnie co do włosów, to nie mam zastrzeżeń.
Cieniowanie twarzy mogłoby być lepsze. Mówię tutaj o bardziej żywych kolorach, i uwzględnieniu padającego na twarz OPAR'ka, słońca.
Ręce także mogłyby mieć lepszy odcień, i chciałbym na nich zobaczyć jakieś nawet słabe mięśnie. Postaraj się takowe dorobić.
Bluza jest naprawdę słabo pocieniowana. Popatrz na cieniowanie w wykonaniu innych osób, a następnie postaraj się zrobić to podobnie. Myślę że ta koszulka i bez zmian może wyglądać lepiej niż teraz.
Oczywiście, jeżeli zmienisz cieniowanie. Wtedy żadne inne zmiany nie będą potrzebne.
Rękawice mi się podobają. Mogłyby być trochę jaśniejsze, ale takie też są dobre. Pasa nie oceniam, bo jest raczej normalny.
Kiedy spojrzałem na spodnie, pomyślałem sobie że będę miał na koniec do nich zastrzeżenia. I wiesz co? Nie myliłem się. Heh..
Widzę iż cieniowanie stoi u Ciebie na coraz to wyższym poziomie. Jednakowoż, mogłoby być ono lepsze.
Teraz spodnie wyglądają dziwnie, ale jeżeli popatrzysz na różne OPAR'ki czy nawet już WIP'y, mające spodnie cieniowane w ten sposób, a następnie zrobisz to podobnie, to uwierz mi że i efekt i wygląd będą lepsze.
Kolejna sprawa, dot. spodni to ich kolor. Myślę, że mógłbyś go zmienić na inny.
Buty, jak to buty. Te wydają się takie "Sołtysowe". Nie to że mi się nie podobają, ale czy nie mogłeś wymyślić czegoś innego? Coś co odbiegałoby od normy :^^:
Na razie, jestem w stanie wystawić Ci ocenkę nie wyższą niż:
5/10
Akcja 'Oceniam Kreatywnie' - 3kp.
/f