Ten głos nie powinien się liczyć bo użytkownik nie ma 30 postów.
Idź do strony : 1, 2, 3
51 Re: [Battle Royal] Katayachi,Mały,Vladek,Feli,Mimie : * ... Sro Paź 13, 2010 6:18 am
Michass
Lieutenant
52 Re: [Battle Royal] Katayachi,Mały,Vladek,Feli,Mimie : * ... Sro Paź 13, 2010 3:01 pm
Vladek
Operative Director
1. [0]
2. [4]
3. [4]
4. [1]
5. [2]
Tak w dalszym ciągu wygląda punktacja na dzień dzisiejszy.
2. [4]
3. [4]
4. [1]
5. [2]
Tak w dalszym ciągu wygląda punktacja na dzień dzisiejszy.
53 Re: [Battle Royal] Katayachi,Mały,Vladek,Feli,Mimie : * ... Sro Paź 13, 2010 5:26 pm
Yoh
Site Admin
No cóż.. Wygląda na to że trzeba zakończyć remisem. Dzięki za podesłanie podpowiedzi dot. tego która praca czyja. Udało mi się ułożyć wszystko w jedno. No, ale koniec pieprzenia.
Remis pomiędzy.. Michassem i Vladkiem!
&
Tym dwóm pracom przypadło ex aequo zwycięstwo w walce. Gratuluję im pierwszego miejsca.
Drugie miejsce zajął nie kto inny jak Mimie i jego praca...
Gratuluję i życzę dalszych sukcesów, a teraz minęło twoje pięć minut chwały i przechodzimy do trzeciego miejsca.
Trzecie miejsce zajmuje... Maly i jego praca! Gratulacje!
Spodziewałem się innych wyników, ale cóż.. Również gratulacje dla Saske i jego sygny:
Zamykam i gratuluję. Po warnach już rozdałem, wszystko skończone i nie ma już nic. Jesteście wolni, możecie se iść xD
Jak się pomyliłem w nickach, to PW. Mogło mi się zdarzyć, bowiem nie każdy podesłał PW z informacją że dana praca jest jego.
Remis pomiędzy.. Michassem i Vladkiem!
&
Tym dwóm pracom przypadło ex aequo zwycięstwo w walce. Gratuluję im pierwszego miejsca.
Drugie miejsce zajął nie kto inny jak Mimie i jego praca...
Gratuluję i życzę dalszych sukcesów, a teraz minęło twoje pięć minut chwały i przechodzimy do trzeciego miejsca.
Trzecie miejsce zajmuje... Maly i jego praca! Gratulacje!
Spodziewałem się innych wyników, ale cóż.. Również gratulacje dla Saske i jego sygny:
Zamykam i gratuluję. Po warnach już rozdałem, wszystko skończone i nie ma już nic. Jesteście wolni, możecie se iść xD
Jak się pomyliłem w nickach, to PW. Mogło mi się zdarzyć, bowiem nie każdy podesłał PW z informacją że dana praca jest jego.
Idź do strony : 1, 2, 3
Anime Revolution Sprites » Arena » Pojedynki » Battle Royale » [Battle Royal] Katayachi,Mały,Vladek,Feli,Mimie : * ...
Similar topics
Pozwolenia na tym forum: