Dobrze że wróciłeś. Dużo osób z DBEvS i S-R ostatnio się nam zbiera, ale to nawet lepiej. Teraz tylko jeszcze osoby z DBS xD..
Dobra, ale nie będę Ci tu pieprzył. Oceniać to oceniać..
Kształt włosów jest dość.. osobliwy. Właściwie, nie podoba mi się w nich kilka kosmyków. No, ale o tym zaraz. Pierw mały obrazek:
Pierw jedynka. Otóż, zaznaczyłem te kosmyki dlatego że wydają mi się dziwne. Są dziwnie połączone i dziwnie opadają te ostatnie px. Podnieś je trochę w górę, myślę że uzyskasz dzięki temu ciekawszy efekt.
Numer dwa to dziwna przerwa między włosami. Dodaj tam jakiś kosmyk, albo pojedynczy włosek. Aktualnie to miejsce wygląda najgorzej bo jest najbardziej puste. Niszczy całe włosy.
Trójeczkę zaznaczyłem z prostego powodu. Otóż, dodaj tam jakiś kosmyk w górę albo coś w tym stylu. Teraz wygląda to dość.. płasko.
Czwórki bym nie zaznaczał, ale nie pasowały mi te włosy. Zaznaczyłem ją po to, byś na jej miejsce dodał jakiś kosmyk włosów, żeby nie było tak pusto.
Po tych zabiegach wygląd włosów powinien ulec poprawie. Nad cieniowaniem proponuję jeszcze trochę popracować bo jest dość słabe. Postaraj się cieniować od środka i pod światło. Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi, popatrz na moje OPAR'ki. I na przyszłość, nie łącz każdego kosmyka włosów ze sobą (patrz. Moje OPAR'y).
Cieniowanie skóry ujdzie. Jest słabe, ale jeszcze można je darować. Mimo wszystko popracuj nad nim.
Podkoszulka dość stylowa, ale jednocześnie taka normalna. Rękaw na prawej ręce jest zbyt poziomy przez co łapka wygląda jakby była doklejona. Postaraj się to zmienić.
Skoro już jesteśmy przy rękach, to chciałbym zauważyć że na prawej ręce twojego OPAR'a są nadzwyczajnie słabe mięśnie. Zmodyfikuj je, pobaw się. Myślę że efekt w kilku przypadkach będzie na 100% lepszy niż teraz. Ale w których? Sprawdzisz sam i ocenisz.
Bandy i pasek normalne, niema co oceniać. Zmień kolor bo nie pasuje do czerni i czerwieni.
Cieniowanie podkoszulka jest dość dziwne, co za tym idzie słabe. Jeżeli chcesz pobaw się z nim. Choć wiem że podkoszulki bez niczego trudniej się cieniuje bo samemu nie wychodzi mi to mistrzowsko. Jednak, ćwiczę. I tobie też radzę
Spodnie są bez cieni dość dobrze zrobione. Z cieniami wyglądają dziwnie. Zastosowałeś cieniowanie trzy-tonowe, z tym że najciemniejszy kolor jest słabo widoczny. Jest jakby to określić, zbyt ciemny. Rozjaśnij go trochę albo zastosuj inne kolory jeżeli chodzi o najjaśniejszy i średni.
Buty słabe. Naprawdę słabe. Zmień je nawet na buty Saiyańskie, byleby nie były całe szare. Jeden kolor dobrze się prezentuje tylko wtedy gdy OPAR jest naprawdę dobry. Dlaczego? Bo wtedy można pominąć te cholerne butki
Ogółem.
Popełniasz błędy w cieniowaniu, trochę dajesz dupy na proporcjach i nie jesteś zbyt oryginalny. Zmieniając to pokażesz mi naprawdę ciekawego OPAR'a. Oczywiście, jego stworzenie wymaga czasu, ale uwierz mi że warto dać OPAR'a z którym pieprzyłeś się 1h, niż takiego z którym bawiłeś się 10-15 minut. No, chyba że jesteś Sezem, Shinem czy mną xd Wtedy czas odpada.
Ale, nami nie jesteś więc zanim coś wstawisz postaraj się by było dobre
5/10
/f
KP: 3