Bojan czuje sie opuszczony.
Boian to postać po resecie, a to zupełnie nowy świat, więc nie należy do Jatacrew. On będzie miał nowy, własny team
[...] drugiego gościa, jednakże, pobawiłbym się jeszcze z cieniami na jego spodniach i z jego przepaską.
Roger, popracuję nad tym.
Jest okej, chociaż przydałoby się zwężyć twarz przynajmniej o jeden piksel. Odnoszę wrażenie, że jest zbyt pulchna.
Poza tym, tak jak w przypadku Woogyego, popracuj odrobinę nad twarzą.
Pyzy z nich zrobiłeś - szczególnie u facetów...
[...] pulpety [...]
Zobaczę, może spróbuję coś z tym zrobić, ale obawiam się, że to po prostu taki mój styl rysowania gęb (tak jak wspomniał o tym Josz).
Jeżeli ta wypukłość na prawej nóżce w zamierzeniu miała być kieszonką, to w porządku. Jeżeli natomiast nie, to "Houston, mamy problem".
[...] czyli 'kolano' [...]
To kieszeń. Lulz, ona nie ma wody w kolanie! To miało podkreślić fakt, że Gabi ma bojówki. Ale obawiałem się, że niekoniecznie wszyscy to rozszyfrują, dlatego pomyślę nad usunięciem kieszonki.
W oczy rzucają się od razu zbyt szerokie barki.
Szerokie bary u Abanaia były zamierzone. Gość po prostu rozjebany w barach i chciałem to również ująć w pracy xd
Spróbuj je zaokrąglić, ewentualnie pobawić się z rozmiarem bicepsa.
To już poprawiłem z tego, co pamiętam. Jak dokonam reszty fixów to wrzucę prace z poprawkami.
Spróbuj popracować nad fragmentem włosów, wystającym zza pleców tej seks-bomby - można uzyskać znacznie ciekawszy efekt, modyfikując tak naprawdę kilka pikseli.
J/w
W dupkę jeża, kiedy Ci się poprawił tak skill?
JAK CIĘ NIE BYŁO, HA!
Szczególnie u Mari to widać, gdzie jej lewe oko (patrząc się z jej perspektywy) wygląda na strasznie wyłupiaste, przez co przypomina rybę xddd.
Właśnie wyczaiłem to chwilę później, poprawiłem to już, ale pewnie jeszcze chwilę nad tym posiedzę.
Tak naprawdę pewnie tylko robisz OPARki, zamiast chodzić na wykłady xd...
Jakoś złapałem fazę i w ramach relaksu pomiędzy rozpaczaniem nad swoją matmą, robiłem oparki :PA co do wykładów:
1. W czasie sesji nie mam zajęć'
2. Kto chodzi na wykłady o.o?
Ogółem to jest parę drobnych 'błędów' bo tak bym je nazwał, mianowicie 'brak uwypuklonych mięśni'. Taki Woogy wygląda jak ludek z plasteliny, ogólnie zauważyłem, że od 2007 (?) roku jego design nie wiele się zmienił.
Woogy nigdy nie miał szczególnie widocznych mięśni, ale zobaczę, może pokombinuję. Poza tym lubię jego design i jakieś normalne jest dla mnie to, że go nie zmieniam xd Chociaż robiłem dla niego inne outfity, pomimo że rzadko się nimi chwaliłem.
u mężczyzn przyłożyłbym się bardziej do cieniowania spodni
Co do Woogyego nie jestem pewny, ale u Abanaia - racja, muszę je poprawić.
Ogólnie, dzięki wielkie za komentarze, jestem pozytywnie zaskoczony ich ilością! Wkrótce pewnie pojawi się kolejny team. Bless!