Dobra kumam. Wszystko dla statystyk. Wrzucasz se na YT dla widzów, ok rozumiem to, ale kurde jak wrzucasz tu na forum to licz się z tym, że ktoś prędzej czy później ci oceni. Moja ocena była taka a nie inna i to się nie zmieni. Ty wrzucasz gify o długości jakiej ci się chce a ja oceniam jak mi się chce... tyle na ten temat. Po drugie nie żale ci się, tylko się pytałem czy pijesz do mnie bo jeżeli tak to chciałbym abyś wiedział, że nie tak dawno wrzuciłem pracę. I teraz zastanówmy się.
Przynajmniej się staram coś robić, a nie jak co poniektórzy...
OK, a jak ktoś coś robi? To najlepiej napisać coś takiego...
Jak ci gówno z tego jest, to nie wrzucaj.
Ciekawy tok rozumowania. Może to mój jest dziwny bo tego nie rozumiem ale twój jak dla mnie jest ciekawy.
Wrzuć coś, co na przykład każdy chciałby zobaczyć[...]
Pieprzy mnie kto co chciałby zobaczyć. Nie robię pod publiczkę. Mam ochotę to robię se oparka takiego a nie innego. Jak mało osób oceni to wiem, że gdy zrobię następnego nie warto wrzucać. Poza tym przecież ocenić mogą tak jak ja twojego gifa - skrytykować. Przecież każdy ma inne gusta. Ale nie, jak komuś się coś nie podoba najlepiej to zostawić, nie? Myślisz, że każdemu krytykowi podoba się rzecz, którą ocenia? W tym rzecz, że nie. I właśnie na wytkniętych błędach człowiek się uczy.
A ja radzę ci tylko robić co ci się podoba i mieć w dupie wszystkich... mnie, widzów na YT i innych oceniających. Jeśli robisz coś aby podobało się wybranej grupie ludzi to można powiedzieć, że się sprzedajesz. Uważasz, że twój gif jest OK to go nie zmieniaj. Pow.