Dobra ocenie tego OPARA i postaram się ująć to szczegółowo.
Zacznijmy od
1. Włosy - zacznijmy od kształtów które są karygodne, kosmyk z tyłu nie pasuje tak jakby wyrastał z innego kosmyka nie mając połączenia z głową. na środku zbyt wiele kosmyków które nie wyglądają ciekawie lewa strona głowy też nie pasuje. Cieniowanie 3 tonowe okey ale to wygląda jak jak... no właśnie nie wiem
cienie źle rozstawione.
2. Tors - Kamizelka nie jest czymś nowym, cienie też słabo rozłożone.
ramiona cieniowanie już z base.
dłonie, ręce ? to chyba albo wyciąłeś z czegoś albo nie wiem ponieważ cienie inaczej rozłożone niż na reszcie toru i jeszcze brak cieni na pięściach.
3.Pasek chyba najlepsza część OPARA.
4.W końcu Nogi niestety nie rozumiem jak można robić OPARA używając cieniowania 3 tonowego na torsie a 2 tonowego na spodniach. Ponad to kolory się za mocno zlewają ze sobą co nie świadczy o dobrym wyglądzie.
Buty myślę że są dziwnie złączone z nogami.
I jeszcze jedna rzecz zauważyłem, iż prawa noga (lewa OPARA) przy pięści jest strasznie kanciasta.
Tutaj mała uwaga i pomoc jak pada słonce w większości prac cieniuje się biorąc pod uwagę że słonce jest pod takim kontem. To tak jakbyś nie wiedział.
I pamiętaj "że ciężką pracą można stać się najlepszym, wystarczy trenować i mieć wyobraźnię"