Anime Revolution Sprites

You are not connected. Please login or register

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down  Wiadomość [Strona 2 z 3]

26Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Czw Kwi 07, 2011 8:27 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
FAK ! Drogie GTW, czy koniecznie musi być to ten temat, jeżeli chodzi o animatora ? Nie dam rady zrobić OP z jakiejś gry, nie można stworzyć np. walki Goku vs Vegeta ? Wiem, że (prawie) to nie możliwe ale wole zapytać.
Jeżeli nie ma możliwości, to wypisuje się i próbuje następnym razem. Dziękuję.

27Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Czw Kwi 07, 2011 10:06 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Pamiętaj że to nie konkurs, a nabór na specjalistów danej dziedziny. Nie możemy dać tak prostego tematu jak w przypadku byle konkursów. Tematyki nie zmienimy, niestety nie ma takiej możliwości.
Zapytam jeszcze raz - Na pewno?

28Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Pią Kwi 08, 2011 12:06 pm

SmokuXD

SmokuXD
Observer
Observer
tak, wypisuję się i spróbuję w wakacje ;d

29Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Pią Kwi 08, 2011 12:08 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Normalnie nie wierze, brak czasu? Gimnazjaliści mają rekolekcje+święta, może 3gim. trochę gorzej bo testy, ale po testach to luz na maxa.
Co do tematyki, to takie wyzwanie powinno zachęcać do stworzenia czegoś z innej beki. Ale dobra, wymiękacie.

30Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Pią Kwi 08, 2011 12:47 pm

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
Feli tak tak święta i rekolekcje. Rekolekcje mi się skończyły już dawno a termin jest o ile pamietam na oparatora do niedzieli a wiec jake święta ?
Sam nie wiem czy się wyrobie a co dopiero gdybym miał robić gifa czy coś.

31Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Pią Kwi 08, 2011 4:48 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Feli, grozisz mi ? Co do Was, to rozumiem, mi w technikum zostało 35-40 dni w szkole z tego w ciagu 15 około nie będzie połowy nauczycieli, a ledwo wyrabiam bo 1 raz w życiu mam zagrożenie ocenami dop. z czegoś więc :/ Ale ja znajdę czas, nie ma czegoś takiego, że nigdy się czasu nie ma, zawsze się znajdzie godzinka dziennie chociaż, nawet jak mam do 19 to taką znajdę więc ...
Ale róbcie co chcecie ...

32Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 2:22 am

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
Cóż. Chciałbym prosić o przedłużenie terminu na WIPera o te kilka dni. Mam mało czasu, ale pracę na OPARatora jakoś zrobiłem, zostały mi tylko poprawki. Co innego WIPer. W jeden dzień się nie wyrobię, choć tematyka ZDECYDOWANIE prostsza niż na OPAR'ka ^^'

Feli, co do braku czasu.. Jak widać, ja jakoś mogę pogodzić pracę co drugi dzień z ARS. Co prawda, tak jak teraz muszę poprosić o dodatkowy czas, ale myślę że zrobię i jedno i drugie. Nie opierdzielaj jednak innych Userów, robimy to dla nich nie dla siebie. Jeżeli nie chcą specjalisty, nie zmuszaj ich ^^

33Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 8:46 am

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
To jest troszkę żałosne co wy wyprawiacie. Oczywiście co niektórzy... Tak długo się pruliście kiedy będzie OŚK, a teraz jak już jest to każdy odchodzi... Dupy wam się nie chce ruszyć, połowa z tych co odchodzi codziennie jest widziana na ARS, to zamiast ten czas jak tutaj siedzicie zróbcie pracę i po problemie... O.o Wielkie mi halo poświęcić jeden dzień (Czy tam popołudnie), na zrobienie pracy.

34Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 8:56 am

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Ja w sprawie kategorii WIP, tak jak Yoh chciałbym żeby termin oddawania prac był nieco przedłużony.

35Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 10:48 am

Ykmo

Ykmo
Sniper
Sniper
A ja bym prosił o przedłużenie terminu na Oparatora do poniedziałku wieczór.
Wiem że niby opar to nic trudnego no ale do jutra sie nie wyrobie.

36Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 10:56 am

Rayem

Rayem
KOX
KOX
Ja też bym prosił o przedłużenie (na Oparatora). Niby mam już dość dużo skończone, ale wpadłem tylko na moment i się nie wyrobię. Poza tym muszę się jeszcze pouczyć do testów, póki mamy weekend.

37Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 11:01 am

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Yoh, Sameyaro i Ykmo - startujecie w więcej niż jednej kategorii (Sameyaro nawet w trzech!), więc mogę wam dodać jeden dzień.

Rayem - startujesz w jednej. W dodatku w Oparatorze. Nie przeginaj.

38Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 12:27 pm

Rizuke

Rizuke
Zasłużony
Zasłużony
Też bym chciał Oparka na poniedziałek do wieczora...

39Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 12:46 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
Ok. Ale jak się któryś z was wypisze z drugiej kategorii i będzie uradowany, że sobie za nic dostał dodatkowy dzień, co najmniej się wkurzę. Uprzedzam tu już wszystkich.

40Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 3:31 pm

Zbir

Zbir
Battle Moderator
Battle Moderator
Feli a może domyśliłbyś się ,że nie każdy jest gimnazjalistą ,który ma w cholerę wolnego czasu i sra po kątach jak rodzice dowiedzą się o 3 z geo ?
To samo Sezu. Kurwa nie wiem ,czy jesteś w technikum ,czy jakimś podrzędnym liceum ,czy też może jesteś zajebiście zdolny i nie musisz się uczyć ,ale niektórzy muszą ostro zapierdalać żeby w ogóle zdać na następny rok z niejednego przedmiotu. Chuj mnie obchodzi ile macie czasu ,ale to ,że ktoś wejdzie sobie na ARS kilka razy w ciągu dnia nie oznacza ,że ma jego nie wiadomo ile. Następnym razem radzę zachować tego typu opinie dla siebie ,jeżeli wcześniej się ich nie przemyśli.

41Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 3:56 pm

Feli

Feli
Zasłużony
Zasłużony
Nie sram czasem po kątach, a jeśli Ty nie jesteś gimnazjalistą to Ciebie mój post nie dotyczy. Say more?
Ktoś wbija na ARS czy inne stronki(poza włączaniem kompa z powodu szkolnych) zamiast tego mógłby zrobić pracę.

42Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Sob Kwi 09, 2011 6:13 pm

Mimie

Mimie
Second Child
Second Child
Dajcie sobie na luz, bo takie coś do niczego nie prowadzi...
Nie chcą ? Niech nie robią, a GTW niech nie robi już ośk na prośbę userów.
Pss.. Robi się spam

43Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Nie Kwi 10, 2011 5:55 pm

Yoh

Yoh
Site Admin
Site Admin
OPAR'a zrobiłem, ale WIP'a nie dam rady.
Nie dość że ostatnio brakuje mi jakiejkolwiek weny na tworzenie, to OPAR zajął mi zdecydowanie za dużo czasu.

Muszę zrezygnować. W kolejnym OŚK spróbuję swojego szczęścia właśnie na WIP'a. Jedna dodatkowa ranga poza haruhistą mi styknie.

44Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Nie Kwi 10, 2011 6:00 pm

Gazille

Gazille
Olympic God
Olympic God
Ja też nie wyrobie się dzisiaj, oddam w poniedziałek, do wieczora. Oczywiście chodzi o Opara.

45Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Nie Kwi 10, 2011 6:05 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
No cóż. Sameyaro zostaje sam w Wiperze i zachowuje przyznane przedłużenie terminu na Wipera bez żadnych przeszkód.

Uwaga, kandydaci na Oparatora, którzy nie oddali prac: dzisiaj upływa termin. Ci, którzy byli w ostatnim tygodniu na forum, a nie oddali prac, dostaną warna.
Nie dotyczy to Krychy95, który ostatnio był na forum jeszcze w marcu, więc nie mógł wiedzieć o rozpoczęciu OŚK.

Podobna sytuacja się tyczy kandydatów na Grafika, termin upływa jutro. Nie dostałem jeszcze żadnej pracy.

Jak czujecie, że nie dacie rady, wycofajcie się, póki macie możliwość. Chyba że chcecie warny.

@Gazille
Startujesz w 4 konkurencjach, więc żaden problem.

46Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Nie Kwi 10, 2011 7:12 pm

Samey

Samey
Badass Fighter
Badass Fighter
Jeśli mogę to chciałbym zrezygnować z WIP'era, myślałem, że będzie łatwiej jednakże zadanie to mnie przerosło :/.

47Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Nie Kwi 10, 2011 7:26 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
I świeża krew się polała.

Kategoria Wiper zamknięta z powodu braku kandydatów. Wygląda na to, że nikt nie dołączy do Seza w posiadaniu tej rangi (możecie go jeszcze dogonić w Oparatorze. Ale powiedzmy sobie szczerze, to nie będzie znaczyło, że dotarliście na jego level xd).

48Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Nie Kwi 10, 2011 9:08 pm

Sezu

Sezu
Shaman
Shaman
No bo nikt nie jest tak zajebisty jak ja, aby być Wiperem, Hell Yea ! Zobaczysz V, z resztą kategorii także tak będzie. Jeszcze jakiś trzy osoby Sobie odejdą i będzie "zajebiście". A więc! Nie marnujcie czasu i rezygnujcie z OŚK ! Tak jest!

49Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Pon Kwi 11, 2011 2:36 pm

Rizuke

Rizuke
Zasłużony
Zasłużony
Postanawiam się wypisać z Oparatora ;s - tematyka była może nie tyle co za trudna a mój skill nie odpowiedni xd nic mi nie wychodziło wszystkie piksele mi się mieszały cóż - Powodzenia innym.

Na cm'a coś upichcę.

50Operacja: Świeża Krew #2 - start! - Page 2 Empty Re: Operacja: Świeża Krew #2 - start! Pon Kwi 11, 2011 3:05 pm

Versil Perihelion

Versil Perihelion
Site Admin
Site Admin
No to jednego mniej. Są jeszcze tacy, którzy nie oddali prac na Oparatora i Grafika. Dzisiaj jest wasz dzień.

Sponsored content

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry  Wiadomość [Strona 2 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum: