Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

16[Sprit] By Ykmo - Page 2 Empty Re: [Sprit] By Ykmo Pon Lip 26, 2010 1:45 pm

ChrisPLful

ChrisPLful
Super Saiyan 3
Super Saiyan 3
Wiesz co ten spritek jest bardzo fajny cieniowanie dobre techniki fajne w ogule nie zle mi sie bardzo podoba lecz mogles dac troche więcej poz,technik itp itd. Chyba wiesz o co mi chodzi bo jak by było więcej poz Sprit był by o wiele lepszy

Cieniowanie:
Bardzo dobre ładnie je zrobiłeś masa nawet też ładna bluzka także wszystko jest gites majonez rób więcej spritów

Face Set

Hmm cienki bo twarz skopiowałeś od yoha i dodałeś inne włosy i po co zrobiłeś Face Set SSJ skoro nie masz tutaj takiej formy ??? Ja już tego nie rozumiem ale ogólnie spritek bardzo dobry

Ogólna ocena:
9/10

KP: 1
/f

17[Sprit] By Ykmo - Page 2 Empty Re: [Sprit] By Ykmo Sob Sie 21, 2010 1:01 pm

Rokan

Rokan
Super Saiyan
Super Saiyan
No więc zacznijmy od pierwszej pozy.
Ogólnie prezentuje się bardzo dobrze. Wszystko wydaje się jak na pierwszy rzut oka dobre.
Włosy - Fajne, te przednie kosmyki dobrze ci wyszły jednak ten jeden wielki tylni psuje cały efekt. Cieniowanie może być. Kamizelka fajna, cienie dobre, Bluzka to samo. Klata wyszła ci bardzo dobrze. Ręka odrobinę chuda. Że tak nazwę to frotką jest bardzo fajna zawsze podobało mi się coś takiego w spritach czy oparach. Spodnie jak spodnie, dobre cienie.
Idźmy dalej.
Faceset.
Gohan? Włosy maja bardzo fajne cieniowanie, twarz już ma gorsze. Kolor twarzy i szyi różni się? Popraw to!
Scenki jak scenki, tylko mnie tam nie ma...
Dwa standy bardzo ciekawe, podobają mi się. Tak samo pozy jak kopie czy trzy ostatnie jak się porusza. bardzo fajnie ci to wyszło. Ataki w miarę dobre, widzę, że ulepszyłeś ten atak od Shuna z ta reką albo mi się tylko wydaje ale ma lepszy efekt ładowania. Teraz bicie z reki. Nie podobają mi się dwie ostatnie pozy w pierwszym rzędzie. Ta głowa źle dopasowana, za bardzo odchyla się do tyłu.
Spritek baldzo dobly, baldzo dobly. To chyba tyle.
Aha, w pozie jak skacze tam do góry - przedostatnia poza w atakach rekami ma ucięty kawałek buta ^^

3kp

18[Sprit] By Ykmo - Page 2 Empty Re: [Sprit] By Ykmo Pon Sie 30, 2010 1:34 pm

Max

Max
Human Interface
Human Interface
No więc zaczynajmy.
Wszystko wydaje się dobre.
Włosy są fajne, te przednie kosmyki dobrze ci wyszły jednak ten jeden wielki tylni psuje cały efekt. Cieniowanie może być. Kamizelka fajna, cienie dobre, Bluzka to samo. Klata wyszła ci bardzo dobrze. Ręka odrobinę chuda. Spodnie jak spodnie, dobre cienie.
Idźmy dalej.
Faceset. Trochę jak u Gohana. Włosy maja bardzo fajne cieniowanie, twarz już ma gorsze.
Scenki jak scenki, tylko mnie tam nie ma...
Dwa standy bardzo ciekawe, podobają mi się. Tak samo pozy jak kopie czy trzy ostatnie jak się porusza. bardzo fajnie ci to wyszło. Ataki w miarę dobre, widzę, że ulepszyłeś ten atak od Shuna z ta reką albo mi się tylko wydaje ale ma lepszy efekt ładowania. Teraz bicie z reki. Nie podobają mi się dwie ostatnie pozy w pierwszym rzędzie. Ta głowa źle dopasowana, za bardzo odchyla się do tyłu.
Spritek baldzo dobry. To chyba tyle.
Aha no i kotek na szczęście.
:lizz:

2kp

19[Sprit] By Ykmo - Page 2 Empty Re: [Sprit] By Ykmo Nie Lut 06, 2011 6:12 pm

daniel af

daniel af
Notowany
Notowany
Ykmo chciałbym zrobić gifa z twoim spritem mógłbyś odświerzyć linki

20[Sprit] By Ykmo - Page 2 Empty Re: [Sprit] By Ykmo Nie Lut 06, 2011 6:29 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
http://iv.pl/images/43544778845719008017.png
Wer. robocza, innej na kompie nie mam ;x

21[Sprit] By Ykmo - Page 2 Empty Re: [Sprit] By Ykmo Wto Mar 29, 2011 9:46 pm

Maximus

Dragon Slayer
Dragon Slayer
No przyglądałem się trochę temu spritowi i powiem ci, że z ciebie leń!! Nie chodzi tu o ilość póz i ataków tylko o włoski w poszczególnych pozach. Tam gdzie prawa ręka jest do przodu to włosy są jak na standzie! Mam rozumieć, że to jakaś peruka tak? Jeśli nie to koniecznie to popraw :P. Ubranie dobrze zrobione do poszczególnych póz. Ataków jest mało, ale pewnie i tak dorobisz więcej. W ataku z jasną fioletową kulką nie podoba mi się jedno, te jajo co zrobiłeś zamiast kulki, 3 od końca w ładowaniu. Popraw, przecież tak nie może być :P. Ogólnie fajnie, że podjąłeś się takiego sprita, ładnie się prezentuje.
AHA! W twarzach w SSJ mógłbyś zmienić te cienie włosków, bo nie za ciekawie to wygląda przynajmniej według mnie, ale poczekaj na wypowiedzi innych.

1 kp

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: